Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9
Javna nabava


u slikama

Općina Krašić - vijesti:
ODRŽANA 7. SJEDNICA OPĆINSKOGA VIJEĆA
Četvrtak, 01 Veljača 2018 22:03

U srijedu je održana 7. sjednica općinskoga vijeća općine Krašić na kojoj je najznačajnija točka dnevnoga reda bila donošenje Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada na području općine Krašić, prema Uredbi Vlada RH o gospodarenju otpadom koja je stupila na snagu 01. studenog 2017. godine.

Također usvojene su Statutarna Odluka o izmjenama i dopunama Statuta općine Krašić i Poslovnička Odluka o izmjenama i dopunama Poslovnika općinskoga vijeća općine Krašić vezano uz izmjene i dopune Zakona o područnoj (regionalnoj) i lokalnoj upravi i samoupravi.

 
DVD KRAŠIĆ ODRŽALO GODIŠNJU SKUPŠTINU
Nedjelja, 28 Siječanj 2018 18:31

Dobrovoljno vatrogasno društvo Krašić u vatrogasnome domu u subotu održalo je 123. redovnu programsku skupštinu.

Na skupštini su jednoglasno usvojena izvješća za prethodnu 2017. godinu, a svakako najvažnije je krajem godine realizirana nabavka novije autocisterne od 7 tisuća litara za potrebe Vatrogasne zajednice općine.

Skupštinu su svojim dolaskom uveličali predstavnici brojnih prijateljskih društava, vatrogasna društva sa područja općine na čelu sa zapovjednikom Vatrogasne zajednice općine Krašić, te načelnik općine Krašić.

Više...
 
NAČELNIK POSJETIO OBITELJ ĆUK
Nedjelja, 28 Siječanj 2018 12:31

Načelnik općine Krašić posjetio je obitelj Ćuk iz Krupača i uz srdačne čestitke zaželio je obitelji puno sreće i božjeg blagoslova za njih i njihovu djecu, jer su ovih dana dočekali i peto dijete u svojoj obitelji.

Malena Katarina i majka ovoga tjedna otpuštene su iz rodilišta u Karlovcu te su stigle svojoj kući.

Više...
 
OBAVIJEST HEP-a, POGON OZALJ
Utorak, 23 Siječanj 2018 15:55

Hrvatska elektroprivreda, pogon Ozalj  obavještava korisnike na području općine Krašić da će zbog planiranih radova (funkcionalnih ispitivanja) u HE OZALJ, u petak 26.1.2018., od 9 – 15 h, biti povremenih prekida opskrbe električnom energijom na cijelom području Terenske jedinice Ozalj.

 
EDUKATIVNI KAMP NA SLJEMENU
Utorak, 23 Siječanj 2018 15:50

U Domu Crvenog križa od  petka 19.1. do nedjelje 21.1.2018. godine  održan je 1. edukativni kamp za sve učenike volontere Malih interventnih timova u sklopu projekta Razvoj školskog volontiranja uspostavom mreže volonterskih klubova Crvenog križa.

Na kampu su  učenici/ volonteri  iz Vrbovca, Samobora, Dugog Sela, Zaprešića, Sv. I. Zeline, Jastrebarskog i Velike Gorice učiti o pružanju prve pomoći, psihosocijalnoj podršci i službi traženja te podizanju šatorskog naselja.
Na kampu su sudjelovali volonteri  SŠ Jastrebarsko s profesoricom Klementinom Stepinac te učenici OŠ „ Kardinal Alojzije Stepinac“ iz Krašića.
Volonterka GDCK Jastrebarsko Monika Peršin na kampu je sudjelovala kao predavač s područja psihosocijalne pomoći.
Ovog  vikend  od  petka 26.1. do  nedjelje 28.1.2018. nam slijedi  2. edukativni kamp za učenike volontere Klinci čuvalice životinja na kojem će sudjelovati volonteri OŠ“Ljube Babić“ iz Jastrebarskog.
Projekt je financirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i sufinancirao Ured za udruge Vlade RH. Nositelj projekta je Društvo Crvenog križa Zagrebačke županije.
Zajedno do EU.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 9 od 159