Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabava

Financ. polit. stran. i nezav. vijeć.u slikama

Općina Krašić - vijesti:
Sanacija i uređenje kanala na ŽC Krašić - Vivodina
Petak, 06 Kolovoz 2010 00:56

Nakon što je prošle godine na zahtjev mještana skrenuta pažnja, te izvršen obilazak i uvid kanala i propusta na županijskoj cesti Krašić-Vivodina koji se ulijeva u potok Krašić. HV (Hrvatske vode) pristupile su sanaciji propusta i uređenju kanala.
Radove su u kratkome roku uspješno izveli djelatnici Vodoprivrede d.d. Karlovac. Vjerujemo da je tako riješen dugogodišnji problem odvodnje oborinskih voda kod obilnijih padalina, te povećana sigurnost i kvaliteta života stanovnika okolnih kuća.

Više...
 
Kod vrtića postavljeni ležeći policajci
Petak, 06 Kolovoz 2010 00:47

Nakon čestih pritužbi i prigovora da se na lokalnoj cesti Krašić - Krupače pojedini vozači ponašaju neodgovorno, te tako ugrožavaju i sebe i druge sudionike u prometu, a posebno pješake pristupilo se analizi te problematike.
Kako se na spomenutoj cesti nalazi i dječji vrtić 'DIDI', te starački dom, prometni stručnjaci predložili su postavljanje ležećih policajaca upravo kod spomenutih ustanova. Nakon izrade projektne dokumentacije i odbrenja Županijske uprave za ceste Zagrebačke županije i ostalih nadležnih službi pristupilo se postavljanju prometne signalizacije i ležećih policajaca na spomenutoj lokaciji. Radove su izvršili djelatnici poduzeća 'Ceste' Karlovac.

Više...
 
Asfaltirana cesta u Okrugu i Miranjcu
Petak, 06 Kolovoz 2010 00:34

Dugogodišnji problem neuređenosti lokalne ceste na Okrugu je konačno riješen. Igrom slučaja je kod određivanja teritorijalnih granica Općine Krašić kada je jedna strana ceste (desna) došla pod ingerenciju Općine, a druga (lijeva) pod ingerenciju Grada Jastrebarsko. To je sigurno na žalost doprinjelo da se tek ovih dana navedeni problem riješi. Zadovoljstvo stanovnika navedenih naselja  koji su konačno dočekali asfaltni kolnik je i više nego veliko. Zahvalni su i Općini Krašić, a i Gradu Jastrebarskom da su konačno zajedničkim snagama i dogovorom riješili njihov problem kvalitetne prometne infrastrukture.

Više...
 
Radovi na niskonaponskoj mreži
Utorak, 13 Srpanj 2010 18:30

Nakon gotovo 3 mjeseca od potpisivanja ugovora o rekonstrukciji niskonaponske mreže i izgradnji javne rasvjete puštena je u pogon nova trafostanica u Bukovici Prekriškoj.

Radovi se prema projektu nastavljaju dalje, redom se izmjenjuju vodiči po novoj liniji niskonaponske mreže u Bukovici Prekriškoj, a potom slijede Donje i Gornje Prekrižje.

Rekonstrukcija niskonaponske mreže u naseljima Hutin i Hruškovac uspješno je privedena kraju prije dvadesetak dana i konačno su i ta naselja opskrbljena kvalitetnom trofaznom električnom energijom. Još slijedi postavljanje javne rasvjete kako bi cijeli posao bio uspješno priveden kraju prema planu i projektima.

Više...
 
Obilaznica dobila rasvjetu
Utorak, 13 Srpanj 2010 18:24

Općina Krašić je uspjela nakon više od 12 godina od izgradnje da malo obnovi, osvježi i što je najvažnije osvijetli desnu obilaznicu kod Krašića.
Na taj način se želi omogućiti brojnim pješacima i šetačima da u večernjim satima bolje i sigurnije uživaju u svojim dobrim navikama.
Osim obilaznice malo je uređeno i parkiralište neposredno uz nju, te je sada prostranije i funkcionalnije, te bolje obilježeno.

Više...
 
<< Početak < « 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 » > Kraj >>

Stranica 208 od 210