Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabava

Financ. polit. stran. i nezav. vijeć.u slikama

Općina Krašić - vijesti:
ODLUKA STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE RH O IZMJENI I DOPNI ODLUKE O ZABRANI NAPUŠTANJA MJESTA PREBIVALIŠTA I STALNOG BORAVKA
Četvrtak, 02 Travanj 2020 13:45

Poštovane mještanke i mještani općine Krašić, u prilogu se nalazi najnovija Odluka Stožera  civilne zaštite Republike Hrvatske, Odluka o izmjeni i dopuni Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog  boravka.

Kako se postojeća Odluka o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u republici Hrvatskoj zloupotrebljavala (neki Stožeri izdavali propusnice na 30 dana za odlazak na vikendice)  došlo je do postrožavanja dosadašnje Odluke i do daljnjega bez  E  Propusnice  (najkasnije  od  06.04.2020.)  neće biti moguće napustiti mjesto stalnoga boravka u RH.

Dakle zahtjevi i izdavanje Propusnica od ponedjeljka je obvezno provoditi kroz  E  sustav prijava.

https://epropusnice.gov.hr


STOŽER  CIVILNE  ZAŠTITE  OPĆINE  KRAŠIĆMINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA

RAVNATELJSTVO CIVILNE ZAŠTITE

ŽUPANIJSKI CENTAR 112 ZAGREB

 
OBAVIJEST OPĆINE O DEŽURSTVU VRTIĆA
Srijeda, 01 Travanj 2020 20:59

Općina Krašić obavještava sve roditelje da Dječji vrtić 'DIDI' prema današnjem očitovanju koje je na temelju službenog upita općine uputila ravnateljica vrtića u 15.47 sati započeo sa radom, odnosno dežurstvom od 01. travnja 2020.

Naime kako je navedeno u obavijesti vrtić nije radio za djecu čiji roditelji ne mogu osigurati čuvanje djece kod svoje kuće od 23.03.2020. do danas zbog nemogućnosti dopremanja hrane za djecu koja bi se nalazila u dječjemu vrtiću u Krašiću.

 
PRIOPĆENJE STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE OPĆINE KRAŠIĆ
Ponedjeljak, 30 Ožujak 2020 17:59

Stožer  civilne zaštite još jednom podsjeća i apelira na sve mještanke i mještane općine Krašić, kao i sve one koji se nalaze na području općine Krašić da do daljnjega ne napuštaju područje općine Krašić, osim u iznimnim, važnim, hitnim ili drugim opravdanim slučajevima.
Na području općine nalazi se  devetero  (9)  osoba koje se nalaze u samoizolaciji, te ponavljamo  da te osobe do isteka samoizolacije ni na koji način i nikako ne napuštaju svoje domove, odnosno adresu stalnoga prebivališta, jer bi time štetili sebi i ugrožavali druge mještane. Ponavljamo na području općine imamo tri trgovine mješovite robe, dvije poljoprivredne ljekarne, veterinarsku ambulantu, ljekarnu, dvije ambulante opće medicine, dvije stomatološke ambulante, benzinsku stanicu, dvije  mesnice, diskont pića i prodavaonicu stočne hrane,  tri bankomata, te poštanski ured Krašić.
Stožer civilne zaštite općine Krašić ima stalna dežurstva u Stožeru civilne zaštite u Krašiću, a sva pitanja, zahtjeve za izdavanje propusnica ili slično može se uputiti na telefon:  01/6270-660, mobitel:  099/6270-660  ili putem  elektronske pošte:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript    i
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Također napominjemo da će Ambulante opće medicine Doma zdravlja u Krašiću raditi od utorka, 31.ožujka svakog radnog dana u normalnom rasporedu i radnom vremenu  od  07:30  sati  do  19:30  sati.  Svi zahtjevi vezani za odlazak  doktoru van područja općine Krašić izdaju se upravo od strane doktora opće medicine u Krašiću.
 
 
POŠTUJMO  ODLUKE  I NAREDBE  STOŽERA  CIVILNE  ZAŠTITE REPUBLIKE I HRVATSKE I SVIH OSTALIH NADLEŽNIH INSTITUCIJA I NA TAJ NAČIN NAJBOLJE ĆEMO PRIDONIJETI SPRIJEČAVANJU ŠIRENJA  KORONAVIRUSA  - COVID  19  U  NAŠOJ SREDINI I  REPUBLICI HRAVTSKOJ!
OSTANIMO  DOMA  I  NE  NEPUŠTAJMO  SVOJA  MEJSTA  STALNOG  PREBIVALIŠTA!
 
 
STOŽER  CIVILNE  ZAŠTITE  OPĆINE  KRAŠIĆ
STOŽER  CIVILNE  ZAŠTITE  KRAŠIĆ

 
PRIOPĆENJE ZA MEDIJE STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE REPUBLIKE HRVATSKE OD 27. OŽUJKA 2020. U 17.00 SATI
Subota, 28 Ožujak 2020 10:18

Poštovane mještanke i mještani, cijenjeni poduzetnici,

Stožer civilne zaštite općine Krašić dostavlja  poveznicu na objavljeno priopćenje za medije Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 27. ožujka 2020. u 17.00 sati

POŠTUJTE ODLUKE I NAREDBE STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE, SVE ONE TIČU SE SVIJU NAS I UPRAVO SE RADI NAS I DONOSE

#OSTANITEDOMA


 

https://civilna-zastita.gov.hr/vijesti/vijesti/priopcenje-za-medije-stozera-civilne-zastite-republike-hrvatske-od-27-ozujka-u-17-00-sati/2315

 


ŽC 112 Zagreb

 
ODLUKA STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE REPUBLIKE HRVATSKE VEZANO UZ VOZAČE KOJI SUDJELUJU U MEĐUNARODNOM PROMETU
Petak, 27 Ožujak 2020 16:01

Odluka  se nalazi u privitku


STOŽER  CIVILNE  ZAŠTITE  OPĆINE  KRAŠIĆ


RAVNATELJSTVO CIVILNE ZAŠTITE / CIVIL PROTECTION DIRECTORATE

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE REPUBLIKE HRVATSKE / NATIONAL CIVIL PROTECTION HQ

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 4 od 210