Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9
Javna nabava


u slikama

Općina Krašić - vijesti:
USVOJEN PRORAČUN ZA 2018.GODINU
Četvrtak, 28 Prosinac 2017 22:39

Na 6. sjedici općinskoga vijeća održanoj 27. posinca usvojen je Proračun općine Krašić za 2018. godinu sa pripadajućim programima u iznosu od desetmilijunaisedamstopedesettisuća kuna, te projekcije Proračuna za 2019. i 2020. godinu.

Najvažnije i najveće stavke vezane su uz izgradnju nove LED rasvjete, vodoopskrbu, magistralni cjevovod i uređenje nerazvrstanih cesta, te sređivanje imovinsko-pravnih poslova za nerazvrstane ceste, mjesna groblja i općenito općinsku imovinu.

Novina je predviđena kod isplate pomoći umirovljenicima, tzv. božićnica, te sufinanciranje nabavke udžbenika. I nadalje će se sufinancirati prehrana  učenika u osnovnoj školi, prijevoz srednjoškolaca i redovnih studenata, sufinanciranje boravka djece u dječjem vrtiću i nabavka opreme za novorođenčad.

 
SRETAN BOŽIĆ
Ponedjeljak, 25 Prosinac 2017 10:10

Svim mještankama i mještanima, te svim ljudima dobre volje Sretan i blagoslovljen Božić!

 
DVD KRAŠIĆ REALIZIRAO NABAVKU AUTOCISTERNE
Nedjelja, 24 Prosinac 2017 16:32

Dobrovoljno vatrogasno društvo Krašić realiziralo je nabavku autocisterne za potrebe vatrogastva i civilne zaštite na području općine.

Nakon čekanja od nekih šest mjeseci na osiguranje financijskih stedstava od strane općine i Vatrogasne zajednice, te uz pomoć Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije i Zagrebačke županije uspješno je realizirana nabavka ca. 250 tisuća kuna vrijedne autocisterne zapremine 7 tisuća litara za prijevoz vode.

Autocisternu je potrebno još opremiti vatrogasnom opremom, a služiti će za potrebe Vatrogasne zajednice Krašić i susjedne Vatrogasne zajednice Žumberak, te za dostavu pitke vode mještanima.


 
ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA LAG-a VALLIS COLLAPIS
Subota, 23 Prosinac 2017 11:27

Ovoga tjedna održana je godišnja izborna skupština LAG-a Vallis Collapis u Dugoj  Resi.

Na skupštini je raspravljano o izvješćima za 2017. godinu, izmjenama i dopunama Statuta LAG-a, novom pravilniku o predstavničkoj strukturi Upravnog odbora, radnim tijelima, usvajanju Akcijskog plana i financijskog plana za 2018. godinu, izmjeni Lokalne razvojne strategije (LRS) i Odluke o usvajanju LRS, proširenju i revidiranju članstva u Lokalnoj akcijskoj grupi.
Načelnik Petković  Fajnik izabran je za predsjednika Nadzornog odbora, a za novog predsjednika LAG-a izabran je gospodin Tomo Kovačić, načelnik općine Pisarovina.

Više...
 
OBAVIJEST VODA KRAŠIĆ
Četvrtak, 21 Prosinac 2017 13:15

Vode Krašić  obavještavaju sve korisnike na području vodoopskrbnog sustava Krašić da je voda iz vodoopskrbnom sustavu zdravstveno ispravna, nezamućena i  nema nikakvih ograničenja za ljudsku potrošnju.

Jučerašnji navodi koji su objavljeni na društvenim mrežama biti su lažni, zlonamjerni i nepotrebni.

Skrećemo pažnju i opominjemo da sva pitanja i nedoumice vezana uz vodoopskrbu treba uputiti na Vode Krašić, osobno ili putem telefona, a neprovjerene i lažne informacije ne širiti u javnosti.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 6 od 154