Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAMProračun

Javna nabavau slikama

Općina Krašić - vijesti:
BOŽIĆNI KONCERT KRAŠIĆKIH MAŽORETKINJA
Ponedjeljak, 24 Prosinac 2018 22:57

U subotu 22. prosinca o dvorani Osnovne škole kardinala Alojzija Stepinca Krašićke mažoretkinje priredile su svoj prvi Božićni koncert.

Sjajni nastupi domaćih Krašićkih mažoretkinja, te njihobih gošći iz Samobora i Zagreba-Maksimirske mažoretkinje. Uz puno mažoret plesa, bilo je tu i pjesme i glazbe koju su priredili gosti iz Puhačkog orkestra DVD-a Plešivica, pod ravnanjem gospodina Fabijanić, te vokalne grupe Ad hoc iz Jastrebarskog.

Bilo je to jedno krasno druženje i prekrasan zajednički koncert svih navedenih. Krašićke mažoretkinje iskoristile su priliku i za kraj godine podijelile prigodne poklone, te zaželjele svim prijateljima Krašićkih mažoretkinja Sretan Božić i Novu 2019. godinu.

Više...
 
NAČELNIK POTPISAO UGOVOR ZA SUFINANCIRANJE IZGRADNJE KOMUNALNE INFTASTRUKTURE
Petak, 21 Prosinac 2018 20:58

U četvrtak, 20. prosinca u Zagrebačkoj županiji načelnik općine Krašić potpisao Ugovor sa Zagrebačkom županijom o sufinanciranju izgradnje komunalne infrastrukture. Na javnom pozivu općini su dodijeljena sredstva u iznosu od 200 tisuća kuna koja će se utrošiti za revitalizaciju i uređenje općinskih nerazvrstanih cesta.

 
OBAVIJEST MJEŠTANIMA OPĆINE KRAŠIĆ
Petak, 21 Prosinac 2018 20:11

Općina Krašić obavještava sve mještane općine da još nema potpisan ugovor sa koncesionarom za održavanje cesta u zimskim uvjetima za sezonu održavanja  2018./2019.  Do sada su na stranicama općine bila objavljena  tri javna poziva za dostavu ponuda, te su pozivani svi zainteresirani gospodarski subjekti koji to mogu da daju svoje ponude za obavljanje zimske službe, odnosno održavanje nerazvrstanih općinskih cesta u zimskim uvjetima.

Nakon dva javna poziva načelnik općine je sazvao izvanrednu sjednicu Odbora za komunalne djelatnosti u petak, 14.12.2018.godine kojoj su se odazvala dva člana odbora i predsjednik općinskoga vijeća. Sve prijedloge koji su tada dani prihvaćeni su od strane općine i nakon održane sjednice odbora upućen je novi javni poziv poimence predloženim gospodarskim subjektima, te je isti objavljen na službenim internet stranicama općine za sve zainteresirane. Rok za dostavu ponuda bio je u srijedu, 21.12.2018. no nažalost nitko ni na ovaj poziv nije dostavio ponudu za održavanje nerazvrstanih cesta u zimskim uvjetima na području općine.

Razlog za navedene probleme vezano uz održavanje cesta u zimskim uvjetima u našoj općini očito je da postoji. Na danas održanom Odboru za komunalne djelatnosti nikakvih novih prijedloga od strane odbora vezano uz zimsku službu u općini nije bilo, na kraju je zaključeno da se raspiše ponovno novi javni poziv za dostavu ponuda.

Općina Krašić poziva sve mještane, posebno one koji žive u brdskim dijelovima općine, gdje bi se mogli javiti izraženiji problemi sa ledom i skliskim kolnicima na strpljenje, obavezno korištenje zimske opreme, te dodatan oprez u prometu, da bi se izbjegle bilo kakve neželjene posljedice u prometu. Nastojati ćemo što prije iznaći mogućnost da ceste na području općine Krašić i tokom zimskih mjeseci budu odgovarajuće održavane. 
 
Općina   Krašić   
Načelnik općine

 
POZIV UMIROVLJENICIMA SA PODRUČJA OPĆINE
Srijeda, 19 Prosinac 2018 14:05

Općina Krašić poziva umirovljenika sa područja općine čija mirovina ne prelazi 1.300,00 kuna da se jave u prostorije općine i podnesu zahtjev za isplatu božićnice umirovljenicima. Iznos na koji umirovljenici sa mirovinom do 1.300,00 kuna imaju pravo je 100,00 kuna.

Sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu ili potvrdu o prebivalištu, te zadnje dvije potvrde o isplaćenoj mirovini.

U prostorije općine se mogu javiti svakoga radnog dana u vremenu od 08:00 do 15:00  sati zaključno do 28.12.2018. godine.

 
OBAVIJEST TVRTKE EKO FLOR
Srijeda, 19 Prosinac 2018 13:49

-MIJEŠANI KOMUNALNI OTPAD odvoziti će se prema uobičajenom rasporedu svaki drugi tjedan (ponedjeljkom i utorkom)
-Blagdani i praznici: odvoz otpada predviđen za 25.12.2018.  prebacuje se na subotu, 22.12.2018.

DETALJNIJE

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 9 od 178