Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAMProračun

Javna nabavau slikama

Općina Krašić - vijesti:
OBAVIJEST O POSEBNOJ REGULACIJI PROMETA
Subota, 09 Veljača 2019 09:18

Općina Krašić obavještava da će poradi proslave Stepinčeva, 10.veljače vrijediti posebna regulacija prometa u Krašiću.

Za promet će u vremenu od 07.00 do 14.00 sati biti potpuno zatvoren središnji trg u Krašiću, te se mole svi sudionici u prometu na korištenje obilaznih pravaca i dodatan oprez.

 
OPĆINA PREUZELA MASTER PLAN RAZVOJA TURIZMA U DOLINI KARDINALA
Srijeda, 06 Veljača 2019 11:07

U petak, 01.veljače u prostorijama Zagrebačke županije načelnik općine Krašić preuzeo je završnu verziju strateškog dokumenta za razvoj turizma na području općine Krašić.

Riječ je o dokumentu naziva  MASTER PLAN RAZVOJA TURIZMA U DOLINI KARDINALA, kojim se osigurava dugoročno sustavan, održiv i koordiniran razvoj turizma na području općine Krašić u predstojećem razdoblju.

Inicijativu pokrenutu od strane općine Krašić svesrdno je podržala Zagrebačke županija koja se osim financijski, aktivno uključila kroz sve vezane županijske resore upravo na izradu što kvalitetnijeg i sveobuhvatnijeg Programa razvoja turizma u općini, pa i na širem području, posebno u svjetlu očekivanog proglašenja blaženoga kardinala Stepinca svetim. Sve to sagledala je struka u suradnji sa općinom Krašić, Zagrebačkom županijom i svima uključenima kroz radionice i detaljne analize terena.

Master plan je načelniku općine predao pročelnik županijskog Upravnog odjela za gospodarstvo gospodin Damir Fašaić. Tom prilikom još jednom je iskazana zahvalnost općine svima koji su se uključili i doprinijeli ovakvom jednom vrijednom strateškom dokumentu, a posebno izrađivačima sa Instituta za turizam Zagreb, voditeljici projekt adr.sc. Snježani Boranić Živoder i autorima dr.sc. Zoranu Klarić i dr.sc. Goranu Kos, te samoj Zagrebačkoj županiji.

 
JAVNI POZIV VLASNICIMA KUĆA ZA ODMOR NA PODRUČJU OPĆINE KRAŠIĆ ZA PODNOŠENJE PRIJAVE POREZA NA KUĆE ZA ODMOR ZA 2019. GODINU
Ponedjeljak, 04 Veljača 2019 22:29

Pozivaju se sve pravne i fizičke osobe VLASNICI  KUĆA ZA ODMOR  koje se nalaze na području Općine Krašić da sukladno odredbama članka 49. stavak 1. i 2. Zakona o lokalnim porezima («Narodne novine» br. 115/16 i 101/17)) dostave podatke o kućama za odmor do 31. ožujka 2019. godine JEDINSTVENOM UPRAVNOM ODJELU OPĆINE KRAŠIĆ radi utvrđivanja poreza na kuće za odmor u tekućoj godini.

OPŠIRNIJE

 
POZIV NA SASTANAK KUD-a
Ponedjeljak, 04 Veljača 2019 13:34

Općina Krašić i Kulturno umjetničko društvo 'Josip Torbar' pozivaju sve članove i simpatizere KUD-a 'Josip Torbar' na zajednički radni sastanak u srijedu, 06. veljače sa početkom u 19,30 sati. Sastanak će se održati u općinskoj vijećnici u Krašiću.

 
OBAVIJEST HEP-a O RADOVIMA
Nedjelja, 03 Veljača 2019 20:27

HEP Elektra Karlovac, pogon Ozalj obavještava korisnike da će zbog radova na raslopištu Jezerine naselja Jezerine, Radina Gorica, Barovka, Konjaric Vrh i Prvinci biti bez električne energije u ponedjeljak i utorak u vremenu od 10.00 do 14.00 sati.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 6 od 178