Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabavau slikama

Općina Krašić - vijesti:
DAN DOBROVOLJNIH DARIVATELJA KRVI
Petak, 15 Studeni 2019 17:58

U četvrtak, 14. studenoga u Sali 'Rubin' u organizaciji Gradskoga društva Crvenoga križa Jastrebarsko održana je godišnja skupština društva, a nakon skupštine i svečanost dodjela priznanja i zahvalnica dobrovoljnim darivateljima krvi sa područja Jastrebarskoga i općina Krašić, Klinča Sela, Pisarovina i Žumberak. Priznanja su dodijeljena dobrovoljnim darivateljima koji su prvi puta, deseti puta, trideseti, četrdeseti, pedeseti, sedamdesetipeti i stoti puta dobrovoljno darivali krv.

Ove godine na području Crvenoga križa Jastrebarsko prikupljeno je velikih  1677 dragocjenih doza krvi. Zaslužena priznanja su dodijeljena i dobrovoljnim darivateljima krvi sa područja općina  Krašić.

Više...
 
UREĐENJE LJETNE POZORNICE
Utorak, 12 Studeni 2019 08:38

Ovoga tjedna nastavljeni su radovi na završnom uređenju, odnosno natkrivanju ljetne pozornice na platou pored zgrade općine.

Podsjećamo da je sama pozornica postavljena još prije tri godine, a ova druga faza radova sa njezinim natkrivanjem omogućiti će njezin puno duži vijek trajanja, maksimalnu iskorištenost i raspolaganje tokom proljetnih, ljetnih i jesenskih mjeseci našim kulturno-umjetničkim, sportskim i ostalim udrugama.

Radovi bi trebali biti dovršeni kroz dva tjedna.

Više...
 
RADOVI NA KROVIŠTU ZAJEDNIČKE ZGRADE
Srijeda, 06 Studeni 2019 21:40

Ovoga tjedna započeli su radovi na uređenju dotrajaloga krovišta na zajedničkoj zgradi u centru Krašića u kojoj se nalazi Ljekarna.

Radovi na zamjeni dotrajalih drvenih dijelova, postavljanje drvene oplate-izolacije, limarsko-zidarski radovi i postavljanje novoga crijepa trebali bi biti dovršeni u roku 30 dana, a cjelokupna vrijednost im je gotovo 150 tisuća kuna, te će biti zajednički financirani od strane općine, županije i Ljekarni.

Više...
 
SVEČANO BLAGOSLOVLJENA NOVIJA VOZILA DVD PRIBIĆ
Ponedjeljak, 04 Studeni 2019 18:43

U nedjelju, 03. studenoga vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnoga društva Pribić upriličili su svečani blagoslov novonabavljenoga navalnoga vozila za potrebe društva, kao i od strane Vatrogasne zajednice Zahrebačke županije doniranoga kombi vozila.

Nakon prisustva svetoj Misi u župnoj crkvi Sv.Siksta pape na trgu ispred crkve župnik Dijaneš blagoslovio je vozila koja će vjerujemo dugi niz godina biti na raspolaganju vatrogascima iz Pribića, ali i cijeloj općini. Općina Krašić kapitalnom je potporom sa 170 tisuća kuna financirala nabavku novijeg navalnog vozila, a sada slijedi ishođenje potrebnih dozvola za proširenje garaže za isto, jer je postojeća dovoljna za smjestiti kombi i terensko vozilo.

Uz brojne vatrogasce i domaće mještane svečanost su uveličali načelnik općine i njegov zamjenik, predsjednik vijeća, gradinačelnik Jastrebarskog, te predsjednik i zapovjednik Županijske vatrogasne zajednice, gospodin Ptiček i gospodin Novosel.

Više...
 
LOVCI LOVAČKE UDRUGE 'FAZAN' PROSLAVILI SVOJ DAN
Nedjelja, 03 Studeni 2019 22:13

U nedjelju, 03. studenoga lovci iz Lovačke udruge 'Fazan' Krašić proslavili su dan svojega zaštitnika Svetog Huberta.

Svečanim misnim slavljem u župnoj crkvi do koje su došli u povorci predvođeni predsjednikom i tajnikom udruge članovi Lovačke udruge 'Fazan' dostojno obilježili blagdan svojega zaštitnika.

Nakon misnoga slavlja koje je predvodio velečasni Vučak svi zajedno su se uputili u Lovačku kuću u Mirkopolju na prigodno druženje.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 7 od 199