Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabavau slikama

Općina Krašić - vijesti:
OBAVIJEST KOMUNALNOGA OZALJ
Četvrtak, 28 Studeni 2019 09:09

Dana 28.11.2019. (četvrtak) Komunalno Ozalj d.o.o. planira izvesti radove na prespajanju novodograđene vodospreme Vrhovac na vodoopskrbni sustav.

Obavještavamo stanovnike sela Vrhovac, Ferenci, Grandić Breg, Zaluka i Hrženik da će zbog planiranih radova, u prijepodnevnim satima  doći do prekida opskrbe pitkom vodom.

Normalizacija vodoopskrbe očekuje se u popodnevnim satima.

Molimo stanovnike za razumijevanje.

 
ODRŽANA SJEDNICA ZAPOVJEDNIŠTVA VATROGASNE ZAJEDNICE ZAGREBČKE ŽUPANIJE
Srijeda, 27 Studeni 2019 14:01

U utorak, 26. listopada u Vatrogasnome domu u Pribiću održana je 10. sjednica zapovjedništva Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije.

Sjednicom je predsjedavao zapovjednik Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije, a nazočilo joj je 30 zapovjednika Vatrogasnih zajednica Zagrebačke županije među kojima i zapovjednik Vatrogasne zajednice općine Krašić gospodin Vladimir Bucković.

Sjednicu sa obimnim dnevnim redom pozdravio je i predsjednik Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije gospodin Ptiček i načelnik općine Krašić Petković Fajnik. Načelnik općine je zahvalio Vatrogasnoj zajednici Zagrebačke županije na dolasku u Pribić i općinu Krašić, te radnu sjednicu u Pribiću povezao kao najavu velikog jubileja Dobrovoljnog vatrogasnoga društva Pribić koje dogodine slavi okruglih 100. godina kontinuiranoga djelovanja

Više...
 
POZIV VINARIMA I VINOGRADARIMA
Ponedjeljak, 25 Studeni 2019 14:52

Ministarstvo poljoprivrede organizira strukovno osposobljavanje poljoprivrednika pod nazivom Vinarstvo u praksi i čaši 28.11.2019. i 29.11.2019. u Centru za kulturu u Jastrebarskom s početkom u 09. 00 sati. 

U 2 dana pričati će o novim tehnologijama i problemima u proizvodnji vina, pripremi vina za bocu, ambalaži i ambalažnom otpadu te uzlaznim i izlaznim registrima.  Kušati ćemo 7 otopina najčešćih bolesti i mana vina u vodi i vinu, te ćemo kušati i ocjenjivati vina .

Tečaj je financiran iz Mjere 1 Programa ruralnog razvoja te je za polaznike besplatan.

Prijaviti se možete na www.savjetodavna.hr ili na tel. 091-4882-956. ( Nataša Puhelek Puština)

Link za prijavu https://www.savjetodavna.hr/eventer/vinarstvo-u-praksi-i-casi-4/edate/2019-11-28/

 
SVEČANOST BLAGOSLOVA BISTI KARDINALA STEPINCA I KUHARIĆA
Ponedjeljak, 25 Studeni 2019 12:43

U nedjelju, 24. studenog na Svetom Duhu u župnoj crkvi i svetištu sv. Antuna Padovanskoga povodom 85 godina od kada je 8. prosinca 1934. blagoslovljena crkva i 35 godina od njezina posvećenja sv. Antunu Padovanskom služeno je svečano misno slavlje.

Crkvu je blagoslovio Zagrebački nadbiskup Antun Bauer, a prvu svetu misu u tek blagoslovljenoj crkvi slavio naš nadbiskup bl. Alojzije Stepinac. 1984. godine posvetio ju je zagrebački nadbiskup kardinal Franjo Kuharić. Tim povodom njima u čast blagoslovljene su biste sa njihovim likom, rad akademskoga kipara Vida Vučaka, te otkrivena obnovljena spomen ploča. Kamen za postolje dar je Prvostolnoga kaptola zagrebačkog, čime se ostvaruje poveznica s majkom svih crkava Zagrebačke nadbiskupije.

Na svečanom misnome slavlju i blagoslovu bisti između ostalih gostiju sudjelovali su načelnik općine Krašić i njegov zamjenik, te upravitelj župe Krašić.

Više...
 
Objava biračima Ministarstva uprave o održavanju predsjedničkih izbora
Petak, 22 Studeni 2019 23:06

Obavijest Ureda o radnom vremenu u kojem birači mogu pregledati, zatražiti dopunu i ispravak podataka upisanih u registar birača te podnijeti zahtjev za privremeni upis, izdavanje potvrde za glasovanje izvan mjesta prebivališta, prethodnu registraciju i aktivnu registraciju biti će uskoro objavljena na mrežnim stranicama Ureda državne uprave u Zagrebačkoj županiji.
Više  u prilogu.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 5 od 199