Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9Javna nabava


u slikama

Općina Krašić - vijesti:
U KUHARIĆEVOJ RODNOJ ŽUPI OBILJEŽENA 15. GODIŠNJICA SMRTI
Subota, 11 Ožujak 2017 19:57

U subotu, 11. ožujka u rodnoj župi sluge božjega kardinala Franje Kuharića u crkvi Sv. Siksta Pape u Pribiću svečanim misnim slavljem koje je predvodio umirovljeni vojni biskup mons. Juraj Jezerinac obilježena je 15. godišnjica od njegove smrti.

U dobro popunjenoj crkvi uz svećenike, obitelj Kuharić i domaće vjernike u misnome slavlju sudjelovali su i hodočasnici iz Zagreba i okolice. Svetoj misi su također prisustvovali načelnik općine Krašić, te načelnik susjedne općine Žumberak.

Više...
 
NASTAVAK SEZONE ZA NK KRAŠIĆ U 1. ŽUPANIJSKOJ ZAPAD
Subota, 11 Ožujak 2017 11:29

U nedjelju, 12. ožujka započinje proljetni dio prvenstva 1. županijske lige zapad.

NK Krašić prvu utakmicu igra u gostima sa NK Mladost uz Luke. Utakmica se igra u Luki u 15.00 sati.
Polazak iz centra Krašića biti će u 12:45 sati autobusom. Svi su pozvani da dođu i da dobar rezultat seniora nastavimo i u nastavku sezone.

 
OBILAZAK TERENA
Četvrtak, 09 Ožujak 2017 13:36

U srijedu, 08. ožujka su predstavnici HEP-a, Pogona Ozalj bili u obilasku terena, konkretno se radi o lokacijama vezanima uz projekt rekonstrukcije dalekovoda Krašić 1 - dionica koja je preostala za rekonstrukciju od Krašića prema Jezerinama, gdje se nalazi buduće rasklopište na dalekovodu Krašić  1.

Navedeni radovi trebali bi biti realizirani u prvoj polovici ove godine.

 
DVD PRIBIĆ ODRŽAO 97. GODIŠNJU SKUPŠTINU
Nedjelja, 05 Ožujak 2017 21:56

U subotu, 04. ožujka u vatrogasnome domu u Pribiću održana je redovna izborna skupština Dobrovoljnog vatrogasnoga društva Pribić.

Na skupštini su prihvaćena podnesena iscrpna izvješća, te usvojeni planovi rada i financijski planovi, sa posebnim osvrtom za pripremu 100. godišnjice rada i djelovanja društva koja će doći vrlo brzo, točnije 2020. godine.

Na skupštini je potvrđeno dosadašnje vodstvo društva i za naredni mandat.

Više...
 
MAŽORET SAVEZ HRVATSKE ODRŽAO GODIŠNJU SKUPŠTINU U KRAŠIĆU
Nedjelja, 05 Ožujak 2017 11:41

Predstavnice i predstavnici mažoret klubova koji su članovi Mažoret saveza Hrvatske u subotu, 04. ožujka u Krašiću održali su godišnju programsku skupštinu. Osim izvješća o radu, te financijskoga izvješća za prethodnu godinu, usvojen je plan rada i financijski plan za naredno razdoblje.

Prihvaćeni su prijedlozi za učlanjenje novih mažoret klubova u Savez, te detaljni planovi uz ovogodišnje prvenstvo Hrvatske, nastupe u inozemstvu i sl.

Dragim gošćama iz cijele Hrvatske u ime općine Krašić i Turističke zajednice općine dobrodošlicu je zaželio i pozdravio ih načelnik Petković Fajnik, a prije same skupštine svi gosti su sa svojim domaćinima Krašićkim mažoretkinjama razgledali Krašić i izložbu posvećenu kardinalu Stepincu. Izražena je obostrana želja da se uskoro ponovno vidimo u Krašiću.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 7 od 136