Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabava

Financ. polit. stran. i nezav. vijeć.u slikama

Općina Krašić - vijesti:
ZAKLJUČAK STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE U SVRHU SPRJEČAVANJA ŠIRENJA KORONA VIRUSA
Petak, 13 Ožujak 2020 19:24

Preuzmite zaključak!

 
OBAVIJEST I POZIV STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE OPĆINE KRAŠIĆ
Petak, 13 Ožujak 2020 19:22

Stožer civilne zaštite općine Krašić poziva sve fizičke i pravne osobe na području općine Krašić da se pridržavaju svih mjera koje upućuju Stožeri civilne zaštite od državne, regionalne i lokalne razine.
Ujedno poziva da se prate najnovije vijesti i naputci vezani uz sprečavanje širenja korona virusa.
Neke od stranica:
www.zdravlje.gov.hr/corona-virus-i-mjere-prevencije/4952
www.civilna-zastita.gov.hr
www.vlada.gov.hr/koronavirus
www.hzjz.hr

 
SVEČANO OBILJEŽENA 18.GODIŠNJICA SMRTI KARDINALA KUHARIĆA
Četvrtak, 12 Ožujak 2020 16:23

U srijedu, 11. ožujka svečanim misnim slavljem u rodnoj Župi, u Župnoj crkvi Svetog Siksta pape u Pribiću Crkvenom obilježena 18. godišnjica smrti blagopokojnoga kardinala Franje Kuharića.

Misno slavlje predvodio je velečasni Stjepan Levačić, za vrijeme Domovinskoga rata župnik u Petrinji, kojemu je majka bila rodom iz Dola, rođena  Pem.  Ovom prekrasnom danu u Pribiću, svečanom misnome slavlju nazočio je izaslanik predsjednika Skupštine Zagrebačke županije, načelnik općine Krašić, brojni gosti, članovi obitelji Kuharića i domaći vjernici.

Više...
 
ZAKLJUČAK STOŽERA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE
Četvrtak, 12 Ožujak 2020 16:20

Na danas održanoj sjednici Stožera civilne zaštite Zagrebačke županije donesen je  ZAKLJUČAK  o javnim okupljanjima na području Zagrebačke županije u vrijeme provođenja mjera zaštite od širenja korona virusa.
Preporuka Stožera je da se do daljnjega odgode sva javna okupljanja na području  Zagrebačke županije.
Zaključak se nalazi u  prilogu.
OPĆINA  KRAŠIĆ

 
DVD PRIBIĆ ODRŽAO VELIKU JUBILARNU 100.GODIŠNJU SKUPŠTINU
Srijeda, 11 Ožujak 2020 11:32

Protekloga vikenda, 29. veljače u zgradi  Vatrogasnoga doma u Pribiću održana je velika i posebna okrugla  100. redovna skupština Dobrovoljnog vatrogasnoga društva Pribić. Vatrogasno društvo Pribić djeluje u kontinuitetu punih 100. godina, što su došla pozdraviti brojna prijateljska društva, podupirajući članovi, sponzori i prijatelji društva, te općinsko vodstvo.

U detaljnim izvješćima gospođe tajnice i zapovjednika društva, kao i ostalim izvješćima vodstva društva moglo se ponešto čuti o bogatoj povijesti društva, ali prije svega o rezultatima rada u posljednjih godinu dana društva. Najvažnije je svakako nabavka puno novijeg i većeg navalnog vozila, za što je najveći dio sredstva osigurala općina Krašić, te nabavku kombi vozila koje je osigurala Vatrogasna zajednica Zagrebačke županije.

Osim vozila i opreme radilo se i na uređenju zgrade, te je potpuno sanirano krovište vatrogasnoga doma tokom mjeseca siječnja, čija je vrijednost preko dvijestotisuća kuna, a postoji potreba za izgradnjom novih garažnih prostora za novonabavljena vozila. Glavna proslava 100. rođendana društva planira se za početak mjeseca kolovoza.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 8 od 210