Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabava

UdrugeDigitalna pristupačnost

u slikama

Općina Krašić - vijesti:
OBAVIJEST VODA KRAŠIĆ
Utorak, 16 Ožujak 2021 23:01

Obavijest korisnicima lokalnog vodovoda Pribić

Obaviještavaju se korisnici da će zbog radova na ugradnji novog zasunskog ventila u Kostelu, dana 17.03.2021. u vremenu od 09.00 do 13.00 h biti isključena voda na području Pribića.

Molimo korisnike za razumijevanje i da prethodno pripreme dnevne količine vode za potrošnju.

 
DVD PRIBIĆ ODRŽAO 101.REDOVNU SKUPŠTINU
Utorak, 16 Ožujak 2021 22:54

U subotu je uz poštivanje epidemioloških mjera u vatrogasnome domu u Pribiću Crkvenom Dobrovoljno vatrogasno društvo Pribić održalo 101. redovnu godišnju skupštinu. Skupština je ujedno bila i izborna, a u skladu sa novim Zakonom o vatrogastvu su svi birani izabrani na mandat od pet godina. Sva izvješća, planovi i odluke usvojeni su jednoglasno od strane prisutnih skupštinara. Predsjednik DVD-a je Josip Bucković, zapovjednik Vladimir Bucković, blagajnik Marko Tonžetić, a za tajnicu je izabrana gospođa Irena Žalac.

Više...
 
OBILJEŽENO 'KUHARIĆEVO'
Ponedjeljak, 15 Ožujak 2021 23:20

U četvrtak, 11. ožujka u rodnoj župi i općini svečano je obilježeno 'Kuharićevo'. Kod župne crkve Svetog Siksta papa u Pribiću Crkvenom služena je sveta Misa koju je predslavio mons. Stjepan Baloban u zajedništvu sa desetak svećenika jaskanskoga dekanata. Zbog epidemioloških mjera sveta Misa služena je na otvorenom kod novopostavljenoga spomenika kardinala Franje Kuharića. Kardinal Kuharić preminuo je u Zagrebu u Nadbiskupskom dvoru 11.ožujka 2002.godine, dakle prije 19.godina te se nagodinu nadamo svi u župi Pribić i Općini Krašić da će situacija biti povoljnija i bez ograničenja koja imamo ove godine, kako bi se okrugla 20.godišnjica smrti obilježila što svečanije i sa više prisutnih hodočasnika i vjernika.
Prije svete Mise kod spomenika kardinala cvijeće su položili i zapalili svijeće načelnik Općine gospodin Petković Fajnik, zamjenik načelnika gospodin Špoljar te predsjednik skupštine Zagrebačke županije gospodin Čičak zajedno sa županijskim vijećnikom gospodinom Tomljenovićem.

Više...
 
UREĐENJE PROSTORA U ZGRADI 'STARE 'OPĆINE
Ponedjeljak, 08 Ožujak 2021 09:23

Nakon što su krajem prošle godine započeli radovi u uredu Turističke zajednice, a ranije je kompletno izmještena i uređena glavna elektro instalacija cijeloga objekta, tokom proteklih 40-ak dana izvođeni su radovi na zajedničkim unutarnjim dijelovima zgrade, od ulaza, stubišta, hodnika i sanitarnoga čvora. Kompletno su uređeni svodovi hodnika, stubišta, sanitarnoga čvora, zatim zidovi i pomoćni prostor, čime je ovaj dio planiranih radova kompletiran. Sada slijedi projektiranje i zatim uređenje potkrovlja navedenoga objekta, gdje će se urediti nova knjižnica i čitaonica, te dobiti dodatni prostor za potrebe udruga i neprofitnih organizacija sa područja općine Krašić. U objektu se nalaze osim Turističke zajednice, komunalno poduzeće, Krašićke mažoretkinje, KUD 'Josip Torbar' i Vatrogasna zajednica općine Krašić.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 3 od 232