Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9Javna nabava


u slikama

Općina Krašić - vijesti:
ODRŽANA 2.SJEDNICA OPĆINSKOGA VIJEĆA
Petak, 14 Srpanj 2017 12:20

U srijedu, 12. srpnja održana je 2. sjednica općinskoga vijeća. Na sjednici su doneseni Zaključci o imenovanjima preostalih stalnih radnih tijela općinskoga vijeća, redom Odbora za statut i poslovnik u sastavu: Božica Jurinić, predsjednik, te članovi, Sanja Milašinčić i Snježana Mrakužić, Odbora za financije: Damir Ilijanić, predsjednik, te članovi, Marijan Novosel i Božica Jurinić, Odbora za komunalne djelatnosti: Dražen Brašić, predsjednik, te članovi, Josip Bucković i Božica Jurinić, Odbora za gospodarski razvoj: Damir Ilijanić, predsjednik, te članovi Božica Jurinić i Sanja Milašinčić i na kraju Odbora za poljodjelstvo, šumarstvo i vodoprivredu: Marijan Novosel, predsjednik, te članovi Josip Bucković i Ines Matoš.

Na početku sjednice gospodin Pržulj iz Regionalne agencije sjeverozapadne Hrvatske održao je prezentaciju i predstavljanje Akcijskoga plana rekonstrukcije i modernizacije sustava javne rasvjete na području općine Krašić. Navedeni projekt započet je 2014.godine u suradnju sa Zagrebačkom županijom, te je ovim Akcijskim planom  i izradom potrebnih izvješća , te projektne dokumentacije navedeni ugovor priveden kraju. Detaljno je opisano uistinu sve što se tiče svakog mjernoga mjesta i svakog rasvjetnoga tijela na području općine, te mogući modeli financiranja, po kojima se općina dalje određuje za samu realizaciju navedenoga projekta.

Prema dnevnome redu predviđene su bile i II. izmjene i dopune Proračuna općine Krašić za 2017.godinu, koje su kod usvajanja dnevnoga reda na zahtjev nezavisnih vijećnika izglasane da se točka povlači sa dnevnoga reda ove sjednice.

 
JAVNI POZIV NOSITELJIMA PRAVA NA NEKRETNINAMA UZ JAVNU CESTU KRAŠIĆ - KRUPAČE - LC 31133
Srijeda, 12 Srpanj 2017 09:18

Preuzmite poziv

 
VATROGASNA VJEŽBA DVD-a KRAŠIĆ
Nedjelja, 09 Srpanj 2017 14:44

U subotu, 08. srpnja u centru Krašića u organizaciji Dobrovoljnog vatrogasnog društva Krašić uspješno je održana vatrogasna vježba.

Uz DVD Krašić u vježbi gašenja požara i spašavanja unesrećenih u potkrovlju zgrade sudjelovalo je i Dobrovoljno vatrogasno društvo Stupnik.

Samoj vježbi odazvali su se vatrogasci iz brojnih susjednih i prijateljskih društava. Goste su pozdravili i načelnik općine Krašić, te predsjednik i zapovjednik VZO Krašić.

Više...
 
OBAVIJEST HEP-A, POGON OZALJ
Četvrtak, 06 Srpanj 2017 09:47

Obavijest korisnicima da zbog planiranih radova na DV 35 kV TS POKUPLJE – OZALJ, u nedjelju 9.7.2017., od 7 – 12 h (planirano), neće biti opskrbe električnom energijom na cijelom području Pogona Ozalj, pa također i na cjelokupnom području općine Krašić.

 
OBAVIJEST HEP-A, POGON OZALJ
Utorak, 04 Srpanj 2017 11:47

Hrvatska elektroprivreda, pogon Ozalj obavještava korisnike da će zbog nastavka radova na dalekovodu Krašić 1,  u naseljima Kućer, Bukovica Prekriška, Donje i Gornje Prekrižje  od 04. do 08. srpnja biti bez električne energije u vremenu od 08:00 do 15:00 sati.

Radovi bi trebali biti dovršeni tokom ovoga tjedna, te mole sve korisnike za strpljenje.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 8 od 146