Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabava

Financ. polit. stran. i nezav. vijeć.u slikama

Općina Krašić - vijesti:
SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS
Nedjelja, 12 Travanj 2020 15:58

Drage sumještanke, poštovani sumještani
neka nam je svima ovaj Uskrs, najveći Kršćanski blagdan, koji je poseban po mnogočemu i neuobičajen prije svega zbog ugroze od zaraze korona virusom, bude poseban i po našem poimanju zajedništva, ljubavi i vjere kako u svoje najbliže, tako i jednih u druge i u našu malu zajednicu i njezin opstanak i razvoj u pravome smjeru.  Upravo ovih dana imamo puno vremena za provesti sa svojim obiteljima, u krugu svojih najbližih, preispitati se i mijenjati se na bolje, vidjeti šta je to u životu doista bitno i važno, a čime smo to u životnoj rutini do ove krize bili zaokupljeni i čime se bavili.  Neka nas u svemu prati moćni zagovor našega blaženika i zaštitnika kardinala Alojzija Stepinca.
Koliko su uvijek aktualne njegove riječi i poruke,svjedoče i riječi iz njegove propovijedi  20.rujna  1944.godine:
''Nije tragika naših dana u tome što su nam ruševine napunile zemlju, što se i velika carstva ruše kao kuće od karata pa onda mali narodi i države strepe još i više, nego je tragika u tome, što se uslijed pomanjkanja vjere svi događaji u svijetu gledaju čisto naravnim očima mjesto očima vjere koja u svim zbivanjima današnjice gleda samo svemoguću desnicu Božju. A to desnica nije zatajila nikada do sada, pa neće ni u buduće.
Zato naša jedina briga ima biti, da budemo u prijateljstvu sa Bogom.
I vi ćete vidjeti, da se nisu nikada prevarili ni pojedinci ni narodi, koji svoju nadu postavljaju u Njega, Stvoritelja neba i zemlje.''      
SRETAN  VAM  I  BLAGOSLOVLJEN  USKRS !


Načelnik općine Krašić

Više...
 
PODIJELJENI PAKETI KORISNICIMA SOCIJALNE POMOĆI
Četvrtak, 09 Travanj 2020 20:09

Ovoga tjedna je Stožer civilne zaštite općine Krašić zajedno sa Društvom Crvenog Križa Jastrebarsko uoči Uskrsa podijelio  pakete sa hranom za najpotrebitije sa područja općine Krašić.
Paketi su utovareni u skladištu Crvenoga križa u Jastrebarskom, a potom su vatrogasnim vozilom  dovezeni u općinu i podijeljeni korisnicima socijalne pomoći. Osim članova Stožera civilne zaštite općine Krašić pakete su dijelili i dvije volonterke Crvenoga križa.  

Više...
 
OBAVIJEST OPĆINE KRAŠIĆ
Subota, 04 Travanj 2020 21:59

Općina Krašić obavještava i poziva sva obiteljska poljoprivredna gospodarstva da se jave u općinu i ponude višak proizvoda koje su proizveli na svojem  OPG-u, a  koje se može na području općine dostaviti zainteresiranima za određene domaće poljoprivredne  proizvode. Zahvaljujemo se na suradnji.

 
ODLUKA STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE RH O IZMJENI I DOPNI ODLUKE O ZABRANI NAPUŠTANJA MJESTA PREBIVALIŠTA I STALNOG BORAVKA
Četvrtak, 02 Travanj 2020 13:45

Poštovane mještanke i mještani općine Krašić, u prilogu se nalazi najnovija Odluka Stožera  civilne zaštite Republike Hrvatske, Odluka o izmjeni i dopuni Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog  boravka.

Kako se postojeća Odluka o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u republici Hrvatskoj zloupotrebljavala (neki Stožeri izdavali propusnice na 30 dana za odlazak na vikendice)  došlo je do postrožavanja dosadašnje Odluke i do daljnjega bez  E  Propusnice  (najkasnije  od  06.04.2020.)  neće biti moguće napustiti mjesto stalnoga boravka u RH.

Dakle zahtjevi i izdavanje Propusnica od ponedjeljka je obvezno provoditi kroz  E  sustav prijava.

https://epropusnice.gov.hr


STOŽER  CIVILNE  ZAŠTITE  OPĆINE  KRAŠIĆMINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA

RAVNATELJSTVO CIVILNE ZAŠTITE

ŽUPANIJSKI CENTAR 112 ZAGREB

 
OBAVIJEST OPĆINE O DEŽURSTVU VRTIĆA
Srijeda, 01 Travanj 2020 20:59

Općina Krašić obavještava sve roditelje da Dječji vrtić 'DIDI' prema današnjem očitovanju koje je na temelju službenog upita općine uputila ravnateljica vrtića u 15.47 sati započeo sa radom, odnosno dežurstvom od 01. travnja 2020.

Naime kako je navedeno u obavijesti vrtić nije radio za djecu čiji roditelji ne mogu osigurati čuvanje djece kod svoje kuće od 23.03.2020. do danas zbog nemogućnosti dopremanja hrane za djecu koja bi se nalazila u dječjemu vrtiću u Krašiću.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 8 od 215