Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabava

Financ. polit. stran. i nezav. vijeć.u slikama

Općina Krašić - vijesti:
Asfaltirana cesta u Okrugu i Miranjcu
Petak, 06 Kolovoz 2010 00:34

Dugogodišnji problem neuređenosti lokalne ceste na Okrugu je konačno riješen. Igrom slučaja je kod određivanja teritorijalnih granica Općine Krašić kada je jedna strana ceste (desna) došla pod ingerenciju Općine, a druga (lijeva) pod ingerenciju Grada Jastrebarsko. To je sigurno na žalost doprinjelo da se tek ovih dana navedeni problem riješi. Zadovoljstvo stanovnika navedenih naselja  koji su konačno dočekali asfaltni kolnik je i više nego veliko. Zahvalni su i Općini Krašić, a i Gradu Jastrebarskom da su konačno zajedničkim snagama i dogovorom riješili njihov problem kvalitetne prometne infrastrukture.

Više...
 
Radovi na niskonaponskoj mreži
Utorak, 13 Srpanj 2010 18:30

Nakon gotovo 3 mjeseca od potpisivanja ugovora o rekonstrukciji niskonaponske mreže i izgradnji javne rasvjete puštena je u pogon nova trafostanica u Bukovici Prekriškoj.

Radovi se prema projektu nastavljaju dalje, redom se izmjenjuju vodiči po novoj liniji niskonaponske mreže u Bukovici Prekriškoj, a potom slijede Donje i Gornje Prekrižje.

Rekonstrukcija niskonaponske mreže u naseljima Hutin i Hruškovac uspješno je privedena kraju prije dvadesetak dana i konačno su i ta naselja opskrbljena kvalitetnom trofaznom električnom energijom. Još slijedi postavljanje javne rasvjete kako bi cijeli posao bio uspješno priveden kraju prema planu i projektima.

Više...
 
Obilaznica dobila rasvjetu
Utorak, 13 Srpanj 2010 18:24

Općina Krašić je uspjela nakon više od 12 godina od izgradnje da malo obnovi, osvježi i što je najvažnije osvijetli desnu obilaznicu kod Krašića.
Na taj način se želi omogućiti brojnim pješacima i šetačima da u večernjim satima bolje i sigurnije uživaju u svojim dobrim navikama.
Osim obilaznice malo je uređeno i parkiralište neposredno uz nju, te je sada prostranije i funkcionalnije, te bolje obilježeno.

Više...
 
Javni radovi
Srijeda, 09 Lipanj 2010 07:44

Općina Krašić u suradnji sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje provodi javne radove na području Općine. Radovi su započeli  24.05.2010. i trajat će do 24.08.2010. Ako će to financijske mogućnosti dozvoljavati moguć je i produžetak za jedan ili dva mjeseca.

Projektom javnih radova je predviđeno uređenje trgova, zelenih površina, groblja i nogostupa. Prvi korak je bio uređenje trga kardinala Alojzija Stepinca u Krašiću, a potom slijede daljnji planirani radovi.

Danas se počelo sa uređenjem groblja na području Općine Krašić, redom će se uređivati jedno po jedno.

 

Više...
 
Uređenje odvodnih kanala te prometne signalizacije
Srijeda, 26 Svibanj 2010 10:04

Općina Krašić i županijska uprava za ceste Zagrebačke županije ovaj tjedan na području općine uređuju odvodne kanale i postavljaju jedan dio prometne signazliacije koja nedostaje.

Uz navedeno proširiti će se i izlaz kod benzinske pumpe iz smjera Pribića na županijsku cestu za 1,0 m kako bi se lakše i nesmetano odvijao promet, koji je na tome dijelu dosta velik. Na taj način će se konačno završiti rasprave i ispraviti nedostaci koji postoje od zadnje rekonstrukcije županijske ceste, dakle preko 5 godina.

Više...
 
<< Početak < « 211 212 213 » > Kraj >>

Stranica 211 od 213