Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabava

Financ. polit. stran. i nezav. vijeć.u slikama

Općina Krašić - vijesti:
POSLJEDNJI ISPRAĆAJI GLUMCA MARTINA SAGNER I NAČELNIKA OPĆINE BRCKOVLJANI
Nedjelja, 17 Studeni 2019 10:57

U subotu, 16. studenoga na Groblju Mirogoj sahranjen je poznati hrvatski filmski i kazališni glumac Martin Sagner, svima poznat kao Dudek iz televizijske serije Gruntovčani. Osim kao glumac pokojni Sagner bio je veliki domoljub i sudionik Domovinskoga rata.

Istoga dana u popodnevnim satima sahranjen je i načelnik općine Brckovljani gospodin Željko Funtek, koji je na čelu općine bio od daleke 1994. godine. Gospodin Funtek također je bio hrvatski branitelj.

Više...
 
POSJETA GRADONAČELNIKA TRILJA
Subota, 16 Studeni 2019 19:25

U petak, 15. studenoga općinu Krašić posjetio je gospodin Šipić gradonačelnik Grada Trilja iz Splitsko-dalmatinske županije.

U općinskoj vijećnici dočekao ga je načelnik općine Krašić, a potom su se zajedno zaputili posjetiti Spomen kuću Stepinac u kojoj se nalaze radne sobe i prostori u kojima je blaženi kardinala proveo svoje uzničke dane.

Nakon obilaska spomen soba i crkve odali su počast pokojnim kardinalima kod njihovih spomenika u Krašiću i Pribiću.

 
DAN DOBROVOLJNIH DARIVATELJA KRVI
Petak, 15 Studeni 2019 17:58

U četvrtak, 14. studenoga u Sali 'Rubin' u organizaciji Gradskoga društva Crvenoga križa Jastrebarsko održana je godišnja skupština društva, a nakon skupštine i svečanost dodjela priznanja i zahvalnica dobrovoljnim darivateljima krvi sa područja Jastrebarskoga i općina Krašić, Klinča Sela, Pisarovina i Žumberak. Priznanja su dodijeljena dobrovoljnim darivateljima koji su prvi puta, deseti puta, trideseti, četrdeseti, pedeseti, sedamdesetipeti i stoti puta dobrovoljno darivali krv.

Ove godine na području Crvenoga križa Jastrebarsko prikupljeno je velikih  1677 dragocjenih doza krvi. Zaslužena priznanja su dodijeljena i dobrovoljnim darivateljima krvi sa područja općina  Krašić.

Više...
 
UREĐENJE LJETNE POZORNICE
Utorak, 12 Studeni 2019 08:38

Ovoga tjedna nastavljeni su radovi na završnom uređenju, odnosno natkrivanju ljetne pozornice na platou pored zgrade općine.

Podsjećamo da je sama pozornica postavljena još prije tri godine, a ova druga faza radova sa njezinim natkrivanjem omogućiti će njezin puno duži vijek trajanja, maksimalnu iskorištenost i raspolaganje tokom proljetnih, ljetnih i jesenskih mjeseci našim kulturno-umjetničkim, sportskim i ostalim udrugama.

Radovi bi trebali biti dovršeni kroz dva tjedna.

Više...
 
RADOVI NA KROVIŠTU ZAJEDNIČKE ZGRADE
Srijeda, 06 Studeni 2019 21:40

Ovoga tjedna započeli su radovi na uređenju dotrajaloga krovišta na zajedničkoj zgradi u centru Krašića u kojoj se nalazi Ljekarna.

Radovi na zamjeni dotrajalih drvenih dijelova, postavljanje drvene oplate-izolacije, limarsko-zidarski radovi i postavljanje novoga crijepa trebali bi biti dovršeni u roku 30 dana, a cjelokupna vrijednost im je gotovo 150 tisuća kuna, te će biti zajednički financirani od strane općine, županije i Ljekarni.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 9 od 202