Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9Javna nabava


u slikama

Općina Krašić - vijesti:
GRADSKO DRUŠTVO CRVENOG KRIŽA JASTREBARSKO ODRŽALO GODIŠNJU SKUPŠTINU
Subota, 25 Veljača 2017 23:04

U četvrtak, 23. veljače u prostorijama centra za kulturu Gradsko društvo crvenoga križa Jastrebarsko održalo je redovnu godišnju izvještajnu skupštinu. Gradsko društvo crvenoga križa na području grada Jastrebarskog, te općina Krašić, Klinča Sela, Pisarovina i Žumberak djeluje od mjeseca lipnja 1996. godine, a glavna zadaća mu je humanost i briga za siromašne, stare i nemoćne, te organiziranje  dobrovoljnog darivanja krvi na cjelokupnom području kojega pokriva.

Nakon podnošenja detaljnih izvješća o radu i financijskoga izvješća od strane ravnateljica, dodijeljena su i prigodna priznanja.

Skupštini je nazočio i načelnik općine Krašić gospodin Petković Fajnik.

Više...
 
ZAPOČELI RADOVI NA ASFALTIRANJU OPĆINSKIH CESTA
Srijeda, 22 Veljača 2017 19:28

Ovoga tjedna započeli su završni radovi na asfaltiranju općinskih nerazvrstanih cesta. Da podsjetimo, pripremni radovi za asfaltiranje nerazvrstanih cesta započeti su krajem prošle godine, no zbog dužeg hladnog perioda, snijega i zimske sezone održavanja cesta nisu mogli biti dovršeni.

Sada kada su vremenske prilike odgovarajuće, toplo i suho vrijeme, nastavljeno je sa izvođenjem preostalih radova.

Nakon završetka uređenja cesta u Radinoj Gorici i Kostelu Pribićkog, radovi će se preseliti na preostale ugovorene ceste u Krupače, Pribić i u Brezarić.

Više...
 
NK MLADOST BREZARIĆ ODRŽAO GODIŠNJU SKUPŠTINU
Nedjelja, 19 Veljača 2017 20:24

U nedjelju, 19. veljače nogometni klub 'Mladost' iz Brezarića u prostorijama kluba održao je 41. po redu redovnu godišnju skupštinu.

Analizirana su i usvojena izvješća o radu i financijsko izvješće za 2016. godinu, te usvojeni planovi rada i financijski plan za naredno razdoblje.

Više...
 
DVD PREKRIŽJE ORGANIZIRAO BLAGOSLOV NOVOUREĐENOGA DOMA I NOVOGA VOZILA, TE ODRŽALO 86.GODIŠNJU SKUPŠTINU
Nedjelja, 12 Veljača 2017 23:20

U subotu 11. veljače u DVD-u Prekrižje bilo je posebno svečano. Naime prije održavanja redovne godišnje skupštine velečasni Grgić svečano je blagoslovio novouređeni dom u Prekrižju, te novije, potpuno uređeno vatrogasno vozilo za prijevoz vatrogasaca Transporter.

Uz domaće vatrogasce iz DVD-a Prekrižje, te vatrogasce iz Krašića i Pribića, okupio se značajan broj društava sa područja susjednih općina Žumberak i Draganić, grada Ozlja i grada Jastrebarskog, te vatrogasci iz DVD-a Kustošija iz Zagreba, kao i podupirajući članovi društva, te domaći sin, nekadašnji profesionalni vatrogasac gospodin Zorko.
Nakon blagoslova u vatrogasnome domu održana je 86. po redu godišnja skupština DVD-a Prekrižje, koja je ove godine bila ujedno i redovna izborna skupština za naredni četverogodišnji mandat.

Za predsjednika društva je izabran dosadašnji predsjednik Nikola Vlašić, za zapovjednika Antun Zorko, za tajnika Mario Povrženić, a za zamjenika predsjednika Krešo Bogović.

Pred kraj skupštine dodijeljene su diplome vatrogascima koji su se uspješno završili osposobljavanja tokom protekle godine, te na kraju i zahvalnice svima onima koji su pripomogli da se ovako veliki i značajni investicijski projekti za vatrogasce u Prekrižju uspješno realiziraju i dovrše.

Više...
 
MOTO KLUB KRAŠIĆ ODRŽAO IZBORNU SKUPŠTINU
Nedjelja, 12 Veljača 2017 19:44

U subotu, 11. veljače moto klub Krašić održao je  8. po redu programsku, a ove godine ujedno i izbornu skupštinu kluba. Za predsjednika  je potvrđen dosadašnji predsjednik i osnivač moto kluba gospodin Josip Rajaković, za potpredsjednika je izabran gospodin Miroslav Ćuk.
Izabran je i novi upravni odbor koji broji 11 članova.

Na skupštini su predstavljeni novi vozači moto kluba Krašić, kao i novi trener gospodin Marijan Martinac, te je za datum održavanja ovogodišnje utrke na stazi 'Draga' predviđen datum 27. kolovoza.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 9 od 136