Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabavau slikama

Općina Krašić - vijesti:
OBAVIJESTI OSNOVNE ŠKOLE KARDINAL ALOJZIJE STEPINAC VEZANE UZ POČETAK NOVE ŠKOLSKE GODINE
Četvrtak, 05 Rujan 2019 15:17

U ponedjeljak, 9. rujna 2019. godine počinje nastava u novoj 2019./2020. školskoj godini.

Nastava za učenike matične škole od 2. - 8. razreda počinje u 8,00 sati. Učenici prvih razreda matične škole u školu dolaze u pratnji roditelja u 9,00 sati. Povratak za učenike RN je u 11,00 sati, a za učenike PN u 12,10 sati.

U PŠ Prekrižje i PŠ Vukšin Šipak učenici od 1.-4. razreda dolaze u 8,00 sati.

U PŠ Kostanjevac nastava počinje u 7,30 sati, povratak u ponedjeljak 9.9. je u 10,00 sati.

Prijevoz je organiziran školskim autobusima, raspored polazaka autobusa po stanicama nalazi se u prilogu.

Ravnateljica:
Helena Beketić, prof.

 
POČETAK NOVE ŠKOLSKE GODINE 2019./2020.
Ponedjeljak, 02 Rujan 2019 18:11

Idućega tjedna, točnije 09. rujna započinje nova školska godina za osnovnoškolce i srednjoškolce. Osnovnoškolce će ove godine svi školski materijali dočekati u školskim klupama. Ove godine Ministarstvo obrazovanja financira nabavku udžbenika, a županija i općina zajedničkim sredstvima sufinanciraju nabavku drugih obrazovnih materijala, za što će općina izdvojiti  150,00  kuna po učeniku. Tim povodom je Osnovnu školu u ponedjeljak 02. rujna posjetio i načelnik općine Krašić.
Što se tiče srednjoškolaca i redovnih studenata, općina će i ove školske godine sufinancirati cijenu nabavke mjesečnih relacijskih pokaznih markica od mjesta polaska redovne autobusne linije do mjesta Srednje škole, odnosno Fakulteta u iznosu  12,5 % cijene koštanja istih. Potrebno je dostaviti zahtjev sa pripadajućom dokumentacijom općini, zahtjev i izjava se nalaze u prilogu.

Zahtjev srednjoškolci

Zahtjev studenti

Izjava

 
ODRŽANA III. SJEDNICA POVJERENSTVA ZA NACRT ODLUKE O ZAŠTITI IZVORIŠTA KRAŠIĆ I PRIBIĆ - PUSKAROV JARAK
Utorak, 27 Kolovoz 2019 20:49

U utorak, 27. kolovoza u Zagrebačkoj županiji održana je sjednica stručnog povjerenstva koje priprema završni prijedlog Odluke o zaštiti izvorišta u Krašiću i Puškarovom Jarku, čime će cjelokupna procedura biti dovršena, a izvorišta kvalitetnije i bolje zaštićena.

Sjednici su nazočili predstavnici Zagrebačke županije, nadležnih ministarstava, Hrvatskih voda, Voda Jastrebarsko, Voda Krašić i općine Krašić.

 
PRIJATELJSKI GRAD SLUNJ PROSLAVIO DAN GRADA
Srijeda, 07 Kolovoz 2019 20:08

Prijateljski Grad Slunj brojnim događanjima obilježio 24. po redu Dan Grada, ujedno i Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. 06. kolovoza 1995. datum je povratka Slunjana na svoja ognjišta nakon protjerivanja u velikosrbskoj agresiji.

Nakon svečanog misnog slavlja koje je predvodio biskup u miru mons. Mile Bogović, održana je svečana sjednica gradskoga vijeća na kojoj su prisutne pozdravili predsjednik vijeća Bogović i gradonačelnik Katić, te podijelili javna priznanja najzaslužnijim stanovnicima za proteklu godinu.

Ujedno je sa općinom Cerna u kojoj živi veliki broj Slunjana potpisana Povelja prijateljstva i suradnje. Svečanosti je nazočio načelnik općine Krašić.

Više...
 
ČESTITAMO DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI, DAN HRVATSKIH BRANITELJA
Ponedjeljak, 05 Kolovoz 2019 08:51

Povodom državnog praznika Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, dana hrvatskih branitelja i 24. godišnjice vojno-redarstvene operacije 'Oluja' općina Krašić i načelnik općine svim hrvaticama i hrvatima, posebno svim hrvatskim braniteljima i njihovim obiteljima upućuju iskrene čestitke i iskazaju svoju zahvalnost za slobodnu i neovisnu Republiku Hrvatsku.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 6 od 194