Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9
Javna nabava


u slikama

Općina Krašić - vijesti:
OBAVIJEST HEP- a OZALJ
Petak, 17 Studeni 2017 12:14

HEP  Karlovac  Pogon Ozalj  obavještava korisnike da zbog planiranih radova u HE OZALJ, danas 17.11.2017., od 10 – 15 h, može biti povremenih prekida opskrbe električnom energijom na cijelom području Terenske jedinice Ozalj.

 
SLUNJ OBILJEŽIO 26.GODIŠNJICU PROGONSTVA
Četvrtak, 16 Studeni 2017 21:46

U četvrtak, 16. studenog prijateljski Grad Slunj prisjetio se teških dana svoje novije povijesti, kada su na današnji dan protjerani sa svojih ognjišta.

Danas je programom naziva 'DA SE NE ZABORAVI' obilježena ova tužna godišnjica, najprije paljenjem svijeća i polaganjem cvijeća na spomen obilježje poginulim i nestalim Hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata, potom kolonom sjećanja do spomen obilježja poginulim policajcima na trgu Zrinskih i Frankopana, Svetom misom u Crkvi Presvetoga trojstva i na kraju tribinom u dvorani pučkog otvorenog učilišta i izložbom fotografija stradanja Slunja.

U ime općine Krašić obilježavanju je nazočio načelnik Petković Fajnik.

Više...
 
OTVORENA JAVNA RASPRAVA O PROJEKTU RAZVOJA ŠIROKOPOJASNOG INTERNETA NA PODRUČJU GRADA JASTREBARSKO, TE OPĆINA KRAŠIĆ, KLINČA SELO I PISAROVINA
Srijeda, 15 Studeni 2017 20:37

Obavještavamo zainteresiranu javnost da je Grad Jastrebarsko kao nositelj projekta razvoja širokopojasne infrastrukture za područje grada Jastrebarsko, te općina Klinča Sela, Krašić i Žumberak (dalje u tekstu: PRŠI), obavijestio HAKOM o pokretanju 2_Javne rasprave za predmetni nacrt PRŠI-a te Vam istu u privitku dostavljamo.
Također, ukoliko smatrate potrebnim, molimo Vas da se uključite u javnu raspravu, koja će trajati od 15. 11. 2017. do 15. 12. 2017., a sva dokumentacija vezano za javnu raspravu dostupna je na poveznici http://www.jastrebarsko.hr/dokumenti/ostali_dokumenti/javna-rasprava-prsi-2/

 Javna rasprava o nacrtu Plana razvoja širokopojasne infrastrukture

 
OBAVIJEST O POČETKU SANACIJE KLIZIŠTA U SVRŽEVU
Utorak, 14 Studeni 2017 21:18

14. studenog započeli su radovi na sanaciji klizišta na lokalnoj cesti broj 31130 Strmac Pribićki – Svrževo – Rude Pribićke – Pećno. Klizište se nalazi kod naselja Svrževo, neposredno kod ulaska u samo naselje, te će za vrijeme radova vrijediti posebna regulacija prometa na navedenoj prometnici.

Mole se svi sudionici u prometu na pojačan oprez i da koriste obilazne nerazvrstane ceste preko Kostela Pribićkog za vrijeme trajanja navedenih radova. Radovi bi trebali biti dovršeni kroz 10-ak dana.

Više...
 
NOVI UPRAVITELJ ŽUPE PRESVETOGA TROJSTVA KRAŠIĆ
Ponedjeljak, 13 Studeni 2017 21:09

U nedjelju, 12. studenoga na Svetoj misi u 11:00 sati župa Krašić dobila je novog upravitelja. Liturgijsko uvođenje u službu novoga upravitelja župe Presvetoga trojstva Krašić, velečasnog Ivana Vučaka predslavio je pomoćni biskup Zagrebački mons. Mijo Gorski.

U popunjenoj crkvi velečasni Vučak uputio je riječi zahvale svim župljanima i svima koji su doprinijeli oko organizacije Svete mise, potom citirao riječi  Sv. Pavla  'Svećenik je onaj koji je iz naroda uzet i za narod se daje u odnosu prema Bogu', te između ostaloga kazao:
Zasigurno je velika milost za ovu župu što imamo časne sestre Služavke maloga Isusa, sestre Simeonu i Katarinu, koje su prve suradnice župniku i župi, zatim pastoralno i ekonomsko vijeće, naše pjevače, ministrante, prijatelje maloga Isusa, ali danas se obraćam svakome od vas osobno.

Želim svakome pružiti ruku i staviti naglasak da je ovo vaša župa, vaša crkva, a ja da sam vaš svećenik, da ste vi ovdje uvijek dobro došli i da ima mjesta za sve. Svaki od nas ima talente i sposobnosti koje mu je Bog darovao, pozvani smo da te talente ne zadržavamo za sebe nego ih trošimo za druge kako bi rekao naš blaženik:
''Ti puštaš vrijeme da prolazi kao voda, a gle Duh Sveti te uvjerava, da je vrijeme dragocjenije negoli srebro i zlato. Cijeni dakle, visoko cijeni svaku minutu, svaku sekundu, jer svaka ti sekunda može kupiti nebo.''  

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 9 od 154