Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabava

UdrugeDigitalna pristupačnost

u slikama

Općina Krašić - vijesti:
OBAVIJEST I UPUTE ZA ORGANIZACIJU CIJEPLJENJA PROTIV KORONA VIRUSA
Nedjelja, 24 Siječanj 2021 22:49

U  prilogu se nalaze upute 2. za organizaciju cijepljenja, predbilježbe za širu populaciju. Što se tiče Ambulanti Krašić, liječnici obiteljske medicine primaju predbilježbe za cijepljenja putem telefona ili osobno dolaskom u Ambulantu  Krašić. Prednost imaju kronični bolesnici i osobe starije životne dobi, posebno svi stariji od  65.godina.  Cijepljenje po staračkim domovima se provodi ili je već prvo cijepljenje provedeno.

Upute 1

Upute 2

MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA
RAVNATELJSTVO CIVILNE ZAŠTITE
SEKTOR ZA SMANJENJE RIZIKA OD KATASTROFA

 
POMOĆ STRADALIMA U POTRESU
Nedjelja, 17 Siječanj 2021 23:55

Protekloga tjedna na području Općine nastavljeno je sa akcijama prikupljanja pomoći područjima stradalima u potresu. Nakon što smo dostavili kamion građe i materijala za stradale objekte na području općina Pokupsko i Kravarsko u Zagrebačkoj županiji, u subotu je utovareno i poslano na deponij građevinskoga materijala u Goru kraj Petrinje preko dvijetisuće još kvalitetne betonske cigle koja je skinuta sa sportskoga objekta u Brezariću koji smo zbog oštećenja na statici prinuđeni ukloniti. Istovremeno je i Caritas Župe Pribić pokrenuo akciju prikupljanja sredstava za nabavku jednog ili dva mobilna kontejnera za pomoć potrebitima.
Općina će narednih dana preko posebnog namjenskoga računa pokrenuti prikupljanja sredstava za obnovu domova nadamo se za tri stradale obitelji na području Gline i Petrinje. O detaljima akcije Općina će dati daljnje informacije i upute.

Više...
 
DO KRAJA SIJEČNJA PRODUŽENE MJERE STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE
Četvrtak, 14 Siječanj 2021 10:35

Stožer  civilne zaštite Republike Hrvatske prije isteka dosadašnjih mjera civilne zaštite vezano uz Odluke o nužnim epidemiološkim mjerama ograničenja javnih okupljanja, ograničenja u radu trgovina i ugostiteljskih objekata i ograničenjima u javnome prijevozu koje su zbog epidemiološke situacije sve produžene do kraja mjeseca  siječnja  2021.godine. Navedene Odluke nalaze se u prilogu. 

Nažalost epidemiološka situacija se samo blago popravlja, stoga se i mjere produžuju, a vjerujemo da će se sa dolaskom cjepiva situacija dodatno  popraviti i mjere početi ublažavati. Na području Općine Krašić svakodnevno se prati stanje i svakih nekoliko dana imamo obično po  jedno, dvoje ili rijetko više zaraženih. Proteklih dana imali smo  prvu žrtvu korona virsusa sa područja Općine, stoga je poštivanje mjera Stožera, dodatan oprez i maksimalna odgovornost sviju potrebna i nadalje.

PREMA NAJAVAMA U PONEDJELJAK, 18.SIJEČNJA  ZAPOČETI ĆE I NASTAVA ZA UČENIKE  NIŽIH RAZREDA  OSNOVNIH ŠKOLA, PA JE I VEZANO UZ NAVEDENO POTREBNO OBRATITI DODATNU PAŽNJU.

Odluka okupljanja

Odluka trgovine

Odluka javni prijevoz

MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA

RAVNATELJSTVO CIVILNE ZAŠTITE

PODRUČNI URED CIVILNE ZAŠTITE ZAGREB

ŽUPANIJSKI CENTAR 112 ZAGREB

 
DVD KRAŠIĆ USPJEŠNO DOVRŠIO PROJEKT INFORMATIČKOG OPREMANJA VELIKE DVORANE
Petak, 08 Siječanj 2021 15:13

DVD Krašić je u sklopu prijave projekta na javni poziv Zagrebačke županije za ostvarivanje prava na financiranje programa i projekata udruga i drugih neprofitnih organizacija čije je područje djelovanja kulturnog, socijalnog, humanitarnog, vjerskog, obrazovnog i sličnog značenja u 2020. godini osigurao ukupno 11.000,00 kuna. Navedena sredstva su uz dio vlastitih sredstava uložena u informatičko opremanje novouređene sale, gdje je nabavljena i postavljena prezentacijska oprema, te su ujedno postavljene i nove zavjese za prozore.

'Zahvaljujemo se županiji na ovoj vrijednoj i značajnoj pomoći našemu projektu. Od sada će se u novouređenom prostoru moći organizirati pokazne prezentacije, predavanja, edukacije i školovanja naših članova, ali će biti od korist i ostalim udrugama iz našega kraja i šire', poručuju iz DVD-a Krašić.

Više...
 
PRIJAVA NASTALIH OŠTEĆENJA OD POTRESA MINISTARSTVU PROSTORNOG UREĐENJA, GRADITELJSTVA I DRŽAVNE IMOVINE
Ponedjeljak, 04 Siječanj 2021 22:25

Zagrebačka županija upućuje poziv svim jedinicama lokalne samouprave na svome području da građani preko aplikacije Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, prijave nastala oštećenja od potresa na objektima u svom vlasništvu.
Ministarstvo je otvorilo i call centar za prijavu zgrada oštećenih potresom
0800 2021 na koji mogu prijaviti oštećenja te zatražiti procjenu uporabljivosti svojih građevina.
Prijava za pregled građevina nakon potresa
Više na:
https://mgipu.gov.hr/vijesti/otvoren-call-centar-za-prijavu-zgrada-ostecenih-potresom-0800-2021/11330

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 7 od 232