Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAMProračun

Javna nabavau slikama

Općina Krašić - vijesti:
LU 'FAZAN' KRAŠIĆ ODRŽALA IZBORNU SKUPŠTINU
Nedjelja, 25 Ožujak 2018 10:16

U subotu, 24. ožujka Lovačka udruga 'Fazan' Krašić održala je 83. redovnu godišnju skupštinu, koja je bila ujedno i izborna.

Nakon usvajanja svih izvješća za proteklu godinu i donošenja planova za naredno razdoblje, uslijedile su točke dnevnoga reda sa izborom vodstva za naredno četverogodišnje razdoblje.

Za predsjednika udruge izabran je dosadašnji predsjednik Miljenko Jezerinac, tajnika Mario Labudović,a lovnika Danijel Kosić.

Na skupštini su dodijeljena i godišnja priznanja, Lovačko odlikovanje 3. reda Hrvatskog lovačkog saveza gospodinu Miljenku Jezerinac, priznanja zaslužnim lovcima udruge Ivanu Jarnečić, Josipu Puškar, Branku Puškar, Josipu Brnić, Darku Milašinčić i Miji Petković.

Više...
 
ŽUPAN KOŽIĆ PUSTIO U RAD NOVO VODOCRPILIŠTE
Petak, 23 Ožujak 2018 21:52

U četvrtak, 22. ožujka župan Zagrebačke županije mr.sc. Stjepan Kožić službeno je pustio u rad novouređeno vodocrpilište u Puškarovom Jarku.

Novi bunar dubine 80 m koji je spojen na novi visokotlačni cjevovod i kroz kojega se voda pumpa u vodospremu Okrug kapaciteta je do 12 l/sec pitke vode, što je i više nego dovoljno za trenutne potrebe vodoopskrbe općine.

Vrijednost navedene investicije sa dokumentacijom iznosi 650 tisuća kuna,a Zagrebačka županija je izdvojila za sufinanciranje ove iznimno važne kapitalne investicije preko pola milijuna kuna.

Više...
 
SLUŽBENO OTVORENJE NOVOUREĐENOG VODOCRPILIŠTA PUŠKAROV JARAK
Srijeda, 21 Ožujak 2018 22:49

U četvrtak, 22. ožujka biti će službeno otvorenje vodocrpilišta Puškarov Jarak i puštanje u rad novouređenoga zdenca IZ-1.

Novi zdenac svečano će uz predstavnike općine i javnoga poduzeća za vodoopskrbu u rad pustiti u 11 sati župan Zagrebačke županije mr.sc. Stjepan Kožić.

Više...
 
OBAVIJEST TVRTKE EKO-FLOR
Srijeda, 21 Ožujak 2018 22:46

Tvrtka  Eko-flor obavještava sve korisnike da dana 02.04.2018. na Uskrsni ponedjeljak neće izvršiti redovnu uslugu odvoza miješanog komunalnog otpada.
Svi odvozi predviđeni za ponedjeljak, biti će izvršeni u subotu, 31.03.2018.
Korisnici su o istom obaviješteni u rasporedima koji su im se dostavili na kućnu adresu.
Zahvala  na  razumijevanju.

 
KRAŠIĆKE MAŽORETKINJE ODRŽALE GODIŠNJU SKUPŠTINU
Ponedjeljak, 19 Ožujak 2018 21:34

U subotu je u zgradi općine održana redovna godišnja skupština Krašićkih mažoretkinja.

Moglo se čuti detaljno i događanjima bogato izvješće za proteklu godinu. Najvažnije je svakako izvrsni rezultat i osvojeno vrlo dobro drugo mjesto na državnom prvenstvu u Novom Vinodolskom prošle godine.

I za naredno razdoblje mažoretkinje imaju velike ambicije i planove.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 9 od 163