Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabava

Financ. polit. stran. i nezav. vijeć.u slikama

Općina Krašić - vijesti:
OBAVIJEST TVRTKE EKO FLOR
Četvrtak, 28 Svibanj 2020 20:41

Obavještavamo vas da će se odvoz krupnog (glomaznog) otpada izvršiti 27.05.2020. godine (srijeda).
 
Za odvoz navedenog otpada potrebno je izvršiti prijavu na broj telefona 049/587-837 ili putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .
 
Zahvaljujemo se na razumijevanju.

 
OBAVIJEST DJEČJEG VRTIĆA 'DIDI'
Četvrtak, 28 Svibanj 2020 20:40

Dječji vrtić 'DIDI' obavještava roditelje da će se program predškole nastaviti sa 01. Lipnja. Novi termini održavanja biti će  intenzivniji nego do sada zbog nadoknade satnice, odnosno predškola će se održavati ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom u vremenu  od 15,30 do 20,30 h u prostorijama vrtića u Krašiću.
Ujedno obaviještavaju da će se organizirati završni susret s roditeljima i djecom.

 
Informacija o Zakonu o pristupačnosti mrežnih stranica i programskih rješenja za pokretne uređaje tijela javnog sektora (NN 17/2019)
Srijeda, 27 Svibanj 2020 21:07

Zakon o pristupačnosti

Letak - digitalna pristupačnost

 
DVD PREKRIŽJE ODRŽALO 89. REDOVNU SKUPŠTINU
Ponedjeljak, 25 Svibanj 2020 15:31

U nedjelju, 24. svibnja  Dobrovoljno vatrogasno društvo Prekrižje održalo je u prostorijama vatrogasnoga doma u Donjem Prekrižju svoju redovnu godišnju skupštinu. Skupština je bila u planu puno ranije, ali se zbog poznate situacije sa korona virusom nije mogla održati. Također nije se mogla organizirati ni proslava njihova zaštitnika Sv.Florijana, pa je i ona ujedno danas održana svečanim misnim slavljem u Župnoj crkvi. Sjednica je prema napucima Stožera civilne zaštite održana samo za članove DVD-a Prekrižje, bez gostiju i uz pridržavanje protuepidemioloških mjera.

Uz članove skupštini su nazočili podupirajući članovi društva te predsjednik Vatrogasne zajednice općine Krašić i načelnik općine Krašić. Sjednica je protekla najviše u osvrtu vezano na trenutnu situaciju uz korona virus te važan okrugli jubilej, odnosno u planovima priprave na obilježavanje okruglih 90. godina djelovanja DVD Prekrižje. Načelnik je posebno zahvalio na angažmanu i stalnoj aktivnosti svim članicama i članovima DVD Prekrižje u protekloj godini, a posebno  u okviru civilne zaštite općine Krašić u protekla dva mjeseca, kroz koju je DVD kao jedan od tri društva na području općine uredno izvršavao sve povjerene zadaće. Ujedno je i izražena podrška planovima društva u godini priprave za veliki jubilej 90.godina djelovanja društva.

Više...
 
ORGANIZACIJA NASTAVE OD 25.05.2020. U OSNOVNOJ ŠKOLI 'KARDINALA ALOJZIJA STEPINCA' KRAŠIĆ
Subota, 23 Svibanj 2020 12:31

Osnovna škola 'Kardinala Alojzija Stepinca' Krašić je prema uputama i preporukama objavila upute i preporuke za za početak nastave od  1. do  4. razreda  od ponedjeljka  25. svibnja  2020. godine. Sve informacije su dostavljene roditeljima i dostupne na službenoj  web  stranici  škole: http://os-alojzije-stepinac-krasic.skole.hr/?news_hk=1&news_id=1315&mshow=290#mod_news

Nastava za razredna odjeljenja  od  5. do  8. razreda prema Odluci nadležnoga Ministarstva  znanosti i obrazovanja do kraja školske godine odvijati će se na daljinu.  Isto vrijede i za srednjoškolce i njihovu nastavu te visokoškolske ustanove na području  Republike Hrvatske.


 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 5 od 215