Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabava

Financ. polit. stran. i nezav. vijeć.u slikama

Općina Krašić - vijesti:
ODRŽANA SKUPŠTINA VZO KRAŠIĆ
Ponedjeljak, 22 Lipanj 2020 21:47

U subotu je u općnskoj vijećnici održana godišnja skupština Vatrogasne zajednice općine Krašić kojoj su nazočili predstavnici sva tri dobrovoljna vatrogasna društva: Krašić, Pribić i Prekrižje.

Skupština je usvojila izvješća za prethodnu godinu, kao i planove za 2021. godinu. U ime općine skupštini VZO Krašić je nazočio načelnik Petković Fajnik, koji je između ostaloga kazao;
da se za vatrogastvo na području općine posljednjih godina izdvajaju rekordna sredstva te da će dobrovoljno vatrogastvo i vatrogasci uvijek imati puno podršku i pomoć za svoj rad, organiziranje i sudjelovanje u zaštiti od požara te civilnoj zaštiti općine Krašić. Istaknuo je i veliku tradiciju i dugu povijest vatrogastva na području općine, što nam je svima na ponos,ali i obvezu.

Više...
 
NASTAVLJENI RADOVI NA REKONSTRUKCIJI NISKONAPONSKIH MREŽA
Utorak, 16 Lipanj 2020 21:28

Ovoga tjedna nastavljeni su nakon pripremnih radnji započeti radovi na sanaciji i popravljanju niskonaponskih mreža na području općine Krašić. U planu je da se kompletno uredi odvojak mreže u Crkvenom Pribiću od trafostanice do vatrogasnoga doma i odvojci prema Milašinskome brigu i prema Pribiću Gornjem. Također je u planu i sanacija  niskonaponske mreže u Strmcu Pribićkom.


Prema planu dovršiti će se započete poslove na mrežama u Krašiću, do sportskih terena, prema mjesnome groblju i odvojak mreže uz prometnicu prema  Krupačama. Radi se o mahom o lokacijama uz glavne prometnice, pa će osim puno kvalitetnije i sigurnije opskrbe biti sve lokacije i ljepše i urednije. Pozivaju se korisnici usluge elektroopskrbe da budu strpljivi, jer će dolaziti do povremenih prekida u opskrbi za vrijeme radova na mrežama. 

Više...
 
POPIS POLJOPRIVREDE 2020.
Ponedjeljak, 15 Lipanj 2020 21:53

Na web stranici www.dzs.hr će biti objavljen javni poziv i link na prijavu na stranicu  www.popispoljoprivrede.hr za popisivače .
Od 8.6.2020. kreće službena prijava za popisivače na našoj web stranici  www.popispoljoprivrede.hr.
 
Obavještavamo također da je Uredba o izmjeni i dopuni Zakona o Popisu poljoprivrede 2020. objavljena u NN 64/2020. (od 29.5.2020.) u kojoj je vidljivo da Popis poljoprivrede počinje 14. rujna i traje do 14. listopada 2020.
 
Uredba o izmjeni i dopuni Zakona o Popisu poljoprivrede 2020.

Više...
 
ZAPOČELI RADOVI NA UREĐENJU KANALA UZ NERAZVRSTANE PROMETNICE
Utorak, 02 Lipanj 2020 22:23

Nakon potpisa ugovora ovoga tjedna započeli su radovi na uređenju cestovnih kanala uz nerazvrstane ceste u Krupačama i odvojak Škrlci u Hrženiku.

Na navedenim lokacijama kod svakih obilnijih padalina vodene bujice su poplavljivale poljoprivredne objekte i dvorišta te izazivale štete. Radovi bi trebali biti dovršeni kroz 20-ak dana, a vrijednost im je nešto manja od stotinutisuća kuna.

Više...
 
SRETAN DAN DRŽAVNOSTI
Subota, 30 Svibanj 2020 11:03

Drage sumještanke i sumještani, Hrvatice i Hrvati povodom 30. svibnja i Dana državnosti Republike Hrvatske, dana kada je prije 30 godina konstituiran prvi višestranački Sabor u RH upućujem vam najiskrenije čestitke u ime Općine Krašić i svoje osobno.
Načelnik općine Krašić

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 4 od 215