Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabava

UdrugeDigitalna pristupačnost

u slikama

Općina Krašić - vijesti:
WRC Croatia Rally


 
DOVRŠENA PROJEKTNA DOKUMENTACIJA ZA KANALIZACIJU
Utorak, 13 Travanj 2021 17:37


Proteklih dana dovršena je i predana na ishođenja svih potrebnih suglasnosti za izradu glavnoga projekta i ishođenje građevinske dozvole projektna dokumentacija za građenje građevine infrastrukturne namjene vodnogospodarskog sustava  (odvodnja otpadnih voda) sekundarna kanalizacijska mreža. Projekt se odnosi na izgradnju kolektora otpadnih voda i kanalizacijske mreže do pročistača otpadnih voda u Brezariću, a radi se o četiri lokacije kolektora:  Brezarić, Penići, Ćuki i Graba, uključujući i zgradu Osnovne škole i dječjega  vrtića. Ukupna dužina  kolektora i kanalizacijske mreže iznosi  9.100  metara. Trenutno je u tijeku e  konferencija i poziv javnopravnim tijelima za utvrđivanje posebnih uvjeta i uvjeta priključenja.

 
ODRŽANA SKUPŠTINA VATROGASNE ZAJEDNICE OPĆINE KRAŠIĆ
Ponedjeljak, 12 Travanj 2021 20:43


U nedjelju, 11.travnja u prostorijama Vatrogasnoga društva Pribić održana je izborna skupština Vatrogasne zajednice Općine Krašić. Nakon što su sve tri članice zajednice, Dobrovoljna vatrogasna društva Krašić, Pribić i Prekrižje održala svoje izborne skupštine i izabrala rukovodstva, kao i predstavnike u skupštini Vatrogasne zajednice općine došao je red da i Vatrogasna zajednica održi svoju izbornu skupštinu. U skladu sa novim zakonskim odredbama mandat novoizabranih članova traje 5 godina, a osim novoga predsjednika zajednice, birano je i novo predsjedništvo kojega čini  pet članova, to su redom Josip Županac iz DVD-a Krašić, Nikola Vlašić iz DVD-a Prekrižje, Josip Bucković iz DVD-a Pribić, Mario Povrženić iz DVD-a Prekrižje i Roberto Ilijanić iz DVD-a Krašić.


Za predsjednika je izabran gospodin Roberto Ilijanić, a za njegova zamjenika gospodin Nikola Vlašić. Tajnik zajednice je gospodin Mario Povrženić, a zapovjednik Andreas Šimatić. Predstavnici Vatrogasne zajednice u županijskoj Vatrogasnoj zajednici su gospodin predsjednik, a u zapovjedništvu zapovjednik Vatrogasne zajednice.


 
ODRŽANA SKUPŠTINA SPORTSKE ZAJEDNICE
Nedjelja, 11 Travanj 2021 23:46


U subotu, 10.travnja u općinskoj vijećnici održana je 5.redovna godišnja skupština Sportske zajednice općine Krašić. Na skupštini su osim o izvješćima za prethodno razdoblje glasovalo o novome vodstvu sportske zajednice, jer je skupština bila i izborna. Nakon 4.godišnjeg mandata dosadašnji predsjednik gospodin Ilijanić i njegov zamjenik gospodin Gvozdanović su se zahvalili na suradnji klubovima i njihovim predstavnicima, te svoje mjesto prepustili kolegama. Nakon kratkih konzultacija odlučeno je da se za predsjednika i zamjenika predsjednika zajednice imenuju predstavnici iz Nogometnoga kluba Mladost i Moto kluba Krašić. Novi predsjednik je tako postao gospodin Cipurić iz nogometnoga kluba, a zamjenik predsjednika gospodin Hlopec iz moto kluba. Skupštini je nazočio načelnik Općine Krašić koji je zahvalio dosadašnjem Upravnom odboru te zaželio puno uspjeha u radu Sportskoj zajednici i novoizabranom Upravnom odboru.  
SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS
Ponedjeljak, 05 Travanj 2021 09:01

Općina Krašić i načelnik općine povodom najvećeg krsćanskog blagdana svim sumještankama i sumještanima, svim prijateljima Općine Krašić, kao i svim vjernicima upućuju iskrenu čestitku sa željom za Sretan i blagoslovljen Uskrs. Neka nam u ovim kompliciranim vremenima borbe sa korona virusom, koja sa sobom nosi brojne probleme i nesigurnost, dan Isusova uskrsnuća udijeli snage, volje i želje za ustrajnost u vjeri i ljubavi prema našim bližnjima, prema našoj Općini i prema našoj Domovini te u našim nastojanjima da izgrađujemo bolju i pravedniju budućnost.  
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 4 od 235