Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAMProračun

Javna nabavau slikama

Općina Krašić - vijesti:
DOVRŠENO UREĐENJE PROČELJA NA 'TRADICIJSKOJ KUĆI - KRAŠIĆ 94'
Ponedjeljak, 01 Travanj 2019 21:16

U ponedjeljak su predstavnici Konzervatorskoga odjela Ministarstva kulture zajedno sa načelnikom općine obišli 'Tradicijsku kuću - Krašić 94' koja se nalazi na središnjem trgu.

Naime na navedenoj Tradicijskoj kući koja je zajedno sa okućnicom upisana u Registar kulturnih dobara Republike Hrvatske tokom proteklih godinu dana dovršeno je obnova i uređenje pročelja, te je ona zasjala novim sjajem.

Navedeni posao nastavlja se dalje, jer se uskoro planira urediti i stubište na glavnom ulazu u kuću. Općina će i nadalje biti partner sa Ministarstvom da se ovakvi i slični iznimno važni projekti na očuvanju kulturne baštine i nadalje nastave realizirati.

Više...
 
KRŠTENO SEDMO DIJETE OBITELJI SVALJ
Nedjelja, 31 Ožujak 2019 20:53

U nedjelju je u crkvi Presvetoga trojstva u Krašiću na svečanom misnom slavlju kršteno sedmo dijete obitelji Martina i Mirjane Švalj, maleni Viktor.

Krštenje i svetu misu predvodio je pomoćni biskup Zagrebačke nadbiskupije mons. Mijo Gorski.

Obitelj Švalj jedna je od najbrojnijih obitelji u općini Krašić, ujedno jedno od većih obiteljskih gospodarstava koje se bavi proizvodnjom mlijeka i mesa, te u mnogim pogledima uzor i pravi primjer poštene,vrijedne i radišne seoske obitelji.

Više...
 
LOVAČKA UDRUGA 'FAZAN' KRAŠIĆ ODRŽALA SKUPŠTINU
Nedjelja, 31 Ožujak 2019 09:18

Subota, 30. ožujka Lovačka udruga 'Fazan' Krašić u lovačkoj kući u Mirkopolju održala je 84. redovnu godišnju skupštinu. Nakon iznošenja detaljnih izvješća o aktivnostima udruge, financijskom poslovanju i lovnim rezultatima koja su jednoglasno usvojena, uslijedilo je izglasavanje planova za naredni period.

Važnije je svakako istaći da je dovršena legalizacija objekta, uređena nova kuhinja, postavljena zaštitna ograda, te podmireni veći troškovi dugogodišnje sudske parnice.

Uz domaće lovce skupštinu su svojim dolaskom uveličala prijateljska društva, predstavnici DVD-a Krašić i Pribić, Moto kluba, te načelnik općine Krašić.

Više...
 
OBAVIJEST HEP-a POGONA OZALJ
Petak, 22 Ožujak 2019 10:28

Hrvatska elektroprivreda, pogon Ozalj obavještava sve korisnike da će zbog planiranih radova na 35 kV postrojenju u subotu 23.03.2019. u vremenu od 07-17 sati, doći će do povremenih kratkotrajnih prekida u napajanju električnom energijom na cijelom terenu TJ Ozalj.

 
Tradicionalna akcija Narcisama protiv raka dojke
Četvrtak, 21 Ožujak 2019 12:18

Udruga edukacijom protiv raka dojke Zagrebačke županije i Općina Krašić pozivaju sve mještane općine Krašić da se uključuje u tradicionalnu humanitarnu akciju prodaje narcisa, s ciljem prikupljanja sredstava za prevenciju i rano otkrivanje raka dojke

Pozivamo sve naše mještane Općine Krašić da se odazovu ovoj humanitarnoj akciji  te kupnjom pušleka narcisa po simboličnoj cijeni podrže ovu humanitarnu akciju.

Narcise će se moći kupiti u subotu 23.ožujka na središnjem trgu u Krašiću od 07:00 sati ujutro na dalje.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 5 od 183