Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9Proračun


Javna nabava


u slikama

Općina Krašić - vijesti:
KRAŠIĆKE MAŽORETKINJE ODRŽALE GODIŠNJU SKUPŠTINU
Ponedjeljak, 19 Ožujak 2018 21:34

U subotu je u zgradi općine održana redovna godišnja skupština Krašićkih mažoretkinja.

Moglo se čuti detaljno i događanjima bogato izvješće za proteklu godinu. Najvažnije je svakako izvrsni rezultat i osvojeno vrlo dobro drugo mjesto na državnom prvenstvu u Novom Vinodolskom prošle godine.

I za naredno razdoblje mažoretkinje imaju velike ambicije i planove.

Više...
 
ODRŽANA 98. REDOVNA SKUPŠTINA DVD-a PRIBIĆ
Ponedjeljak, 05 Ožujak 2018 14:24

U subotu Dobrovoljno vatrogasno društvo Pribić održalo 98.po redu redovnu programsku skupštinu. Na skupštini su usvojena detaljno predstavljena izvješća o radu, te usvojeni planovi za rad tokom 2019.godine. Svakako najvažnije je istaknuti što je  kazano od  strane načelnika općine da se općina Krašić, DVD Pribić i Vatrogasna zajednica općine svi zajedno pripremaju za dva velika događanja koja nam slijede, a to su obilježavanje 100-te godišnjice rođenja blagopokojnog kardinala Franje Kuharića u njegovoj rodnoj župi Sv. Siksta Pape i potom proslava 100 godina rada i djelovanja  DVD-a Pribić

Više...
 
HODOČAŠĆE BL.ALOJZIJU
Nedjelja, 04 Ožujak 2018 23:46

U subotu, 03. ožujka u Krašić su hodočastili vjernici Đakovačko - Osječke nadbiskupije. Hodočašće pod geslom 'Najsvjetliji lik si nam' u rodni Krašić i Zagrebačku katedralu organizirano je u povodu 20 godina od Stepinčeva proglašenja blaženim.

Unatoč velikoj hladnoći, snijegu i ledu veliko mnoštvo vjernika došlo se pomoliti našemu blaženiku. Velika zahvala svima uključenima u organizaciji kako bi sve proteklo u najboljem redu.

Više...
 
OBAVIJEST O ZATVARANJU PROMETA
Petak, 02 Ožujak 2018 16:47

Općina  Krašić obavještava mještane i sve sudionike u prometu da će u subotu, 03. ožujka biti zatvoren za sav promet središnji trgu u Krašiću u vremenu od 08:00  -  12:00  sati.
Molimo obavezno koristiti obilazne pravce za Vrhovac, Prekrižje i Vivodinu samo zapadnom obilaznicom, te prema Pribiću i Žumberku istočnom obilaznicom centra Krašića.

 
DAN CIVILNE ZAŠTITE
Četvrtak, 01 Ožujak 2018 21:27

01. ožujka obilježava se Međunarodni dan civilne zaštite, kada je 1990. godine Generalna skupština UN proglasila Svjetski dan civilne zaštite.

Civilna zaštita u Republici Hrvatskoj ima dugu tradiciju, znatno duže nego druge države na području Srednje i Jugoistočne Europe. Već tamo 1932. godine u Zagrebu djeluje Gradski odbor za civilnu zaštitu koji je bio idejni začetnik planiranja i izgradnje Škole civilne zaštite Grada Zagreba, Ksaverska cesta, koju je 28. veljače 1938. godine svečano otvorio i blagoslovio blaženi kardinal Alojzije Stepinac.
Ove godine obilježava se dakle i okrugla 80-ta godišnjica otvaranja Škole civilne zaštite u Gradu Zagrebu.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 7 od 160