Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9Javna nabava


u slikama

Općina Krašić - vijesti:
NASTAVAK SEZONE ZA NK KRAŠIĆ U 1. ŽUPANIJSKOJ ZAPAD
Subota, 11 Ožujak 2017 11:29

U nedjelju, 12. ožujka započinje proljetni dio prvenstva 1. županijske lige zapad.

NK Krašić prvu utakmicu igra u gostima sa NK Mladost uz Luke. Utakmica se igra u Luki u 15.00 sati.
Polazak iz centra Krašića biti će u 12:45 sati autobusom. Svi su pozvani da dođu i da dobar rezultat seniora nastavimo i u nastavku sezone.

 
OBILAZAK TERENA
Četvrtak, 09 Ožujak 2017 13:36

U srijedu, 08. ožujka su predstavnici HEP-a, Pogona Ozalj bili u obilasku terena, konkretno se radi o lokacijama vezanima uz projekt rekonstrukcije dalekovoda Krašić 1 - dionica koja je preostala za rekonstrukciju od Krašića prema Jezerinama, gdje se nalazi buduće rasklopište na dalekovodu Krašić  1.

Navedeni radovi trebali bi biti realizirani u prvoj polovici ove godine.

 
DVD PRIBIĆ ODRŽAO 97. GODIŠNJU SKUPŠTINU
Nedjelja, 05 Ožujak 2017 21:56

U subotu, 04. ožujka u vatrogasnome domu u Pribiću održana je redovna izborna skupština Dobrovoljnog vatrogasnoga društva Pribić.

Na skupštini su prihvaćena podnesena iscrpna izvješća, te usvojeni planovi rada i financijski planovi, sa posebnim osvrtom za pripremu 100. godišnjice rada i djelovanja društva koja će doći vrlo brzo, točnije 2020. godine.

Na skupštini je potvrđeno dosadašnje vodstvo društva i za naredni mandat.

Više...
 
MAŽORET SAVEZ HRVATSKE ODRŽAO GODIŠNJU SKUPŠTINU U KRAŠIĆU
Nedjelja, 05 Ožujak 2017 11:41

Predstavnice i predstavnici mažoret klubova koji su članovi Mažoret saveza Hrvatske u subotu, 04. ožujka u Krašiću održali su godišnju programsku skupštinu. Osim izvješća o radu, te financijskoga izvješća za prethodnu godinu, usvojen je plan rada i financijski plan za naredno razdoblje.

Prihvaćeni su prijedlozi za učlanjenje novih mažoret klubova u Savez, te detaljni planovi uz ovogodišnje prvenstvo Hrvatske, nastupe u inozemstvu i sl.

Dragim gošćama iz cijele Hrvatske u ime općine Krašić i Turističke zajednice općine dobrodošlicu je zaželio i pozdravio ih načelnik Petković Fajnik, a prije same skupštine svi gosti su sa svojim domaćinima Krašićkim mažoretkinjama razgledali Krašić i izložbu posvećenu kardinalu Stepincu. Izražena je obostrana želja da se uskoro ponovno vidimo u Krašiću.

Više...
 
ODRŽANA SJEDNICA OPĆINSKOGA VIJEĆA
Petak, 03 Ožujak 2017 20:51

U četvrtak, 02. ožujka održana je 22. radna sjednica općinskoga vijeća općine Krašić. Na sjednici su usvojena pojedinačna izvješća o izvršenju programa za 2016. godinu, te izvješće o izvršenju proračuna općine Krašić za 2016. godinu.
Nakon usvajanja izvješća i proračuna za 2016. godinu, donešene su Odluke o I. izmjenama i dopunama programa gradnje objekata i uređaja komunalnih vodnih građevina i proračuna općine Krašić za 2017.godinu.
Navedenim izmjenama osigurana su sredstva za spajanje bunara na vodocrpilištu u Puškarovome Jarku u iznosu 595.000,00, kuna, te su za 100.000,00 kuna povećana sredstva za projektnu dokumentaciju koja se odnosi na magistralni cjevovod  Puškarov Jarak – Krašić i vodospremu za napajanje cijelog područja općine.

Navedene izmjene bile su nužne, jer je zbog previsokih pristiglih ponuda na natječaj koji je bio raspisan prošle godine, isti bio poništen, te je potrebno ponoviti natječaj za izbor izvođača radova na spajanju novoga zdenca u Puškarovome Jarku.
Usvojena je također nova odluka o radnom vremenu u ugostiteljskoj djelatnosti, te odluka o određivanju prijevoza pokojnika koji se financira iz proračuna općine.

Ova sjednica bila je i vjerojatno posljednja radna sjednica u ovom sazivu općinskoga vijeća općine Krašić, jer su u mjesecu svibnju redovni lokalni izbori, pa su na kraju sjednice svi prisutni vijećnici pozvani da napravimo jednu zajedničku fotografiju.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 5 od 134