Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAMProračun

Javna nabavau slikama

Općina Krašić - vijesti:
DEFINIRANI DALJNJI KORACI VEZANI UZ POSTAVLJANJE SPOMENIKA KARDINALU FRANJI KUHARIĆU
Srijeda, 06 Ožujak 2019 01:30

Nakon održanog sastanka u općini Krašić 20. veljače na kojem su utvrđene zajedničke smjernice za postavljanje spomenika kardinalu Franji Kuhariću kod župne crkve u Pribiću Crkvenom, kada je navedeno da će se od strane Nadbiskupskog duhovnoga stola u roku sedam dana odlučiti o samom kipu, njegovu izrađivaču i ostalim detaljima vezanima uz isti.

Prihvaćane su svi zaključci, odnosno dogovori postignuti između općine Krašić, Zagrebačke nadbiskupije, župe sv. Siksta Pribić i Konzervatorskog odjela Zagreb vezani uz podizanje spomen obilježja kardinalu Franji Kuhariću uz crkvu sv. Siksta u župi Pribić. Nadbiskupski duhovni stol preuzima na sebe obvezu izrade spomenika kardinala Franje Kuharića, koji će biti novo originalno djelo, a općina se obvezuje biti operativni nosilac projekta kroz izradu potrebne dokumentacije za postavljanje kipa, sređivanje imovinsko-pravnih odnosa, troškove samog lijevanja i postavljanja kipa, kao i uređenje okoliša samoga kipa i manjega prostora ispred crkve. Sve navedeno planira se realizirati i dovršiti ukoliko bude sve prema terminskome planu do mjeseca listopada tekuće godine, koja se u župi sv. Siksta obilježava kao Godina kardinala Franje Kuharića.

 
NAČELNIK POSJETIO MINISTARSTVO MORA, PROMETA I INFRASTRUKTURE
Ponedjeljak, 04 Ožujak 2019 19:58

U petak, 01. ožujka načelnik općine Petković Fajnik posjetio je Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture gdje je u Upravi za EU fondove i strateško planiranje održao sastanak sa pomoćnikom ministra gospodinom Bilaver.

Tom prilikom upoznao je pomoćnika ministra vezano uz trenutne projekte u općini vezane uz prometnu i javnu infrastrukturu, sa posebnim osvrtom na njezin daljnji razvoj i potrebe koje su zadane novoizrađenim Master planom za razvoj turizma u Dolini kardinala, kao i drugim strateškim dokumentima dijelovi kojih se odnose na prometnu problematiku.

Više...
 
ANKETA LAG-a VALLIS COLAPIS
Ponedjeljak, 04 Ožujak 2019 19:56

LAG Vallis Colapis provodi anketu u svrhu izmjene Lokalne razvojne strategije, kako bi provedbom izmijenjene LRS zadovoljili stvarne i realne potrebe korisnika za ulaganjima u razvoj gospodarskih djelatnosti na području LAG obuhvata.
Potencijalni prijavitelji na buduće natječaje LAG-a Vallis Colapis pozvani su da ispune anketu u prilogu. Anketu je potrebno ispuniti do 25. ožujka 2019. godine.
 
Anketi je moguće pristupiti putem sljedeće poveznice:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfX_WYWzEUB474PxgIK1CSsPYJ1j3zQQwc0cgfY05ViMAVuBw/viewform?vc=0&c=0&w=1

 
NAČELNIK POSJETIO OBITELJ ŠVALJ
Četvrtak, 28 Veljača 2019 23:00

Načelnik općine Petković Fajnik posjetio je najbrojniju obitelj u općini Krašić. Obitelj Švalj dobila je sedmo dijete, kada je rođen najmlađi sin Viktor. Načelnik je u ime općine izrazio čestitku obitelji na prinovi, iskazao zahvalnost i zaželio cijeloj obitelji svako dobro,te tom prilikom i uručio riješenje kojim se osigurava pomoć općine za nabavku opreme za novorođenčad.

U današnje moderno vrijeme kada je tako brojnijih obitelji premalo, obitelj Švalj u mnogim nam pogledima može biti pravi primjer i uzor.

Više...
 
ODRŽANA 48. GODIŠNJA SKUPŠTINA NK PRIBIĆ
Nedjelja, 24 Veljača 2019 22:23

Pribić, 23. veljače u vatrogasnome domu u Pribiću održana je 48. po redu skupština Nogometnoga kluba Pribić, skupština je ove godine ujedno bila i izborna.

Nakon usvojenih izvješća o radu i financijama za proteklo razdoblje, najvažnije točke skupštine ticale su se izbora novoga rukovodstva i kod istih nije bilo puno promjena, te je na novi četverogodisnji mandat izabrano dosadašnje vodstvo kluba na čelu sa predsjednikom Mariom Beketićem.

Pred kraj skupštine podijeljene su zahvalnice sponzorima kluba, te zaželjeno klubu i novoj upravi puno uspjeha u daljnjemu radu.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 8 od 183