Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAMProračun

Javna nabavau slikama

Općina Krašić - vijesti:
ČESTITAMO DAN NEOVISNOSTI
Ponedjeljak, 08 Listopad 2018 12:03

Povodom Dana neovisnosti Republike Hrvatske načelnik općine Krašić u ime općine Krašić i svoje osobno upućuje čestitku svim mještankama i mještanima općine. Povodom Dana neovisnosti načelnik općine i zamjenik načelnika na središnjem trgu upalili su svijeće kod kipa blaženoga Stepinca.

Sisački biskup Vlado Košić u crkvi Presvetoga trojstva služio je svetu Misu povodom Dana neovisnosti.

Više...
 
KONCERT DUHOVNE GLAZBE U KRAŠIĆU
Nedjelja, 07 Listopad 2018 20:16

U petak je u Krašiću kao dar povodom 20. godišnjice beatifikacije sluge božjega kardinala Alojzija Stepinca održan prekrasan koncert duhovne glazbe.

Svojim srčanim nastupom sve prisutne domaće vjernike i goste razveselili su Alan Hržica i njegov bend, Marija Husar Rimac, te poznata violončelistica Ana Rucner.

Više...
 
POSJETITELJSKI CENTAR SOŠICE
Četvrtak, 04 Listopad 2018 20:51

U četvrtak je u Zagrebu u Kući Europe Park prirode Žumberak - Samoborsko Gorje predstavio projekt 'Posjetiteljskoga centra Sošice'. O Projektu vrijednome oko 27 milijuna kuna najviše je govorio ravnatelj Parka prirode gospodin Brkić.

Projekt bi prema planu trebao biti dovršen do početka 2020. godine. Inače je Park prirode površine preko 342 km2, 4. po veličini zastićeno područje u Hrvatskoj, a proteže se na području 2 županije, 3 grada, 3 općine, između ostalog i naše općine Krašić.

Na predstavljanju su osim Parka prirode sudjelovali predstavnici Ministarstva okoliša i zaštite prirode, Fonda za zaštitu okoliša, Zagrebačke županije, općine Krašić, općine Žumberak, grada Jastrebarsko, grada Ozlja, Udruga 'Žumberačke vile' i brojni gosti.

Više...
 
SVEČANO OBILJEŽENO 20 GODINA BEATIFIKACIJE KARDINALA STEPINCA
Srijeda, 03 Listopad 2018 20:37

U Krašiću je svečanim misnim slavljem u 12 sati uz prisustvo mnoštva svećenika Zagrebačke crkvene pokrajine predvođenih biskupima i Zagrebačkim nadbiskupom obilježeno 20 godina beatifikacije kardinala Alojzija Stepinca na Mariji Bistrici 03. listopada 1998. godine. Blaženim ga je proglasio Sveti papa Ivan Pavao II.

Prije svete Mise kod spomenika blaženoga Alojzija Stepinca načelnik općine Krašić položio je cvijeće i zapalio svijeću.

Više...
 
POSEBNA REGULACIJA PROMETA
Utorak, 02 Listopad 2018 11:57

Općina Krašić obavještava sve sudionike u prometa da će u srijedu, 03. listopada poradi obilježavanja 20. godišnjice proglašenja blaženim kardinala Alojzija Stepinca  na središnjem trgu u Krašiću vrijediti posebna regulacija prometa u vremenu od 07:00 do 14:00   sati.

Promet za sva vozila biti će potpuno zatvoren u vremenu od 09:00  do  14:00 sati.

Zahvaljujemo na razumijevanju i pozivamo na dodatan oprez na obilaznicama i prometnicama u blizini središta Krašića zbog brojnih pješaka koji se očekuju.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 7 od 170