Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabava

Financ. polit. stran. i nezav. vijeć.u slikama

Općina Krašić - vijesti:
OBAVIJEST ŽUPANIJSKE UPRAVE ZA CESTE ZAGREBAČKE ŽUPANIJE
Utorak, 14 Siječanj 2020 10:16

Županijska uprava za ceste Zagrebačke županije obavještava o izvođenju radova snimanja dionice  ŽC  3297  Krašić – Ozalj (228), katastarska  općina  Krašić  I.

Geodetsko snimanje će tokom mjeseca  siječnja izvršiti tvrtka  Geo-Land d.o.o., a uvid u geodetski elaborat izvedenoga stanja moći će se obaviti od 27.siječnja  do  10.veljače 2020.

Javni poziv


 
ZAVRŠNO UREĐENJE LOKALNE PROMETNICE KROZ DOL
Nedjelja, 12 Siječanj 2020 20:17

Tokom idućega tjedna u planu je završno uređenje bankina na lokalnoj prometnici koja prolazi kroz Dol i Puškarov Jarak.

Novi asfaltni sloj je presvučen prije blagdana, te je preostalo urediti bankine uz prometnicu kako bi se povećala sigurnost svih sudionika u prometu i kako bi se nesmetano mogao odvijati dvosmjerni promet navedenom dionicom. Mole se svi sudionici u prometu navedenom dionicom na dodatan oprez do završetka radova.

 
ZAPOČELI RADOVI NA KROVIŠTU VATROGASNOGA DOMA U PRIBIĆU
Subota, 11 Siječanj 2020 22:58

Odmah nakon završetka Božićnih i Novogodišnjih blagdana započeli su radovi na sanaciji krovišta zgrade koju koriste Vatrogasci DVD-a Pribić. Radovi bi trebali biti dovršeni do kraja mjeseca, a vrijednost im je preko 200 tisuća kuna.

Ove godine Dobrovoljno vatrogasno društvo obilježiti će punih, velikih 100 godina postojanja, tako da će nakon nabavke novijeg navalnog vozila i kombi vozila novo krovište Vatrogasnoga doma biti još jedan prilog općine Krašić daljnjem radu i napretku društva u Kuharićevom Pribiću.

Više...
 
ODRŽANA 56. GODIŠNJA SKUPŠTINA KOBASIČARSKOGA DRUŠTVA
Ponedjeljak, 06 Siječanj 2020 11:30

Kao što je to tradicija prvoga vikenda u Novoj godini održana je 56. po redu godišnja skupština Kobasičarskoga drustva Brezarić. Prihvaćena su izvješća o radu, zatim planovi o radu, a ujedno je izabran novi predsjednik gospodin Miroslav Stepinac, koji će naredne 2 godine voditi društvo.

Nakon skupštine održano je tradicionalno ocjenjivanje najboljih domaćih češnjovki, a najbolje su ocjenjene kobasice Marija Mikuša, drugo mjesto Stjepana Duganić, a treće Josipa Jurinić.

Osim natjecanja sa kobasicama potrajala je zabava do dugo u noć uz pjesmu, natjecanje u pričanju viceva, zatim zabijanju čavli i glasnom govoru. Svi najbolji dobili su prigodne nagrade.

Više...
 
SRETNA NOVA GODINA 2020.
Srijeda, 01 Siječanj 2020 11:26

Na početku Nove 2020. godine svim mještanima općine Krašić želimo obilje božjega blagoslova , sreće, uspjeha, ostvarenje privatnih i poslovnih planova te kroz sve pojedinačne uspjehe i uspješnu godinu za našu općinu želi načelnik općine sa suradnicima i općinskim vijećem.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 4 od 202