Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabava

UdrugeDigitalna pristupačnost

u slikama

Općina Krašić - vijesti:
SRETNA NOVA 2021. GODINA
Petak, 01 Siječanj 2021 23:16

Drage sumještanke, poštovani sumještani na početku Nove 2021. godine želim da nam sve dobro koje se dogodilo tokom teške i izazovne 2020.godine donese ploda i da se puno puta umnoži tokom 2021.godine u koju smo kročili. Želim nam puno manje problema i izazova vezanih uz borbu protiv virusa, želim da nas zaobiđu prirodne nepogode, želim nam više zajedništva i vjere, te da nam se rodi što više djece, koja su budućnost naše Hrvatske.
Sretnu, uspješnu, punu zdravlja i božjega blagoslova  2021. godinu u ime Općine Krašić i svoje osobno želi načelnik Općine Krašić Josip Petković Fajnik.

Više...
 
POMOĆ ZA UNESREĆENE
Srijeda, 30 Prosinac 2020 09:36

Kako bismo barem malo pripomogli unesrećenim područjima Općina Krašić, Župa Krašić i vatrogasci pozivaju sve one koji žele i mogu da se od sutra u 07.30 sati odazovu i uključe svojom pomoći za žrtve razornog potresa na području Sisačko-Moslavačke županije i susjednih područja. Pomoć u odjeći, obući, hrani, piću i ostalim namirnicama, zatim zaštitnim sredstvima, higijenskim i ostalim potrepštinama  mogu predati u garaži Dobrovoljnog vatrogasnog društva Krašić tokom srijede i četvrtka. Sva prikupljena pomoć istoga dana biti će proslijeđena u crveni križ i civilnu zaštitu najoštećenijih gradova i općina.
Hvala svima na želji da se uključite i pripomognete, vaša pomoć biti će od velikog značenja najpotrebitijima.
Civilna zaštita Općine Krašić

Više...
 
RAZORAN POTRES POGODIO SREDIŠNJU HRVATSKU
Srijeda, 30 Prosinac 2020 09:35

Nakon jučerašnjeg potresa sa epicentrom kod grada Petrinje koji je bio jakosti 5,2 prema Rihteru i blagih podrhtavanja tla tokom cijeloga dana, danas nešto iza 12 sati dogodio se novi još razorniji, stručnjaci kažu i 10 puta jači od potresa u ožujku koji je pogodio Zagreb i okolicu, jakosti čak  6,2 stupnja.

Ovaj potres osjetio se vrlo jako i na području naše Općine, gdje su na objektima nastala manja  nova oštećenja, a neka postojeća su se dodatno pogoršala. Na žalost područje Gline, Petrinje, Siska i okolnih područja u Sisačko-Moslavačkoj županiji, kao i dijelovi Zagrebačke i Karlovačke županije pretrpjeli su značajna i velika oštećenja i ogromne materijalne štete. Na žalost do sada je utvrđeno osam stradavanja. Najveća oštećenja su na području Grada Petrinje, gdje izvješća govore da je gotovo polovica Grada nestala u potresu. U sanacija šteta odmah je uključena Hrvatska vojska, civilna zaštita, vatrogasci, HGSS, navijači, komunalne službe i brojni volonteri. Sanacija šteta trajati će mjesecima.

Više...
 
SRETAN BOŽIĆ
Petak, 25 Prosinac 2020 20:55

Svim mještankama i mještanima
Općine Krašić neka ovaj Božić, rođenje Isusovo donese novo svjetlo i nadu u bolje, poštenije i složnije sutra. Neka nam svima ova situacija sa epidemijom kroz koju prolazimo bude poticaj i razmišljanje da više držimo do svojih bližnjih, svojih obitelji i naše zajednice u kojoj živimo. Neka nam bude poticaj da više razmišljamo o zajedničkim vrijednostima i idealima, a manje sebičnim i uskogrudnim interesima, koji ne pridonose općem dobru i napretku naše malene zajednice.
Sretan i blagoslovljen Božić u ime  Općine Krašić i svoje osobno želi načelnik Općine.

Više...
 
OBAVIJEST VEZANA UZ IZDAVANJE E PROPUSNICA
Ponedjeljak, 21 Prosinac 2020 16:22

Od  srijede, 23.prosinca na snazi je Odluka o zabrani napuštanja područja županija prema mjestu prebivališta, odnosno stalnoga boravišta.
Nadležnost za izdavanje  PROPUSNICA  je na  Stožeru civilne zaštite  Zagrebačke županije.
 
Za  sva pitanja i zahtjeve obratiti se možete  svakog  dana  od  08,00  do  22,00  sata  na:
 
telefon  01/6009-411
i / ili  elektronska pošta
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
 
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 8 od 232