Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabava

UdrugeDigitalna pristupačnost

u slikama

Općina Krašić - vijesti:
OBAVIJEST TVRTKE EKO FLOR d.o.o.
Srijeda, 03 Veljača 2021 07:52

Koncesionar za sakupljanje komunalnoga otpada na području Općine Krašić i Općina Krašić obavještavaju sve korisnike javne usluge prikupljanja, odvoza i zbrinjavanja miješanoga komunalnoga otpada da u skladu sa Odlukom o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog i biorazgradivog komunalnog otpada na području Općine Krašić iz 2018.godine, kao i Uredbe o gospodarenju komunalnim otpadom (Narodne novine br. 50/17) tokom ovoga tjedna započeti će se sa označavanjem (čipiranjem) spremnika za miješani komunalni otpad. Mole se svi korisnici spremnika za odlaganje miješanog komunalnog otpada da iste ostave što dostupnije i pristupačnije za postavljanje   RFID  čipova, koji će se utisnuti u gornji lijevi rub spremnika.
Osim  RFID  čipa, dodatno će se označiti i naljepnicom  sa ID  korisnika, adresa i šifra obračunskoga mjesta te pripadajući bar  kod.
 
Unaprijed hvala svima na razumijevanju i suradnji.

EKO-FLOR PLUS d.o.o.

 
CARITAS ŽUPE PRIBIĆ DONIRAO DVA KONTEJNERA
Srijeda, 03 Veljača 2021 07:49

U utorak, 26. siječnja isporučena su u Glinu dva velika kontejnera koja su osigurali svojim donacijama župljani Župe Pribić. Sama inicijativa pokrenuta je od strane članova Caritasa pribićke župe prije nešto više od dva tjedna. Nekolicina agilnih članova na čelu sa Vericom Jurčić i Josipom Bakalasom organizirala je sakupljanje sredstava diljem same župe u nadi da će sakupiti za nabaviti jedan kontejner, no zbog pozitivnog odjeka i velikog odaziva sakupljeno je uz pomoć nekoliko i većih donatora dovoljno sredstava i za dva kontejnera, jedan od njih i sa sanitarnim čvorom.

Velika zahvala može se uputiti GTP Šoštarić koji su organizirali kompletnu logistiku, od traženja, nabavke i prijevoza kontejnera iz Rijeke u Krašić, a zatim i do samog odredišta u Glini. Ova vrijedna (50-ak tisuća kuna) i velika akcija Župnog caritasa Pribić prilika je za izraziti našu zahvalnost i ponos svim onim plemenitim i čestitim ljudima koji su se u istu uključili i koji su u istoj svesrdno sudjelovali.

Više...
 
SITUACIJA SA CORONA VIRUSOM NA PODRUČJU OPĆINE
Srijeda, 27 Siječanj 2021 22:38

Na području Općine nije bilo značajnijeg rasta broja zaraženih, osim jedne eskalacije broja zaraženih prije otprilike dva mjeseca u jednom staračkome domu kada je bilo preko 10 novozaraženih u jednome danu. Ovih dana se nažalost dogodio nagli rast broja zaraženih u ispostavi Hrvatskih šuma, Šumariji Krašić gdje ima preko petero novozaraženih, te je u dogovoru sa Šumarijom zaključeno da je najbolje da se uredi Šumarije u Krašiću uatvore na 10-ak dana i da ne rade barem do 08.veljače, do kada će se nadamo se situacija popraviti i širenje virusa zaustaviti.
I ovaj primjer je dokaz koliko je malo potrebno da se zaraza proširi unutar kolektiva. Stožer Civilne zaštite Općine poziva sve na pojačani oprez i na strogo poštivanje svih epidemioloških mjera.
Što se tiče stanja na razini Hrvatske, priopćenje Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske nalazi se ispod:

U protekla 24 sata zabilježeno je 857 novih slučajeva pa je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 3.050. Među njima je 1.381 pacijent na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 135 pacijenta. U protekla 24 sata oporavilo se 286 osoba, a testirano je njih 7.173. https://www.koronavirus.hr/najnovije/857-novih-slucajeva-u-protekla-24-sata-u-bolnicama-ukupno-1-381-osoba/35

 
OBJAVA JAVNOG POZIVA UDRUGAMA ZA PRIJAVU PROGRAMA ZA 2021.
Utorak, 26 Siječanj 2021 23:38

Općina  Krašić objavila je 25. siječnja Javni poziv za sufinanciranje javnih potreba u području sporta, kulture i ostalih društvenih djelatnosti na području Općine Krašić  tokom  2021.godine.
Detalje Javnoga poziva, kao i uvijete te upute za prijavu na isti nalaze se na službenim stranicama Općine Krašić. Sva pitanja vezan uz prijavu može se uputiti telefonom na broj: 01/6270-488 i putem elektronske pošte:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 
NASTAVAK RADOVA NA UREĐENJU NERAZVRSTANIH CESTA
Nedjelja, 24 Siječanj 2021 22:50

Kada su to vremenske prilike dozvoljavale nastavljeni su radovi na uređenju nerazvrstanih cesta u Mrakužićima, Krašiću, Konjarić Vrhu i Prvincima. Nakon što je krajem prošle godine asfaltirana prometnica u zaseoku Mrakužići u dužini od preko 600 m, ovih dana na istoj su uređene i bankine. Istovremeno su se izvodili pripremni radovi za asfaltiranje odvojka ulice u Krašiću prema Moto stazi i odvojka do društvenoga doma u Konjarić Vrhu, kao i zemljani radovi na uređenju spojne ceste u Prvincima u dužini od 400-njak metara. Prometnica će sada biti potpuno presvučena asfaltom prema susjednim gradu Ozlju i Žumberku. Ukoliko to vremenske prilike budu dozvoljavale završni radovi na asfaltiranju cesta uslijediti će idućega tjedna, čime će u ovoj fazi radova biti ukupno kompletno uređeno gotovo 3 kilometra nerazvrstanih općinskih prometnica vrijednih 1,3  milijuna  kuna.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 9 od 235