Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9Javna nabava


u slikama

Općina Krašić - vijesti:
OTVORENA SUVENIRNICA U KRAŠIĆU
Četvrtak, 02 Veljača 2017 16:11

U Krašiću je 01. veljače otvorena suvenirnica 'Stepinac'.

Na središnjem trgu u nekadašnjem prostoru turističkoga ureda može se naći raznih artikala sa motivima iz 'Doline kardinala'. U budućnosti će se ponuda dodatno nadopuniti prema zahtjevima i potrebama kupaca i svih dobronamjernih posjetitelja.

Više...
 
VATROGASNI DOM BRLENIĆ DOBIO NOVE PROZORE
Srijeda, 01 Veljača 2017 23:28

Nakon što je u proteklom periodu vatrogasni dom u Brleniću dobio novo krovište, a potom i ulazna vrata, ovoga tjedna na istome su zamijenjeni i dotrajali stari prozori.

Postavljeni su novi prozori čime je dom dobio ljepši i svježiji izgled. Da podsjetimo nekada samostalno Vatrogasno društvo Brlenić i njegovi članovi pred više desetljeća prestali su samostalno djelovati, te su se pripojili Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Krašić.

Više...
 
DVD KRAŠIĆ ODRŽAO 122. GODIŠNJU SKUPŠTINU
Nedjelja, 29 Siječanj 2017 12:35

U subotu, 28. siječnja Dobrovoljno vatrogasno društvo Krašić održalo je 122. po redu godišnju skupštinu. Ovogodišnja skupština bila je ujedno i redovna izborna.

Pred prepunim vatrogasnim domom, sa preko 40 gostujućih društava usvojena su detaljna izvješća za proteklu godinu, te planovi za naredno razdoblje, a potom je razriješena dosadašnja uprava i izabrana nova. Za predsjednika je potvrđen Josip Županac, za zapovjednika Andrej Šimatić, tajnika Ivica Brebrić, a za blagajnika Dubravko Ilijanić.

Istaknuto je između ostalog kao važno uređenje vatrogasnoga doma i nabavka kamionske cisterne za prijevoz vode. Načelnik općine zaželio je DVD-u i novoizabranima u tijela društva puno uspjeha u radu, te iznio prijedlog da se vatrogasni dom u Krašiću preimenuje u Vatrogasni dom blaženog Alojzija Stepinca Krašić. Poznata je činjenica da je blaženi Alojzije Stepinac bio u mladosti vrlo aktivni član DVD-a Krašić.

Više...
 
DANAS OČIŠĆENI SNJEŽNI NANOSI
Utorak, 17 Siječanj 2017 22:20

Tokom dana na području cijele općine koncesionar za održavanje cesta u zimskim uvjetima očistio je snježne nanose i zapuhe koji su nastali tokom noći i jutra zbog jakoga vjetra i novih padalina na lokalnim i nerazvrstanim cestama.

Na pojedinim mjestima prometnice su bile potpuno zakrčene sa većim nanosima snijega.

Mole se svi sudionici u prometu na pojačan oprez i obavezno korištenje zimske opreme.

Više...
 
25. GODIŠNJICA MEĐUNARODNOG PRIZNANJA HRVATSKE
Nedjelja, 15 Siječanj 2017 19:02

Republika Hrvatska danas nizom svečanosti obilježava 25 godina međunarodnoga priznanja.

Nakon Vatikana, na čelu sa Svetim papom Ivanom Pavlom II. koji je to učinio 13. siječnja, na današnji danas zemlje Europske zajednice predvođene Njemačkom i brojne druge priznale su našu zemlju kao samostalnu.
Tim povodom je i izaslanstvo općine danas zapalilo svijeće kod kipa blaženoga Alojzija Stepinca na središnjem trgu u Krašiću.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 9 od 134