Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9Javna nabava


u slikama

Općina Krašić - vijesti:
OSNOVANA UDRUGA 'BREZARSKE ŠVELJE'
Nedjelja, 19 Ožujak 2017 16:23

U četvrtak je u Brezariću održana osnivačka skupština Udruge 'Brezarske švelje'.

Nakon što su proteklih 5 godina djelovale unutar Udruge "UZOR" Brezarske švelje odlučile su osnovati posebnu udrugu u koju su svi članovi dobrodošli, posebno ženske članice koje se vole družiti, te uz druženje šivati, heklati, raditi autohtone suvenire, brinuti o svojem okolišu i slično.

Za predsjednika udruge je izabran gospodin Stjepan Cipurić, za tajnicu gospođa Mira Stepinac, a za blagajnicu gospođa Mariane Jurinić.

Više...
 
PRIPREMNI RADOVI NA UREĐENJU TRGA KARDINALA FRANJE KUHARIĆA
Petak, 17 Ožujak 2017 19:52

Ovoga tjedna započeli su pripremni radovi za uređenje trga kardinala Franje Kuharića kod crkve Sv. Siksta pape u Pribiću.

Prije izrade glavnog pojekta uređenja potrebno je izraditi snimku geodetskoga stanja katastarskih čestica, pa je ovlašteni geodetski ured izvršio izmjeru terena.

Nakon održanog sastanka župnog pastoralnog vijeća župe Pribić i proslave 'Kuharićeva' protekloga tjedna, predstavnik župe i načelnik općine Krašić obavili su u ponedjeljak kraći sastanak na Nadbiskupskom duhovnom stolu na Kaptolu, te uskoro slijede daljnji sastanci i osnivanje Fundacije za uređenje trga kardinala Franje Kuharića u njegovoj rodnoj župi.

Više...
 
GLOBALNA AKCIJA 'SAT ZA PLANET ZEMLJU'
Četvrtak, 16 Ožujak 2017 15:17

Poziv na uključivanje u globalnu akciju „Sat za planet Zemlju“u subotu, 25. ožujka 2017. godine uključe i simboličko ugasite svjetla na jedan sat, od 20:30 do 21:30 sati.
 
Cilj akcije „Sat za planet Zemlju“ nije ušteda električne energije u tom jednom satu isključivanja, već da se jednim takvim vizualnim efektom podsjeti na važnost svakodnevnog djelovanja i upozori na štetnost klimatskih promjena te na nužnost brige o ekološkom otisku svakog pojedinca kako bismo očuvali naš (jedini) planet.
 
Više o inicijativni možete vidjeti na službenom videu Sat za planet Zemlju 2017. godine.

Više...
 
15. SUSRET GOSPODARSTVENIKA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE
Četvrtak, 16 Ožujak 2017 15:12

U utorak, 14. ožujka u Zagrebu održan je 15. po redu susret gospodarstvenika Zagrebačke županije. Poduzetnici sa područja Zagrebačke županije jedni su od najživljih i najaktivnijih na području RH i samo zahvaljujući njima Zagrebačka županija se nalazi na vrhu brojnih statističkih kategorija.

Tako se po ukupno ostvarenim prihodima u 2015. godini Zagrebačka županija nalazi odmah iza grada Zagreba, a prihodi poduzetnika su rasli 12,5 %, dok su rashodi porasli 11,0 %.

Dobit prije oporezivanja je iznosila 1,8 mlrd kuna, a radi se o povećanju od 19,5 %.

Više...
 
JAVNA RASPRAVA O NACRTU PLANA UPRAVLJANJA ''PARKA PRIRODE ŽUMBERAK – SAMOBORSKO GORJE'
Utorak, 14 Ožujak 2017 14:14

Javna ustanova ''Park prirode Žumberka – Samoborsko gorje'' obavještava da je u  tijeku javna rasprava o nacrtu Plana upravljanja ''Parka prirode Žumberak – Samoborsko gorje''. Javna uvid traje od 10. ožujka do 09. travnja 2017. godine svakog radnog dana u vremenu od 07:00 – 15:00 sati u općinskoj vijećnici u Krašiću, Krašić 101. Mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Nacrt Plana mogu se dostaviti na sljedeće načine:
-          Upisom u knjigu primjedbi na mjestu javnog uvida
-          U pisanom obliku na adresu – Javna ustanova ''Park prirode Žumberak – Samoborsko gorje'', Slani Dol  1, 10430 Samobor, sa naznakom  ''Očitovanje na Nacrt Plana upravljanja''  ili
-          Na   e-mail  adresu:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
 
 Javno izlaganje o nacrtu Plana upravljanja održati će se dana  03. travnja  2017. godine u Upravnoj zgradi Javne ustanove ''Park prirode Žumberak – Samoborsko gorje'', Slani Dol  1, Samobor, s početkom u 11:00 sati.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 6 od 136