Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9Javna nabava


u slikama

Općina Krašić - vijesti:
SVEČANOM SJEDNICOM OBILJEŽEN DAN OPĆINE
Utorak, 09 Svibanj 2017 12:32

Svečanom sjednicom u općinskoj vijećnici u ponedjeljak 08. svibnja obilježen je 24. rođendan naše općine i 119. godišnjica rođenja njezina zaštitnika bl. Alojzija Stepinca.

Prije same sjednice načelnik i donačelnik općine Krašić zajedno sa županom Zagrebačke županije obišli su novouređenu dionicu županijske ceste od Brezarića do Mirkopolja,a potom su posjetili i rodnu kuću bl.kardinala Stepinca u Brezariću.

Potom su pogledali novopostavljenu Pametnu klupu u centru općine, te E-punionicu. Prije svečane sjednice su izaslanstva općine i županije, te susjednih i prijateljskih općina i gradova položila cvijeće kod kipa bl.kardinala Stepinca na središnjem trgu.

Na svečanoj sjednici je uz brojne goste posebna gošća bila dr.sc.Esther Gitman, velika promicateljica istine o liku i djelu blaženog Alojzija Stepinca, kojoj je ujedno ovom prilikom uručeno i javno priznanje.

Više...
 
OSNOVNA ŠKOLA PROSLAVILA SVOJ DAN
Utorak, 09 Svibanj 2017 12:20

Osnovna škola kardinala Alojzija Stepinca prigodnom svečanošću u sportskoj dvorani i izdavanjem monografije u povodu 30 godina od izgradnje nove skole obilježila je dan škole.

Svečanosti su nazočili brojni gosti i prijatelji naše škole, te načelnik i donačelnik općine Krašić.

Više...
 
POSTAVLJENA E PUNIONICA
Utorak, 09 Svibanj 2017 12:10

Općina Krašić je jučer, 08. svibnja dobila  E-punionicu.  E-puninica za električne automobile i električne bicikle postavljena je na općinskome parkiralištu kod ulaza u zgradu općine.

Vrijednost same punionice je dvadesetipettisuća kuna , a cijeli projekt je sufinancirala Zagrebačka županija u okviru Programa povećanje  E mobilnosti na području Zagrebačke županije.

Više...
 
POSTAVLJENA PAMETNA KLUPA
Petak, 05 Svibanj 2017 19:49

U petak, 05. svibnja općina Krašić je na središnjem trgu u Krašiću postavila P – klupu ili pametnu klupu. Pametna klupa  će biti na raspolaganju svim mještanima i našim gostima, a vjerujemo posebno mladima za pristup i korištenje bežičnog interneta, te besplatno punjenje mobilnih uređaja.

Klupa je nabavljena uz sufinanciranje Zagrebačke županije, u okviru Programa mjere razvoja   e – mobilnosti.

Više...
 
REKONSTRUKCIJA NNM U BREZARIĆU I BRLENIĆU
Srijeda, 03 Svibanj 2017 13:47

Ovoga tjedna započeli su pripremni radovi na obilježavanju trase za sanaciju niskonaponskih elektro mreža u naseljima Brezarić i Brlenić.

Prvo će biti zamijenjeni dotrajali drveni stupovi, a potom i zamjenjeni elektro vodiči novim kvalitetnim kablovima kako bi elektroopskrba navedenih naselja bila postojanija i bolja.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 8 od 142