Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabava

Financ. polit. stran. i nezav. vijeć.u slikama

Općina Krašić - vijesti:
Dani Kruha 2011.
Utorak, 04 Listopad 2011 20:02

Kao i prethodnih godina, tako su i ove godine u nedjelju 2.listopada na trgu u centru Krašića održani sada već tradicionalni 13. po redu „Dani kruha“. Na štandovima udruge UZOR iz Krašića, KUD-a Josip Torbar, dječjeg vrtića „DIDI“, OŠ Kardinal Alojzije Stepinac, KUD-a Radilovac, KUD-a Vrhovac, OPG-a Gvozdanović, OPG-a Brebrić te OPG-a Barundić posjetitelji su mogli razgledati veliku ponudu kruha, slastica i plodova naših njiva koji su osim razgledavanja bili namijenjeni i za prodaju. Prepune štandove mirišljavih proizvoda nakon jutarnje Sv.mise blagoslovio je krašićki župnik Dragutin Kučan.

Brojne posjetitelje i goste zabavljao je tamburaški sastav „Tajna“ te limena glazba iz Začretja.

Više...
 
Obnova krovišta Crkve Sv. Siksta u Pribiću
Petak, 16 Rujan 2011 07:48

U ponedjeljak 12.09.2011. na Župnoj Crkvi Sv. Siksta u Pribiću počeli su radovi na rekonstrukciji i obnovi krovišta.
Zamijeniti će se dotrajala drvena konstrukcija - dio greda, letve, staviti novi biber crijep, potpuno nova limarija i žljebovi, te postaviti nova zaštita od udara groma.
Radovi bi trebali prema planu biti gotovi kroz otprilike 2 tjedna, čime će najstarija Crkva na području Općine dobiti sasvim novi svježiji izgled, a što je najbitnije puno bolju zaštitu od padalina i udara groma.

Više...
 
80 godina DVD-a Prekrižje
Srijeda, 14 Rujan 2011 08:24

Dana 04.09.2011. dobrovoljno vatrogasno društvo Prekrižje obilježilo je 80 godina rada i postojanja.
Društvo je osnovano 1931. godine u školi u Prekrižju. U izvještaju o radu u proteklih 80 godina moglo se čuti o prvim danima pa sve do današnjih dana, i kao što su to mnogi primjetili napredak je više nego dojmljiv, pogotovo jer se radi o malom društvu.

Pokrovitelji proslave bili su Župan Zagrebačke županije g. Stjepan Kožić i načelnik općine Krašić g. Josip Petković Fajnik koji je u svom govoru pohvalio rad društva i obećao pomoć u skladu s mogućnostima.

Proslavi je bio nazočan i predstavnik VZZŽ g. Vladimir Domin koji se kratkim govorom obratio okupljenima.
Na proslavu je pristigao velik broj društava iz naše i Karlovačke županije kao i gostiju i uzvanika.
Također ovom prilikom su dodjeljena prizanja i diplome zaslužnim članovima i gostima.
Nakon službenog dijela domaćini iz Prekrižja počastili su svoje goste u Vatrogasnom domu.

Proslavu su uveličali glazbenici limene glazbe DVD-a Plešivica i kuburaška udruga „Gromovnik“ iz Samobora koji su prije početka proslave izveli točku.
Uz bogatu ponudu jela i pića proslava ovog velikog jubileja potrajala je do u noć,dok se za glazbu pobrinuo sastav „Zlatne Godine“.

Više...
 
Početak školske godine
Srijeda, 07 Rujan 2011 19:38

U povodu početka nove školske godine osnovnu školu 'Kardinala Alojzija Stepinca' posjetio je načelnik Općine Krašić Josip Petković Fajnik. Zajedno sa ravnateljem, pedagogom, učiteljima i kontakt policajkom posjetili su razred najmlađih, 'prvaščića' koji su tek započeli svoje obrazovanje i tek se upoznaju sa školom, učiteljima i cjelokupnim okruženjem. U prvom razredu u školi ima 16 učenika, a ukupno sa područnim školama 25. Ovom prilikom su im uručene popularne 'krijesnice' koje će staviti na svoje školske torbe kako bi bili sigurniji i bolje vidljivi u prometu. 'Krijesnice' su uručene i za prvaščiće u područnim školama u Prekrižju i Kostanjevcu. Načelnik je također osnovnoj školi uručio donaciju Općine, osobno računalo sa monitorom za potrebe škole.


Više...
 
1. biciklistički maraton Krašić - Sošice - Sveta Gera
Srijeda, 07 Rujan 2011 19:22

U organizaciji SD Miljokaz i u suorganizaciji Općine Krašić, Općine Žumberak i Grada Ozlja, u nedjelju 04.09.2011. odvožen je 1. biciklistički maraton Krašić - Sošice - Sveta Gera. Maraton je bio natjecateljskog karaktera a više od stotinjak biciklista na 32 km dugačku rutu krenulo je s trga u Krašiću. Najbrži natjecatelji na cilju bili su već za sat i 16 minuta, a prvo mjesto osvojio je Denis Tomašić iz kluba BBK T-rex Karlovac.


Više...
 
<< Početak < « 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 » > Kraj >>

Stranica 201 od 210