Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabava

UdrugeDigitalna pristupačnost

u slikama

Općina Krašić - vijesti:
OBAVIJEST VEZANA UZ IZDAVANJE E PROPUSNICA
Ponedjeljak, 21 Prosinac 2020 16:22

Od  srijede, 23.prosinca na snazi je Odluka o zabrani napuštanja područja županija prema mjestu prebivališta, odnosno stalnoga boravišta.
Nadležnost za izdavanje  PROPUSNICA  je na  Stožeru civilne zaštite  Zagrebačke županije.
 
Za  sva pitanja i zahtjeve obratiti se možete  svakog  dana  od  08,00  do  22,00  sata  na:
 
telefon  01/6009-411
i / ili  elektronska pošta
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
 
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 
NOVE DOLUKE STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE
Ponedjeljak, 21 Prosinac 2020 16:19

Od  danas je na snazi nova Odluka Stožera  civilne zaštite Republike Hrvatske vezana uz javna okupljanja kojom se dodatno pooštravaju mjere vezane uz okupljanja više osoba na jednome mjestu, kao i okupljanja za vrijeme Božićnih i Novogodišnjih blagdana. Posebna mjera odnosi se o zabrani napuštanja županija i stupa na snagu  od  srijede, 23. prosinca  2020. godine, na snazi je do 08. siječnja  2021.
Mjere će biti na snazi do  08. siječnja. Navedene Odluke nalaze se u privitku.

Odluka ograničavanje okupljanja

Odluka napuštanje županija

MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA
RAVNATELJSTVO CIVILNE ZAŠTITE
PODRUČNI URED CIVILNE ZAŠTITE ZAGREB
ŽUPANIJSKI CENTAR 112 ZAGREB

 
ODRŽANA SKUPŠTINA VZO KRAŠIĆ
Ponedjeljak, 21 Prosinac 2020 16:16

U subotu, 19. prosinca uz poštivanje epidemioloskih mjera u općinskoj vijećnici održana je skupština Vatrogasne zajednice općine Krašić. Sjednica je bila tematska i gotovo isključivo vezana uz donošenje novoga Statuta VZO Krašić, koji je bilo potrebno uskladiti sa novim zakonskim odredbama, točnije Zakonom o vatrogastvu.

Sve tri članice zajednice, odnosno predstavnici DVD Krašić, DVD Pribić i DVD Prekrižje u skupštini  jednoglasno su usvojili novi Statut zajednice. Sjednici Vatrogasne zajednice je nazočio načelnik Općine Krašić.

 
ODRŽANA SJEDNICA OPĆINSKOGA VIJEĆA
Subota, 19 Prosinac 2020 23:27

U petak, 18. prosinca održana je 24. sjednica općinskoga vijeća općine Krašić. Na početku sjednice predlagač točaka, načelnik općine kazao je da je zatražio da se u dnevni red sjednice uvrsti i točka dnevnoga reda koja se odnosi na II.izmjene i dopune Proračuna općine Krašić za 2020.godinu. Na prošloj sjednici su usvojene sve izmjene i dopune Programa vezanih uz Proračun, a sama II.izmjena i dopuna proračuna nije, jer je za istu glasovalo šest vijećnika. Predsjednik općinskoga vijeća istu nije uvrstio u dnevni red, iako nije bilo valjanog razloga za neuvrštenje.
Nakon toga usvojen je dnevni red na kojem je bilo 20.točka koje se većinom odnose na Proračun za 2021.godinu sa projekcijama za 2022.i 2023.godinu, te na civilnu zaštitu, elementarne nepogode i na kraju Odluku o davanju koncesije za obavljanje usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i prikupljanje biorazgradivog komunalnog otpada na području općine Krašić.
Proračun Općine za 2021.godinu u visini od 16,1 milijuna kuna usvojen je od strane sedam prisutnih vijećnika, dok su tri prisutna vijećnika bila suzdržana. Svi pripadajući Programi koji se donose uz Proračun su usvojeni, osim Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture za 2021.godinu za kojega je bilo šestero od ukupno 10 prisutnih vijećnika. Navedenim Programom u visini 5,5 milijuna kuna obuhvaćena je izgradnja i uređenje nerazvrstanih cesta i ulica, pješačkih staza, nogostupa, javnih površina i trgova u Krašiću i Pribiću, javne rasvjete, vatrogasnih i društvenih domova.
Kao posljednja točka dnevnoga reda bila je donošenje Odluke o povjeravanju posla, odnosno davanju koncesije za obavljanje usluge sakupljanja komunalnog i biorazgradivog komunalnoga otpada na području Općine Krašić. Jednoglasno je usvojena Odluka da se navedena koncesija odobrava tvrtci Eko flor d.o.o.iz Oroslavja, koja je i do sada obavljala navedenu uslugu na području Općine Krašić.

 
OBAVIJEST CESTA KARLOVAC
Srijeda, 16 Prosinac 2020 22:25

Izvođač radova na sanaciji udarnih rupa i oštećenja na lokalnoj prometnici broj  34014 (Ž - 3097) Krašić - granica Grada Ozlja obavještava sve koji prometuju navedenom dionicom prometnice da će u četvrtak, 17.prosinca u vremenu 10.30 h do 13.30 h ista biti zatvorena za promet za vrijeme izvođenja radova. Moli se sve za strpljenje i korištenje obilaznih smjerova.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 3 od 226