Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9Javna nabava


u slikama

Općina Krašić - vijesti:
ODRŽAN II.OBRTNIČKI FORUM
Srijeda, 01 Ožujak 2017 15:36

U utorak, 28. veljače u gradskoj vijećnici u Zaprešiću održan je II. obrtnički forum - Obrtništvo Zagrebačke županije.

Cilj organizacije foruma je dolazak do što kvalitetnijih rješenja koja će doprinijeti zaštiti i poticanju daljnjeg očuvanja, ali i napretka i razvoja obrtništva i malog poduzetništva na području općina i gradova  Zagrebačke županije.

Više...
 
NASTAVAK ASFALTIRANJA OPĆINSKIH CESTA
Srijeda, 01 Ožujak 2017 13:54

Nakon što su prošloga tjedna započeli radovi na asfaltiranju općinskih cesta prema ugovoru sa izvođačem, nastavljeni su radovi na uređenju cestovnih bankina i pripremom preostalih dionica cesta u Svrževu i Brezariću za završno presvlačenjem novim asfaltnim slojem.

Ukoliko to vremenske prilike budu dozvoljavale, odnosno ukoliko neće biti obilnije kiše većina planiraniga posla od gotovo 500 tisuća kuna biti će uspješno privedena kraju do kraja tjedna.

Više...
 
NK KRAŠIĆ ODRŽAO GODIŠNJU SKUPŠTINU
Nedjelja, 26 Veljača 2017 11:13

Nogometni klub Krašić u subotu, 25. veljače održao je 44. po redu redovnu godišnju skupštinu. Na skupštini su usvojena izvješća o radu i financijskom poslovanju, te plan rada za narednu natjecateljsku godinu.

Posebno su istaknuti rezultati seniorske momčadi koja je na kraju polusezone zauzela odlično 2. mjesto u 1. županijskoj ligi.

Iskazana je zahvala najboljem igraču Marku Povrženiću za njegov doprinos u igri momčadi, ali i kao primjer svima koji je dao svojim odgovornim pristupom i dolaskom u klub.

Više...
 
OGRANAK MATICE HRVATSKE U JASTREBARKOM SVEČANO OBILJEŽIO 175 GODINA MATICE HRVATSKE I ODRŽAO IZVJEŠTAJNU SKUPŠTINU
Subota, 25 Veljača 2017 23:14

U petak, 24. veljače u Glazbenoj školi u Jastrebarskom Ogranak Matice hrvatske Jastrebarsko svečano je obilježio 175 godina (1842.-2017.) Matice hrvatske, te redovnu izvještajnu skupštinu.

Nakon svečanoga dijela obilježavanja 175 godina Matice hrvatske koje je svojim dolaskom uveličao i glavni tajnik Matice gospodin Zorislav Lukić, te načelnici općina na kojima Ogranak Matice djeluje, župnici i brojni gosti, uslijedio je radni dio izvještajne skupštine.

Nakon otvaranja skupštine od strane predsjednice gospođe Škrabe i izbora radnih tijela, uslijedila su financijsko izvješće koje je iznio tajnik gospodin Volarić,  a potom i izvješće o radu u kojem je zamjenik predsjednice gospodin Hrković iznio detaljan osvrt na proteklo dvogodišnje razdoblje.

Svojim nastupima sve su razveselili pjesmom članice i članovi pjevačkog društva 'Javor', te pjesmom i muzikom članice Glazbene škole Jastrebarsko.

Više...
 
GRADSKO DRUŠTVO CRVENOG KRIŽA JASTREBARSKO ODRŽALO GODIŠNJU SKUPŠTINU
Subota, 25 Veljača 2017 23:04

U četvrtak, 23. veljače u prostorijama centra za kulturu Gradsko društvo crvenoga križa Jastrebarsko održalo je redovnu godišnju izvještajnu skupštinu. Gradsko društvo crvenoga križa na području grada Jastrebarskog, te općina Krašić, Klinča Sela, Pisarovina i Žumberak djeluje od mjeseca lipnja 1996. godine, a glavna zadaća mu je humanost i briga za siromašne, stare i nemoćne, te organiziranje  dobrovoljnog darivanja krvi na cjelokupnom području kojega pokriva.

Nakon podnošenja detaljnih izvješća o radu i financijskoga izvješća od strane ravnateljica, dodijeljena su i prigodna priznanja.

Skupštini je nazočio i načelnik općine Krašić gospodin Petković Fajnik.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 6 od 134