Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9Javna nabava


u slikama

Općina Krašić - vijesti:
ODRŽANA SJEDNICA OPĆINSKOGA VIJEĆA
Petak, 03 Ožujak 2017 20:51

U četvrtak, 02. ožujka održana je 22. radna sjednica općinskoga vijeća općine Krašić. Na sjednici su usvojena pojedinačna izvješća o izvršenju programa za 2016. godinu, te izvješće o izvršenju proračuna općine Krašić za 2016. godinu.
Nakon usvajanja izvješća i proračuna za 2016. godinu, donešene su Odluke o I. izmjenama i dopunama programa gradnje objekata i uređaja komunalnih vodnih građevina i proračuna općine Krašić za 2017.godinu.
Navedenim izmjenama osigurana su sredstva za spajanje bunara na vodocrpilištu u Puškarovome Jarku u iznosu 595.000,00, kuna, te su za 100.000,00 kuna povećana sredstva za projektnu dokumentaciju koja se odnosi na magistralni cjevovod  Puškarov Jarak – Krašić i vodospremu za napajanje cijelog područja općine.

Navedene izmjene bile su nužne, jer je zbog previsokih pristiglih ponuda na natječaj koji je bio raspisan prošle godine, isti bio poništen, te je potrebno ponoviti natječaj za izbor izvođača radova na spajanju novoga zdenca u Puškarovome Jarku.
Usvojena je također nova odluka o radnom vremenu u ugostiteljskoj djelatnosti, te odluka o određivanju prijevoza pokojnika koji se financira iz proračuna općine.

Ova sjednica bila je i vjerojatno posljednja radna sjednica u ovom sazivu općinskoga vijeća općine Krašić, jer su u mjesecu svibnju redovni lokalni izbori, pa su na kraju sjednice svi prisutni vijećnici pozvani da napravimo jednu zajedničku fotografiju.

Više...
 
ODRŽAN II.OBRTNIČKI FORUM
Srijeda, 01 Ožujak 2017 15:36

U utorak, 28. veljače u gradskoj vijećnici u Zaprešiću održan je II. obrtnički forum - Obrtništvo Zagrebačke županije.

Cilj organizacije foruma je dolazak do što kvalitetnijih rješenja koja će doprinijeti zaštiti i poticanju daljnjeg očuvanja, ali i napretka i razvoja obrtništva i malog poduzetništva na području općina i gradova  Zagrebačke županije.

Više...
 
NASTAVAK ASFALTIRANJA OPĆINSKIH CESTA
Srijeda, 01 Ožujak 2017 13:54

Nakon što su prošloga tjedna započeli radovi na asfaltiranju općinskih cesta prema ugovoru sa izvođačem, nastavljeni su radovi na uređenju cestovnih bankina i pripremom preostalih dionica cesta u Svrževu i Brezariću za završno presvlačenjem novim asfaltnim slojem.

Ukoliko to vremenske prilike budu dozvoljavale, odnosno ukoliko neće biti obilnije kiše većina planiraniga posla od gotovo 500 tisuća kuna biti će uspješno privedena kraju do kraja tjedna.

Više...
 
NK KRAŠIĆ ODRŽAO GODIŠNJU SKUPŠTINU
Nedjelja, 26 Veljača 2017 11:13

Nogometni klub Krašić u subotu, 25. veljače održao je 44. po redu redovnu godišnju skupštinu. Na skupštini su usvojena izvješća o radu i financijskom poslovanju, te plan rada za narednu natjecateljsku godinu.

Posebno su istaknuti rezultati seniorske momčadi koja je na kraju polusezone zauzela odlično 2. mjesto u 1. županijskoj ligi.

Iskazana je zahvala najboljem igraču Marku Povrženiću za njegov doprinos u igri momčadi, ali i kao primjer svima koji je dao svojim odgovornim pristupom i dolaskom u klub.

Više...
 
OGRANAK MATICE HRVATSKE U JASTREBARKOM SVEČANO OBILJEŽIO 175 GODINA MATICE HRVATSKE I ODRŽAO IZVJEŠTAJNU SKUPŠTINU
Subota, 25 Veljača 2017 23:14

U petak, 24. veljače u Glazbenoj školi u Jastrebarskom Ogranak Matice hrvatske Jastrebarsko svečano je obilježio 175 godina (1842.-2017.) Matice hrvatske, te redovnu izvještajnu skupštinu.

Nakon svečanoga dijela obilježavanja 175 godina Matice hrvatske koje je svojim dolaskom uveličao i glavni tajnik Matice gospodin Zorislav Lukić, te načelnici općina na kojima Ogranak Matice djeluje, župnici i brojni gosti, uslijedio je radni dio izvještajne skupštine.

Nakon otvaranja skupštine od strane predsjednice gospođe Škrabe i izbora radnih tijela, uslijedila su financijsko izvješće koje je iznio tajnik gospodin Volarić,  a potom i izvješće o radu u kojem je zamjenik predsjednice gospodin Hrković iznio detaljan osvrt na proteklo dvogodišnje razdoblje.

Svojim nastupima sve su razveselili pjesmom članice i članovi pjevačkog društva 'Javor', te pjesmom i muzikom članice Glazbene škole Jastrebarsko.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 8 od 136