Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAMProračun

Javna nabavau slikama

Općina Krašić - vijesti:
POSJETA GRADONAČELNIKA SPLITA
Ponedjeljak, 01 Srpanj 2019 21:28

U petak, 28. lipnja općinu Krašić je posjetio gradonačelnik Grada Splita gospodin Andro Krstulović Opara sa svojom obitelji.

Prilikom posjeta dočekao ga je načelnik općine Krašić Josip Petković Fajnik, koji mu je prilikom posjeta općinskoj vijećnici predao prigodan poklon knjigu u izdanju Postulature blaženoga Alojzija Stepinca naslova 'Propovijedi, govori, poruke  1941. – 1946.', nekoliko suvenira, te vrhunsko krašićko vino.

Nakon obilaska općine gradonačelnik je zapalio svijeću kod spomenika kardinala Stepinca, te potom obišao Spomen sobe 'Stepinac', te župnu crkvu Presvetoga trojstva u Krašiću.

Više...
 
ČESTITKA POVODOM DANA DRŽAVNOSTI

Povodom 25. lipnja i proslave Dana državnosti Republike Hrvatske u ime općine Krašić i svoje osobno načelnik općine svim sumještankama i sumještanima, kao i svim ljudima dobre volje upućuje čestitku u povodu ovog povijesno važnog datuma u novijoj Hrvatskoj povijesti.

Tog povijesnog datuma je Sabor Republike Hrvatske donio odluku o proglašenju samostalnosti i državnosti Republike Hrvatske.

 
Poziv Ministarstva gospodarstva
Ponedjeljak, 17 Lipanj 2019 19:40

Poziv Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta o pokrenutom  e-savjetovanje za Poziv na dostavu projektnih prijedloga "Povećanje razvoja novih proizvoda i usluga koji proizlaze iz aktivnosti istraživanja i razvoja - faza II

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta pokrenulo je provođenje e-savjetovanja sa zainteresiranom javnošću za Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Povećanje razvoja novih proizvoda i usluga koji proizlaze iz aktivnosti istraživanja i razvoja - faza II““.

Poziv je pokrenut u okviru Prioritetne osi 1 „Jačanje gospodarstva primjenom istraživanja i inovacija“, Investicijskog prioriteta 1b, specifičnog cilja 1b1 Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014-2020, financiranog sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj, a njime će se državne potpore dodjeljivati poduzetnicima koji provode projekte istraživanja i razvoja s ciljem razvoja novih proizvoda, usluga, tehnologija i poboljšanja poslovnih procesa, koji ulažu u vlastite inovacijske kapacitete ili jačaju suradnju sa znanstveno-istraživačkim institucijama kroz potpore za projekte istraživanja i razvoja i regionalne potpore za ulaganje.

OPŠIRNIJE

 
STOŽER CIVILNE ZAŠTITE OPĆINE KRAŠIĆ ODRŽAO SJEDNICU STOŽERA
Petak, 14 Lipanj 2019 20:56

Stožer civilne zaštite pod predsjedavanjem načelnika stožera održao je ovoga tjedna sjednicu stožera Civilne zaštite općine Krašić. Sjednici stožera nazočili su predstavnici  VZO Krašić, Policijske postaje Jastrebarsko, Ambulante Krašić, te načelnik općine Krašić.

Glavne teme sastanka odnosile su se na protupožarnu sezonu koja je pred nama i bio je vezan uz novu zakonsku regulativu i nove zakonske propise koji se odnose i na funkcioniranje samoga stožera, te potrebna usklađenja važećih općinskih odluka. Sastanak je uslijedio nakon mjesec dana od održanog sastanka sa predstavnicima nadležnog ureda Civilne zaštite Zagreb koji je sada u ingerenciji Ministarstva unutarnjih poslova, a koji je održan u Jastrebarskom  10. svibnja na kojemu su također sudjelovali svi pozvani predstavnici sa područja općine Krašić.


 
OBAVIJEST VATROGASNE ZAJEDNICE OPĆINE KRAŠIĆ
Petak, 14 Lipanj 2019 20:04

Vatrogasna zajednica općine Krašić  obavještava i poziva sve mještane na dodatan oprez kod spaljivanja korova na otvorenom i u slučaju potrebe po mogućnosti na nadzirano spaljivanju korova, smeća i sl. OBAVIJEST

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 4 od 188