Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9Javna nabava


u slikama

Općina Krašić - vijesti:
ZAVRŠENO PRESVLAČENJE CESTE PREMA MIRKOPOLJU
Nedjelja, 02 Travanj 2017 11:35

U subotu, 01. travnja završeno je presvlačenje lokalne ceste prema naselju Mirkopolje novim asfaltnim slojem.

Ovim radovima najjužniji dio općine, naselje Mirkopolje na Kupi, dobilo je kvalitetniju i bržu vezu prema središtu općine, te susjednim područjima. Time je ujedno završena i posebna regulacija prometa, te je promet navedenom dionicom ceste normaliziran.

Posljednjega dana dovršeni su preostali radovi na dionici nešto dužoj od 1,0  km, u koju je ugrađeno gotovo 500 t asfalta. Idućega tjedna biti će završno uređene bankine, te se pozivaju svi sudionici u prometu na razumijevanje i oprez.

Više...
 
POTPISANI UGOVORI O POTPORI SA ZAGREBAČKOM ŽUPANIJOM
Subota, 01 Travanj 2017 09:02

Jučer su u Zagrebu potpisani ugovori sa Zagrebačkom županijom o dodjeli kapitalnih pomoći za izgradnju i uređenje infrastrukture na ruralnim prostorima, te ugovori o potpori za provedbu mjera razvoja E-mobilnost u Zagrebačkoj županiji.

Općina Krašić potpisala je Ugovor o kapitalnoj potpori za projekt revitalizacije nerazvrstanih cesta na području općine Krašić u vrijednosti  250.000,00 kuna, te Ugovor o potporu za sufinanciranje izgradnje i stavljanja u rad jedne pametne klupe i jedne  e-punionice za električna vozila na području općine Krašić.

Vrijednost ugovora za Razvoj E-mobilnosti iznosi  40.500,00  kuna. Ugovor je u ime općine potpisao načelnik općine Krašić Petković Fajnik, a ispred županije župan mr.sc.Stjepan Kožić.

Više...
 
RADOVI NA PRESVLAČENJU CESTA TEKU PREMA PLANU
Četvrtak, 30 Ožujak 2017 19:50

Proljetni radovi presvlačenja cesta novim asfaltnim slojem na području općine uspješno se odvijaju.

Ovoga tjedna biti će novi završnim slojem presvučena dionica ceste od Brezarića prema Mirkopolju, koja je presvučena prvim slojem prije zimskih mjeseci.

Ukupna vrijednost navedenih trenutnih radova je ca. 400 tisuća kuna, a sveukupno je navedena dionica vrijednosti 1,3 milijuna kuna.

Ova prometnica je vrlo važna osim za općinu Krašić i za susjedni grad Ozalj, jer se većina terenog prometa prema Zagrebu, ali i Karlovcu odvija upravo njome.

Više...
 
OBAVIJEST O RADOVIMA NA SANACIJI CESTE
Ponedjeljak, 27 Ožujak 2017 22:17

U utorak, 28. ožujka započeti će pripremni radovi na sanaciji ŽC broj 3297, dionica županijske ceste od Brezarića do Mirkopolja.

Nakon što sutra izvođač pripremi dionicu ceste u dužini od 2,4 km od srijedu će uslijediti radovi i presvlačenje završnim slojem asfalta, te će od srijede do petka navedena dionica biti zatvorena za sav promet između 07:00 – 18:00 sati.  

Mole se svi sudionici u prometu da u navedenom vremenu koriste alternativne pravce preko Ozlja, Vrhovca, te Mahićna i Zorkovca.

Više...
 
PROŠLOGA TJEDNA ODRŽANE BROJNE SKUPŠTINE
Ponedjeljak, 27 Ožujak 2017 22:01

Protekloga tjedna bilo je dosta aktivnosti vezanih uz neprofitne organizacije na području općine Krašić i područjima susjednih jedinica lokalne samouprave. Tako je u četvrtak u općinskoj vijećnici održana skupština Sportske zajednice općine Krašić, kojoj su nazočili predstavnici Moto kluba Krašić, te nogometnih klubova Krašić, Pribić i 'Mladost' Brezarić.

Potom je u petak na obiteljskom gospodarstvu 'Šimanović' održana 1. godišnja izvještajna skupština udruge vinara, vinogradara i voćara 'Dolina kardinala'. Nakon skupštine održana je i po prvi puta tzv. 'špijunaža' vina koja su sakupljena od članova udruge.

Također u petak, 24. ožujka načelnik općine bio je prisutan na 27. redovnoj godišnjoj skupštini Pčelarske udruge 'LIPA' Jastrebarsko, a u subotu na godišnjoj redovnoj skupštini Hrvatskog seljačkog pjevačkog društva 'Dr.Antun Radić' održanoj u društvenome domu u Repišću.


Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 8 od 140