Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9
Javna nabava


u slikama

Općina Krašić - vijesti:
NAČELNIK POSJETIO OBITELJ ĆUK
Nedjelja, 28 Siječanj 2018 12:31

Načelnik općine Krašić posjetio je obitelj Ćuk iz Krupača i uz srdačne čestitke zaželio je obitelji puno sreće i božjeg blagoslova za njih i njihovu djecu, jer su ovih dana dočekali i peto dijete u svojoj obitelji.

Malena Katarina i majka ovoga tjedna otpuštene su iz rodilišta u Karlovcu te su stigle svojoj kući.

Više...
 
OBAVIJEST HEP-a, POGON OZALJ
Utorak, 23 Siječanj 2018 15:55

Hrvatska elektroprivreda, pogon Ozalj  obavještava korisnike na području općine Krašić da će zbog planiranih radova (funkcionalnih ispitivanja) u HE OZALJ, u petak 26.1.2018., od 9 – 15 h, biti povremenih prekida opskrbe električnom energijom na cijelom području Terenske jedinice Ozalj.

 
EDUKATIVNI KAMP NA SLJEMENU
Utorak, 23 Siječanj 2018 15:50

U Domu Crvenog križa od  petka 19.1. do nedjelje 21.1.2018. godine  održan je 1. edukativni kamp za sve učenike volontere Malih interventnih timova u sklopu projekta Razvoj školskog volontiranja uspostavom mreže volonterskih klubova Crvenog križa.

Na kampu su  učenici/ volonteri  iz Vrbovca, Samobora, Dugog Sela, Zaprešića, Sv. I. Zeline, Jastrebarskog i Velike Gorice učiti o pružanju prve pomoći, psihosocijalnoj podršci i službi traženja te podizanju šatorskog naselja.
Na kampu su sudjelovali volonteri  SŠ Jastrebarsko s profesoricom Klementinom Stepinac te učenici OŠ „ Kardinal Alojzije Stepinac“ iz Krašića.
Volonterka GDCK Jastrebarsko Monika Peršin na kampu je sudjelovala kao predavač s područja psihosocijalne pomoći.
Ovog  vikend  od  petka 26.1. do  nedjelje 28.1.2018. nam slijedi  2. edukativni kamp za učenike volontere Klinci čuvalice životinja na kojem će sudjelovati volonteri OŠ“Ljube Babić“ iz Jastrebarskog.
Projekt je financirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i sufinancirao Ured za udruge Vlade RH. Nositelj projekta je Društvo Crvenog križa Zagrebačke županije.
Zajedno do EU.

Više...
 
SPORTSKA DVORANA DOBILA NOVU RASVJETU
Četvrtak, 18 Siječanj 2018 10:33

Sportska dvorana Osnovne škole kardinala Alojzija Stepinca u Krašiću tokom zimskih praznika dobila je novu LED rasvjetu.

Stara rasvjeta bila je veliki potrošač električne energije, ali i već dotrajala, jer je bila stara preko 30 godina, tako da je nova rasvjeta pravo osvježenje za našu djecu i sve one koji dvoranu koriste u večernjim satima za sportske aktivnosti. 

Više...
 
OBILAZAK TERENA SA ELEKTROM OZALJ
Četvrtak, 11 Siječanj 2018 21:50

U četvrtak je na zahtjev načelnika općine obiđen teren sa predstavnicima Elektre, pogona Ozalj vezano uz rasklopišta na području općine, te su također pregledane niskonaponske mreže koje opskrbljuju vodocrpilišta u Krašiću i Puškarovom Jarku.

Tokom idućih dana biti će dovršeni elektro radovi i u pogon pušteno novo rasklopište Jezerine, te izrađeni idejni projekti za NNM.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 5 od 154