Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAMProračun

Javna nabavau slikama

Općina Krašić - vijesti:
SUFINANCIRANJE PRIJEVOZA SREDNJOŠKOLACA I REDOVNIH STUDENATA
Četvrtak, 16 Kolovoz 2018 21:18

Općina Krašić obavještava da će na dosadašnji način i narednu školsku godinu 2018./2019. sufinancirati prijevoz srednjoškolaca i redovnih studenata sa svojega područja koji putuju redovnim linijskim prometom da srednjih škola i fakulteta.
Ovim putem pozivamo sve učenike i redovne studente da za korištenje prava na sufinanciranje prijevoza podnesu zahtjev Jedinstvenom upravnom odjelu općine  Krašić.

U prilogu je Zahtjev za sufinanciranje prijevoza srednjoškolaca i popis potrebne dokumentacije.

Zahtjev za sufinanciranje

Izjava

 
GRAD SLUNJ PROSLAVIO DAN GRADA
Srijeda, 08 Kolovoz 2018 20:39

U ponedjeljak, 06. kolovoza prijateljski Grad Slunj svečanim misnim slavljem i svečanom sjednicom gradskoga vijeća obilježio Dan grada, ujedno i 23 godine od povratka Slunjana na rodna ognjišta nakon 4 godine progonstva.

Svetu misu je predvodio biskup u miru mons. Mile Bogović. Na svečanoj sjednici sve prisutne su pozdravili predsjednik gradskoga vijeća gospodin Bogović, a potom i gradonačelnik Katić.

Više...
 
DAN POBJEDE, DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DAN HRVATSKIH BRANITELJA
Nedjelja, 05 Kolovoz 2018 10:12

Danas se u Republici Hrvatskoj obilježava i slavi Dan pobjede, Dan Domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, te 23. godišnjica Vojno-redarstvene akcije Oluja, kojom je oslobođena gotovo petina Hrvatskog državnog teritorija.

Posebno svečano bilo je u Hrvatskim kraljevskom gradu Kninu, gdje se okupio cijeli državni vrh.

Načelnik općine Petković Fajnik povodom današnjeg Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti, te Dana Hrvatskih branitelja zapalio svijeću kod Spomen ploče poginulim Hrvatskim braniteljima u Dolu.

Više...
 
ODRŽAN SASTANAK U DJEČJEM VRTIĆU 'DIDI'
Petak, 27 Srpanj 2018 22:04

Danas je održan sastanak ravnateljice vrtića sa roditeljima djece koja su upisana u dječji vrtić 'Didi' u Krašiću. Najvažnije informacije o radu vrtića roditelji su mogli dobiti od ravnateljice vrtića gospođe Pavlic.

Najvažnije za istaknuti je svakako da je ukupna cijena vrtića tisućuiosamsto kuna, te da će od idućega tjedna do 10. kolovoza dječji vrtić biti zatvoren zbog godišnjeg odmora i kroz navedeno vrijeme osvježen, a roditelji mogu svoju djecu smjestiti u objekte u Draganiću ili Klinča Selu.

Dosadašnji prostor vrtića ostaje nepromijenjen za narednih do 12 mjeseci. Sastanku je nazočio načelnik općine Krašić.

 
OBAVIJEST RODITELJIMA DJECE UPISANE U DJEČJI VRTIĆ
Srijeda, 25 Srpanj 2018 17:34

Općina obavještava sve roditelje koji koriste usluge i čija djeca su upisana u Dječji vrtić 'Didi' u Krašiću da je nakon zaprimljenih saznanja o zatvaranju vrtića stupila u kontakt sa Upravom vrtića i da će uskoro obavjestiti roditelje o daljnjem tijeku događanja.

U planu rada je predviđeno da vrtić ne radi dva tjedna, od 30. srpnja do 10. kolovoza poradi korištenja godišnjih odmora.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 6 od 167