Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabava

Financ. polit. stran. i nezav. vijeć.u slikama

Općina Krašić - vijesti:
DVD KRAŠIĆ ODRŽAO 125. GODIŠNJU SKUPŠTINU
Ponedjeljak, 03 Veljača 2020 14:59

U subotu, 01. veljače u punoj dvorani Vatrogasnoga doma u Krašiću održana je 125. po redu godišnja skupština DVD-a Krašić.

Skupštini je nazočilo gotovo 40. prijateljskih Vatrogasnih društava, među njima i predstavnici DVD-a Komletinci iz Vukovarsko-Srijemske županije, koji su po prvi puta prisustvovali skupštini društva u Krašiću. DVD Krašić i DVD Komletinci sklopili su posebnu povelju prijateljstva u mjesecu rujnu prošle godine, nakon što su se pobratimile općina Krašić i grad Otok u kojem se nalazi i selo Komletinci.

Skupštini su još nazočili gospodin Herček ispred Zagrebačke županije, kao i predsjednik i zapovjednik VZO Krašić, te načelnik općine Krašić. Na kraju skupštine velečasni Vučak blagoslovio je sve vatrogasce i vatrogasni dom.

Više...
 
ZAVRŠENI RADOVI NA UREĐENJU KROVIŠTA ZGRADE VATROGASNOGA DOMA U PRIBIĆU
Petak, 31 Siječanj 2020 22:13

Ovoga tjedna završeni su radovi na uređenju krovišta zgrade Vatrogasnoga doma u Pribiću. Radovi su započeli u prosincu, a povoljne vremenske prilike za iste omogućile su da budu dovršeni na vrijeme. U petak, 31.siječnja načelnik općine u pratnji izvođača i stručnoga nadzora, obišao je objekat u Pribiću Crkvenom na kojemu je potpuno uređeno krovište i postavljen novi pokrov. Vrijednost radova iznosila je preko 220 tisuća kuna, a iste je sufinancirala Zagrebačka županija. U godini kada DVD Pribić obilježava i kada će proslaviti okruglih 100 godina postojanja ovo je još jedan vrijedan prilog općine velikoj obljetnici, ali i daljnjemu uspješnom djelovanju Vatrogastvu u Pribiću, u općini Krašić i šire.

Više...
 
JAVNI POZIV OPĆINE KRAŠIĆ VEZANO UZ EVIDENTIRANJE NERAZVRSTANIH CESTA
Ponedjeljak, 27 Siječanj 2020 22:36

Preuzmite javni poziv.

 
ODRŽANA SKUPŠTINA KUD-a JOSIP TORBAR
Ponedjeljak, 27 Siječanj 2020 22:31

U nedjelju, 26. siječnja održana je redovna skupština Kulturno umjetničkoga društva 'Josip Torbar' iz Krašića. Ove godine skupština je bila ujedno i izborna, te je nakon usvajanja izvješća o radu i financijskom poslovanju za 2019. godinu, uslijedio izbor novoga rukovodstva KUD-a.
Nakon jednogodišnjega vođenja udruge sa radom nastavljaju gotovo ista uprava na čelu sa predsjednicom Vericom Duganić i njezinom zamjenicom gospođom Vericom Jarnečić. Skupštini su se osim članica i članova društva odazvali, roditelji djece članova, predstavnici udruga sa područja općine, kao i prijateljskih kulturno-umjetničkih društava, sponzori društva i načelnik općine Krašić Petković Fajnik. Iskrene čestitke na izboru i puno uspjeha u daljnjemu radu našemu KUD-u.

Više...
 
OTVORENA 3.SAMOSTALNA IZLOŽBA MONS.JURAJA JEZERINCA
Ponedjeljak, 27 Siječanj 2020 22:11

U subotu, 25. siječnja u Zagrebu u Dvorani Župe Svetog Franje Ksaverskoga na Ksaveru otvorena je 3. po redu samostalna izložba slika biskupa u miru mons. Juraja Jezerinca.

Nakon prve samostalne izložbe otvorene u općinskoj vijećnici u krašiću, potom druge otvorene u Svetištu Svetoga Josip u Karlovcu došao je red i na Zagreb. Mons. Jezerinac oduvijek je imao dar i ljubav za slikanje, ali ga je životni poziv odveo u redovništvo i sve do svojega umirovljenja zbog brojnih obveza koje su od njega zahtijevale odgovorne dužnosti koje je obnašao u Katoličkoj crkvi, nije imao dovoljno slobodnoga vremena značajnije se posvetiti slikanju, iako je to ponekada uspijevao. Nakon umirovljenja, a posebno od 2017. godine puno vremena posvećuje slikarskom stvaralačkome procesu, za koji kako kaže kada se preda slikanju dan mu prođe kao sat, zaboravi na vrijeme i uživa u stvaranju vedrih i žarkih boja prirode koja nas okružuje, koja popunjavaju motivi životinja, a sve skupa okruženo Božanskim, kao što i sam naziv izložbe kaže: 'Priroda govori o Bogu'. Izložba će biti otvorena naredna  tri tjedna, a i ova je kao i prethodna izložbeno-prodajna te će sav prihod od iste biti namijenjen za obnovu Samostana časnih sestara u Krašiću.
Svojim dolaskom otvorenje izložbe uveličali su svojim dolaskom brojni prisutni, između ostalih vojni ordinarij biskup Jure Bogdan, časne sestre, Služavke Maloga Isusa na čelu sa časnom sestrom provincijalkom Petrom Marjanović, brojni redovnici, članovi obitelji monsinjora Jezerinca, kao i načelnik općine Krašić Petković Fajnik.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 3 od 202