Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabava

Financ. polit. stran. i nezav. vijeć.u slikama

Općina Krašić - vijesti:
Uređenje županijskih i lokalnih cesta
Četvrtak, 21 Listopad 2010 14:55

zid


Ovaj tjedan pristupilo se drugoj fazi uređenja županijskih i lokalnih cesta na području Općine Krašić i njihovoj pripremi za zimsku sezonu.

Tako se na županijskoj cesti 3097  Krašić - Hrženik - Ozalj na drugom kilometru  gradi  potporni kameni zid kako bi se prometnica spasila od propadanja, odnosno spriječio odron i omogućilo nesmetano odvijanje prometa. Nastaviti će se i sa uređenje odvodnih kanala, uređenjem bankina 'gredeljom', sječa granja i stabala koja smetaju normalnom odvijanju prometa.

U mjestu Pribić uređuju se odvodni kanali.

Više...
 
Održani "Dani kruha"
Utorak, 05 Listopad 2010 09:46

danikruhaI ove godine u nedjelju 3. listopada, o 12-oj godišnjici proglašenja Blaženim kardinala Alojzija Stepinca na trgu u centru Krašića održali su se sada već tradicionalni "Dani kruha". Na štandovima Udruge UZOR iz Krašića, Udruge LIPA iz Slavetića, KUD-a Josip Torbar, dječjeg vrtića 'DIDI', te OŠ Kardinal Alojzije Stepinac Krašić  posjetitelji su mogli razgledati veliku ponudu kruha, slastica i plodova naših njiva  koji su osim za razgledavanje bile namijenjene i za prodaju. Nakon jutarnje mise krašićki župnik Dragutin Kučan blagoslovio je sve plodove i proizvode izložene na trgu, a kasnije su posjetitelje zabavljale tamburice KUD-a Josip Torbar iz Krašića, te limena glazba iz Začretja.
Na trgu su se okupili brojni posjetitelji i gosti.

 
Održana atletska utrka "Dolinom Kardinala"
Ponedjeljak, 04 Listopad 2010 09:35

utrkaTradicionalna atletska utrka "Dolinom Kardinala", ove godine 14. po redu održala se u subotu 2. listopada. Šezdesetak natjecatelja trčalo je Krašićkim krajem na stazi dugoj 24 km a najuspješniji su bili trkači iz susjedne Mađarske. U konkurenciji seniora pobijedio je Tamas Olah (1:23,11), drugi je bio naš Zoran Žilić a treći Tamas Nagy.  U konkurenciji seniorki prva dva mjesta osvojile su Mađarice Monica Nagy (1:32, 30) i Reka Batai a treća je bila naša Danijela Černić. Sljedeće godine utrka se vraća ponovno u svoj uobičajni termin početkom svibnja, uz veći broj trkača i trkačica.

Više...
 
14. atletska utrka "Dolinom Kardinala"
Srijeda, 22 Rujan 2010 15:15

utrka Tradicionalna atletska utrka "Dolinom Kardinala" održati će se u subotu 02.10.2010. godine. Start i cilj utrke je na trgu Kardinala Alojzija Stepinca u Krašiću a utrka kreće u 15:00 sati. Direktor utrke je Boris Stepinac a organizatori Općina Krašić, NK Krašić, Turistička zajednica Općine Krašić, AK Dinamo Zrinjevac i Fundacija Kardinal Alojzije Stepinac. Pokrovitelji utrke su Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa i HP.

Više...
 
"Sa Zebrom sigurno u školu", postavljeni ležeći policajci kod osnovne škole
Ponedjeljak, 13 Rujan 2010 22:21

utrkaVezano uz početak nove školske godine u subotu 11.09.2010. god. Hrvatski autoklub Jastrebarsko je u suradnji sa policijskom postajom Jastrebarsko, Agencijom za odgoj i obrazovanje, te Općinom na trgu Alojzija Stepinca u Krašiću organizirao akciju  'Sa Zebrom sigurno u školu'.
Akciji se odazvalo dvadesetero djece sa roditeljima, uglavnom vrtićke i predškolske dobi. Svrha je još jedanput apelirati na sve vozače da sigurno i pažljivo voze, te poštuju prometne znakove, jer je velik broj djece svakodnevno na našim cestama i prometnicama.

Također su se prije početka nove školske godine uspjeli postaviti ležeći policajci i kod OŠ "Kardinal Alojzije Stepinac" i tako osigurati za sve polaznike škole puno veću sigurnost. Općina Krašić se zahvaljuje Županijskoj upravi za ceste na odobrenju projekta i svesrdnoj pomoći kod same realizacije.

Više...
 
<< Početak < « 211 212 213 214 215 216 217 218 » > Kraj >>

Stranica 214 od 218