Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAMProračun

Javna nabavau slikama

Općina Krašić - vijesti:
HRVATSKA NOGOMETNA REPREZENTACIJA OSVOJILA SREBRO NA SVJETSKOM PRVENSTVU
Utorak, 17 Srpanj 2018 15:16

U nedjelju, 15. srpnja u Moskvi je odigrana finalna utakmica Svjetskog nogometnog prvenstva između naše Hrvatske i Francuske nogometne reprezentacije.

Igra hrvatskih nogometaša bila je vrlo dobra, ali na žalost nedostajalo je više sreće da bismo se okitili prvim mjestom i zlatom. Utakmica je završila rezultatom 4:2 za Francusku. Naši nogometaši su za nas svakako veliki pobjednici i heroji, što se potvrdio i svečanim dočekom od zračne luke u Velikoj Gorici do dolaska na trg bana Jelačića u Zagrebu u ponedjeljak, gdje ih je dočekalo preko 500 tisuća ljudi.

Svakako su sve ovo svojom igrom, požrtvovnošću i srcem zavrijedili. Vjerujemo da će sada na red doći i nacionalni nogometni stadion.

I svakako valja istaći kapetana nogometne reprezentacije Luku Modrića, koji je zasluženo proglašen najboljim nogometašem nogometnog prvenstva u Rusiji.

Više...
 
OBILJEŽEN DAN ZAGREBAČKE ŽUPANIJE
Subota, 14 Srpanj 2018 21:28

U petak je svečanom sjednicom županijske skupštine u Zagrebu obilježen dan Zagrebacke županije. Za 25-tu godišnjicu županije svečanost su podržali brojni gosti i prijatelji županije, a posebno valja istaći predsjednicu Republike Hrvatske gospođu Kolindu Grabar Kitarović i izaslanika predsjednika vlade RH, ministra Božinovića koji su nakon uvodnog govora predsjednika skupštine gospodina Damira Mikuljana i župana Zagrebačke županije gospodina Stjepana Kožića pozdravili sve prisutne i čestitali na ostvarenim rezultatima.
Na kraju su dodjeljena priznanja Zagrebačke županije, a za nas najznačajnije da je veliki prijatelj općine Krašić i naše Doline kardinala, naš susjed Jaskanac Stjepan Nino Škrabe dobio nagradu za životno djelo povodom 50 godina kulturnog rada i djelovanja.

Više...
 
POZIV MINISTARSTVA GOSPODARSTVA, PODUZETNIŠTVA I OBRTA
Utorak, 10 Srpanj 2018 13:33

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)“, Referentna oznaka: KK.03.2.1.18.


Poziv je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima s ciljem snažnijeg poticanja na primjenu informacijske i komunikacijske tehnologije radi optimiziranja poslovnih procesa, integriranja poslovnih funkcija, učinkovite organizacije tijeka rada, poboljšanja interakcije s klijentima i dobavljačima te poboljšanja tržišnog položaja poduzeća.

Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva s rokom za podnošenje projektnih prijedloga od 21. kolovoza 2018. od 11:00 sati do 29. lipnja 2020. godine, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava, u ukupnoj vrijednosti od 53.200.000,00 kuna. Najniži iznos potpore koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 80.000,00 kuna, a najviši iznos je 1.000.000,00 kuna, pri čemu je intenzitet potpore za mikro i mala poduzeća 85%, dok je za srednja poduzeća intenzitet 65% prihvatljivih troškova.

Više informacija nalazi se ovdje.


 
LJETNA KAMPANJA 'PAS ČIPIRAN, SKRBNIK MIRAN'
Srijeda, 20 Lipanj 2018 14:34

Udruga Prijatelji životinja tradicionalno nastavlja s ljetnom kampanjom „Obitelj na more, a pas na ulicu?!”.

Ovogodišnjim sloganom „Pas čipiran, skrbnik miran”, a koji prenosi naša ugledna i omiljena glumica Ksenija Pajić, želi se skrenuti pozornost na zakonsku obavezu mikročipiranja pasa čime se olakšava pronalazak izgubljenog psa, ali i sankcioniranje neodgovornih skrbnika.

Više...
 
Ministarstvo gospodarstva objavilo video edukaciju o inovacijskim vaucerima i certifikaciji
Utorak, 19 Lipanj 2018 08:57

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta organiziralo je informativnu radionicu za dostavu projektnih prijedloga za pozive „Certifikacijom proizvoda do tržišta“ i „Inovacijski vaučeri za MPS-ove“, a cjelokupan sadržaj radionica dostupan je na Youtube kanalu Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Informacije se nalaze u ovdje.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 7 od 167