Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabava

Financ. polit. stran. i nezav. vijeć.u slikama

Općina Krašić - vijesti:
Božićni koncert djece iz dječjeg vrtića Didi
Petak, 23 Prosinac 2011 09:18

U srijedu 21. prosinca mališani iz dječjega vrtića 'Didi' u Krašiću održali su svoj božićni koncert u Crkvi Presvetog trojstva u Krašiću. Bilo ih je prekrasno vidjeti kako radosni dolaze u crkvu sa svojim roditeljima i čuti kako lijepo pjevaju božićne pjesme.

Više...
 
Sveti Nikola u dječjem vrtiću DIDI
Četvrtak, 08 Prosinac 2011 20:48

Povodom blagdana Svetoga Nikole dječji vrić 'DIDI' u Krašiću sa darovima je posjetio načelnik Općine Krašić. Najmanji su se jako razveselili darovima, ali i Svetom Nikoli koji im je osobno podijelio sve darove. Osim darivanja djece u dječjem vrtiću Općina Krašić je kao i proteklih godina financirala kupnju darova u Osnovnoj školi Kardinala Alojzija Stepinca za učenike sa područja Općine.

Više...
 
Osnivačka skupština Krašićkih mažoretkinja
Ponedjeljak, 28 Studeni 2011 20:38

U subotu 26. studenog 2011. u Krašiću je održana osnivačka skupština Krašićkih mažoretkinja. Na skupštini je donesen statut Krašićkih mažoretkinja i izabrano rukovodstvo. Krašićke mažoretkinje su u protekle nešto više od dvije godine nastupale pod plesnim klubom 'Lasta' iz Klinča sela. Od sada će brigu o radu i funkcioniranju voditi sami članovi udruge, odnosno roditelji djevojaka koje su članice Krašićkih mažoretkinja. Na skupštini je za novu predsjednicu izabrana gospođa Ivana Jagatić iz Krašića.

Više...
 
Most prema mjestu Krupače
Petak, 25 Studeni 2011 20:13

23.11.2011. gradilište novoga mosta koji povezuje Krašić sa naseljem Krupače obišao je potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i Ministar regionalnoga razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva mr.sc. Božidar Pankretić u pratnji župana Zagrebačke županije mr.sc. Stjepana Kožića sa suradnicima i ravnateljem Županijske uprave za ceste Zagrebačke županije mr.sc. Ivanom Mikulčićem. Izraženo je zadovoljstvo viđenim, fazom u kojoj se trenutno nalaze radovi, kao i samom kvalitetom radova, te istaknuta važnost ovakovih investicija u našim općinama i ruralnim područjima. Ukupna vrijednost ove investicije iznosi ca. 2 milijuna kuna.

Više...
 
Završetak druge faze radova na dalekovodima Krašić I i Krašić II.
Petak, 25 Studeni 2011 20:07

HEP Karlovac, Elektra Ozalj završava drugu fazu radova na dalekovodima Krašić I i Krašić II. Radi se o kompletnoj rekonstrukciji na 8 km dužine dalekovoda od Ozlja prema Krašiću. Obavljena je prosjeka na cijeloj dužini, zamijenjen dio stupova, kompletno promijenjeni izolatori na 79 stupova na magistralnome vodu, rekonstruirana četiri rastavljača i ugrađena na odvojcima dva nova. Na svim priključenim transformatorskim stanicama na navedenom vodu zamijenjeni su odvojnici prednapona. Vrijednost investicije je preko milijun i sto tisuća kuna.

 
<< Početak < « 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 » > Kraj >>

Stranica 205 od 218