Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabava

Financ. polit. stran. i nezav. vijeć.u slikama

Općina Krašić - vijesti:
OBILJEŽAVANJE 18. GODIŠNJICE SMRTI KARDINALA FRANJE KUHARIĆA
Utorak, 10 Ožujak 2020 22:05

U srijedu, 11. ožujka u rodnoj Župi kardinala Franje Kuharića u Pribiću Crkvenom obilježiti će se 18. godišnjica od njegove smrti u Zagrebu.

Kardinal Franjo Kuharić rođen je 15. travnja 1919. godine u Pribiću te je prošle godine povodom njegove 100. godišnjice rođenja kod župne crkve Svetog Siksta pape otkriven spomenik u prirodnoj veličini njemu u čast. Sveta misa započeti će u 11.00 sati.

Više...
 
PRIOPĆENJE ZA MEDIJE STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE RH VEZANO UZ POJAVU KORONA VIRUSA COVID - 19
Četvrtak, 05 Ožujak 2020 22:39

Preuzmite priopćenje

 
OBAVIJEST VATROGASNE ZAJEDNICE O SPALJIVANJU SMEĆA I KOROVA
Srijeda, 04 Ožujak 2020 19:47

Na temelju provedbe „Plana zaštite od požara“ na području općine Krašić daje sljedeću obavijest:


Obavještava se pučanstvo da u sklopu provedbe preventivnih mjera zaštite od požara vodi brigu o čistoći svojih stambenih, poslovnih i gospodarskih objekata, tj. da ukloni sve suvišne predmete iz tih objekata, kao i iz njihove blizine, a koji bi mogli izazvati požar. Posebno obratiti pažnju na ispravnost električnih instalacija u svim objektima, stanju dimnjaka i drugih otvorenih vanjskih ložišta, kao i držanje zapaljivih tekućina (pogonsko gorivo) iznad dopuštenih količina.

Osobitu brigu posvetiti kod spaljivanja korova na poljoprivrednim i drugim zakorovljenim površinama.

Odlukom općinskog vijeća općine Krašić ZABRANJENO je spaljivanje korova bez nazočnosti više osoba, koje to spaljivanje mogu držati pod kontrolom, na daljini manjoj od 100 metara do šumskih površina kao i kod djelovanja jačeg vjetra.
Kod svakog spaljivanja korova obavezno je obavijestiti Dobrovoljno Vatrogasno Društvo koje djeluje na tom terenu, a po potrebi zatražiti njihovu nazočnost.

Ako uočite požar, odmah dojavite na tel. br. 112, s kratkim opisom požara i točnim mjestom, kao i najbližem DVD-u. Molimo pučanstvo da se pridržava ovih preventivnih mjera zaštite od požara da bi istih bilo što manje i što manje nastalih šteta od požara.


ZAPOVJEDNIŠTVO VZO KRAŠIĆ

Preuzmite obavijest

 
ZAPOČELI RADOVI NA UNUTARNJEM UREĐENJU VATROGASNOGA DOMA KRAŠIĆ
Četvrtak, 27 Veljača 2020 22:07

Ovoga tjedna započeli su radovi na unutarnjem uređenju često korištenoga vatrogasnoga doma u Krašiću. Dobrovoljno vatrogasno društvo Krašić ove godine obilježava punih 125 godina rada i postojanja, a vatrogasnome domu u kojem se nalazi potrebna je nakon nekoliko desetljeća temeljita obnova.

Ovom investicijom zamijeniti će se dotrajale elektroinstalacije i postaviti štedna rasvjeta, urediti i obojati zidovi, postaviti novi parket, a sanirati će se i dotrajalo ulazno stepenište. Vrijednost radova je dvijestotinjak tisuća kuna, a sufinancirani su od strane Zagrebačke županije.

Više...
 
ODRŽANA 49. REDOVNA SKUPŠTINA NK PRIBIĆ
Nedjelja, 23 Veljača 2020 21:29

U subotu, 22. veljače u prostorima Vatrogasnog društva Pribić održana je redovna 49. skupština Nogometnoga kluba Pribić. Pred brojnim članovima, sponzorima i prijateljima kluba usvojena su izvješća o radu, financijama i trenerska izvješća. Jednoglasno je usvojen plan rada za 2020. godinu u kojem je puno planova vezano uz veliku godišnjicu, 50. godina rada i postojanja kluba.

Povodom toga počelo se sa pripremama za izradu knjige 50. godina Nogometnoga kluba Pribić, koju će raditi poznati sportski novinar, sudac i sportski djelatnik gospodin Branko Stipković u suradnji sa gospodinom Josipom Bakalasom. Skupštini su nazočili igrači iz momčadi limača, prstića, seniora i veterana, načelnik općine i njegov zamjenik te brojni nekadašnji igrači kluba, kao i neki od živućih osnivača kluba.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 9 od 210