Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9Javna nabava


u slikama

Općina Krašić - vijesti:
ODRŽANA UTRKA PRVENSTVA HRVATSKE U MOTOCROSSU
Srijeda, 03 Svibanj 2017 13:45


Ovoga vikenda je na stazi u Pakracu održana četvrta utrka  Prvenstva Hrvatske u Motocrossu. Vozači iz Moto kluba 'Krašić' ostvarili su vrlo dobre rezultate.

U klasi  MX Open – Janko Martinac zauzeo je u prvoj vožnji 4. mjesto, u drugoj vožnji 3., te je i ukupno ostvario 3. rezultat u klasi. Drugi vozač Moto kluba 'Krašić' David Štajcer  u  klasi  MX – B Open u obje vožnje ostvario je najbolje vrijeme, te je naravno i ukupno ostvario najbolje vrijeme.

Čestitke obojici vozača i cijelom Moto klubu na ostvarenim rezultatima.  

 
ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA VZO KRAŠIĆ
Nedjelja, 23 Travanj 2017 21:48

U subotu, 22. travnja u općinskoj vjećnici održana je redovna izborna skupština Vatrogasne zajednice općine Krašić.

Članovi skupštine iz DVD-a Krašić, Pribić i Prekrižje tako su izabrali novo vodstvo, za predsjednika zajednice izabran je Ivica Brebrić, za zapovjednika Vladimir Bucković, blagajnika Tomislav Furdek, a za tajnika je potvrđen dosadašnji tajnik Roberto Ilijanić.

Bila je to prilika za čestitati i zahvaliti svima na dosadašnjemu radu, posebno dosadašnjem zapovjedniku Stjepanu Cipuriću koji je bio punih 16 godina zapovjednik općinske vatrogasne zajednice.

Uz goste iz susjedne Vatrogasne zajednice grada Jastrebarsko i Vatrogasne zajednice općine Žumberak, skupštinu je pozdravio načelnik općine Krašić Petković Fajnik, koji je bio ujedno i izaslanik predsjednika Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije gospodina Ptičeka.

Svima puno uspjeha u daljnjemu radu!

Više...
 
U SUSRET PODUZETNIŠTVU
Srijeda, 19 Travanj 2017 19:44

Poziv poduzetnicima, obrtnicima, nezaposlenima, udrugama, predstavnicima medija i ostaloj zainteresiranoj javnosti Hrvatski zavod za zapošljavanje, Zagrebačka županija, Hrvatska banka za obnovu i razvitak i Hrvatska gospodarska komora – Komora Zagreb pozivaju Vas na prezentaciju „U susret poduzetništvu

Preuzmite poziv

 
SVEČANO PRIKAZAN FILM O KARDINALU KUHARIĆU
Utorak, 18 Travanj 2017 10:08

U ponedjeljak, 17. travnja u vatrogasnome domu u Pribiću u organizaciji Župe Svetog Siksta Pribić, Turističke zajednica Općine Krašić i Ogranka Matice hrvatske u Jastrebarskom svečano je prikazan dokumentarni film o životu kardinala Franje Kuharića ‘Kardinal vjere, ljubavi i dobrote’ redatelja Jakova Sedlara, u čast 98. obljetnice rođenja kardinala Franje Kuharića, istinskog velikana hrvatske povijesti i Crkve u Hrvata.

O životu i djelu kardinala Kuharića govorili su pročelnik Katedre za socijalni nauk Crkve zagrebačkog Katoličkog bogoslovnog fakulteta, monsinjor prof. dr. Stjepan Baloban, prof. Nino Škrabe, te sam autor i redatelj filma Jakov Sedlar.

Više...
 
SRETAN USKRS!!


 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 9 od 142