Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9
Javna nabava


u slikama

Općina Krašić - vijesti:
OBAVIJEST VODA KRAŠIĆ
Petak, 01 Prosinac 2017 21:04

Vode Krašić obavještavaju sve korisnike na području vodoopskrbnog sustava Pribić da je zbog zamućenja vode na crpilištu Puškarov Jarak vodu za piće potrebno prokuhavati.

 
RADOVI NA SANACIJI KLIZIŠTA U SVRŽEVU PRIVODE SE KRAJU
Srijeda, 29 Studeni 2017 16:02

U utorak, 28. studenog načelnik općine Krašić obišao je gradilište na kojem se sanira klizište kod naselja Svrževo na lokalnoj cesti  31130, koja povezuje  Strmac Pribićki – Svrževo – Rude Pribićke - Gračac Slavetićki i Pećno.

Prema viđenom na terenu i prema riječima izvođača radova, radovi su u završnoj fazi, naime grubi građevinski radovi i odvodnja podzemne vode su gotovo završeni.

Preostaje još postavljanje betonskih kanalica i betonskih rubnjaka za kontrolu površinske vode, te nakon stabilizacije terena i završno presvlačenje asfaltnim slojem.

Više...
 
PREDSTAVNICI HEP-a OBIŠLI RASKLOPIŠTE JEZERINE
Petak, 24 Studeni 2017 20:50

U petak, 24. studenoga ovlašteni predstavnici HEP-a Karlovac obišli su objekat rasklopišta Jezerine.

Svrha obilaska bila je utvrditi stanje i potrebne daljnje korake da se rasklopište do kraja dovrši, opremi potrebnom opremom i pusti u pogon.

Navedeni radovi će započeti tokom idućega tjedna.

Više...
 
OBAVIJEST HEP-a POGONA OZALJ
Srijeda, 22 Studeni 2017 21:33

Obavještavamo Vas da će zbog planiranih radova (funkcionalnih ispitivanja) u HE OZALJ, u petak 24.11.2017., od 9 – 15 h, biti povremenih prekida opskrbe električnom energijom na cijelom području Terenske jedinice Ozalj. Hvala na razumijevanju

 
PROGRAM PROMETNE KULTURE ZA NAJMLAĐE
Petak, 17 Studeni 2017 22:10

U petak, 17. studenog 2017. godine u Osnovnoj školi kardinala Alojzija Stepinca u Krašiću proveden je program za osposobljavanje najmlađih sudionika u prometu, točnije djece polaznika  2. i 3. razreda osnovne škole naziva 'Program prometne kulture za najmlađe'.
Program organizira udruga Preventivni program o sigurnosti u cestovnom prometu u suradnji sa tvrtkom Jumicar – Mini auti, Osnovnom školom kardinala Alojzija Stepinca, PU Zagrebačkom, te se kod nas uključio i Crveni križ Jastrebarsko i vatrogasci iz DVD-a  Krašić.

Akciju je podržao i posjetio i načelnik općine Krašić, te tom prilikom simbolično podijelio vozačke dozvole polaznicima programa, djeci 2. i 3. razreda.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 8 od 154