Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabava

Financ. polit. stran. i nezav. vijeć.u slikama

Općina Krašić - vijesti:
UDRUGA 'VRATA PRIRODE' POZIVA NA RADIONICU
Ponedjeljak, 18 Svibanj 2020 15:56

Udruga  'Vrata prirode'  sa zadovoljstvom poziva sve  mlade da iskoriste mogućnost za održavanje prve edukativne radionice na projektu "Pisanje motivacijskog pisma i životopisa".
Radionica se  održava danas 18.svibnja i u utorak  19.svibnja  u  vremenu od 16.00 – 19.00  sati u općinskoj vijećnici u Krašiću. Udruga  "Turbina promjena" osigurala je poštivanje svih mjera zaštite od korona virusa.

 
TREĆI KRUG POPUŠTANJA MJERA STOŽERA CZ
Utorak, 12 Svibanj 2020 22:09

Od ponedjeljka, 11. svibnja na snazi je treći krug popuštanja mjera Stožera civilne zaštite RH. Prema najavama Stožer civilne zaštite donio je treći krug mjera kojima se ukida zabrana napuštanja prebivališta, čime se ukinula obveza izdavanja E propusnica i omogućava slobodno putovanje unutar područja Republike Hrvatske, osim Otoka Brača na kojemu su mjere zbog pojave većeg broja novozaraženih korona virusom dodatno pojačane, kao na početku pandemije. Također se vraća međugradski i međužupanijski linijski cestovni i željeznički prijevoz putnika.

Sa ovim mjerama i općinska upravo mijenja način rada i ponovno otvara vrata ureda za rad sa strankama u uredovno radno vrijeme uz poštivanje svih epidemioloških mjera i naputaka.

Odluka o stavljanju izvan snage Odluke o zabrani napuštanja prebivališta

Odluka organizacija javnog prometa

Odluka društvena okupljanja


 
DAN OPĆINE KRAŠIĆ I 122. GODIŠNJICA ROĐENJA BLAŽENOGA ALOJZIJA STEPINCA
Petak, 08 Svibanj 2020 21:55

Drage  sumještanke, poštovani sumještani,  prijatelji  općine  krašIć,

Uistinu mi je čast da vas mogu pozdraviti kao načelnik općine krašIć na ovaj  najsvečaniji dan  naše općine kada obilježavamo 27. rođendan naše općine i kada slavimo  122. Godišnjicu  rođenja našega zaštitnika  blaženoga kardinala alojzija  stepinca ovdje u Krašiću.
Ove godine u posebnim okolnostima, kada nam je pandemija koronavirusa uspjela sve poremetiti i sa kojom se borimo već  puna dva mjeseca, a  zbog koje smo morali dosadašnji način života i rada potpuno  izmijeniti i prilagoditi novonastalim prilikama.
Zbog navedenoga razloga, zbog opasnosti od korona virusa ove godine nismo bili u mogućnosti održati svečanu sjednicu općinskoga vijeća, ali smo srećom mogli barem prisustvovati svečanom misnome slavlju povodom navedenih jubileja

Na  sreću  tokom proteklih  12  mjeseci, posebno tokom 10 mjeseci prije pojave korona virusa uspjelo se raditi  na brojnim kapitalnim projektima na  području  općine,  od kojih ću ukratko nastojati   izdvojiti  značajnije:

Više...
 
DRUGI KRUG POPUŠTANJA MJERA ZA VRIJEM TRAJANJA EPIDEMIJE COVID-19
Utorak, 05 Svibanj 2020 14:43

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske sa 04.svibnja  2020.godine donio je nekoliko novih i izmijenjenih Odluka koje se tiču korištenja dječjih igrališta i otvorenih sportskih igrališta ta način bavljenja rekreativnim sportom na otvorenom, koji se ponovno dopuštaju uz pridržavanje općih protuepidemijskih mjera.

Izmijenjena je i Odluka o mjerama prilikom sklapanja braka, koje se dozvoljava u krugu obitelji i svjedoka, te predstavnika vjerske zajednice ili službene osobe, uz pridržavanje protuepidemijskih mjera i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Također je izmijenjena i Odluka o načinu održavanja pogreba i posljednjih ispraćaja kojom se dozvoljava održavanje istih u krugu obitelji i predstavnika vjerske zajednice, uz pridržavanje protuepidemijskih mjera i posebnih preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

U prilogu se nalaze 3 nove Odluke koje je Stožer danas donio.

Odluka - sklapanje braka

Odluka - sprovodi

Odluka - dječja igrališta


cid:image001.jpg@01D5072E.AC5D66B0

MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA

RAVNATELJSTVO CIVILNE ZAŠTITE

PODRUČNI URED CIVILNE ZAŠTITE ZAGREB

ŽUPANIJSKI CENTAR 112 ZAGREB

 
ZAVRŠENI SU RADOVI NA UREĐENJU VATROGASNOGA DOMA U KRAŠIĆU
Četvrtak, 30 Travanj 2020 21:25

Završnim lakiranjem novo postavljenoga parketa u velikoj dvorani Vatrogasnoga doma u Krašiću završeni su u veljači  ugovoreni radovi na uređenju istoga. Nakon dugo godina Vatrogasni dom je dobio u velikoj dvorani nakon preko 4 desetljeća potpuno novi parket, novouređene zidove i vrata u dvorani, a postavljena je i nova elektroinstalacija i LED rasvjeta, te instalacije za postavljanje projektora i mogućnost za održavanje edukacija, prezentacija, projekcije filmova ili  sl.

Osim unutarnjega uređenja doma, kompletno je sanirano i uređeno dotrajalo stepenište i glavni ulaz te postavljena nova zaštitna  ograda. Radovi su vrijednosti preko 200 tisuća kuna, a najvećim dijelom ih je financirala općina Krašić iz vlastitih sredstava.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 9 od 218