Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAMProračun

Javna nabavau slikama

Općina Krašić - vijesti:
POTPISANI UGOVORI ZA IZRADU PROJEKTNE DOKUMENTACIJE
Subota, 23 Veljača 2019 10:30

Krašić, Petak 22. veljače u općini Krašić načelnik općine sa izvođačima radova potpisao dva nova ugovora za izradu projektne dokumentacije i ishođenje potrebnih građevinskih dozvola.

Jedan ugovor odnosi se na novu vodospremu 'Okrug' koja će biti zapremine 200 m3 i iz koje će se opskrbljivati cjelokupni sustav Pribić i Krašić, a drugi ugovor potpisan je za izradu projektne dokumentacije za magistralni cjevovod dužine  5.000 m kojim će se povezati vodovodi Pribić i Krašić u jednu cjelinu.

Ukupna vrijednost radova i usluga po ovim važnim ugovorima za budućnost vodoopskrbe na području općine je preko 250 tisuća kuna.

Više...
 
U OPĆINI ODRŽAN SASTANAK VEZANO UZ POSTAVLJANJE SPOMENIKA KARDINALU FRANJI KUHARIĆU
Subota, 23 Veljača 2019 10:30

Općina Krašić, ovoga tjedna u srijedu održan je sastanak na terenu, a potom u općinskoj vijećnici svih uključenih u uređenje trga i postavljanje spomenika kardinalu Franji Kuhariću kod njegove rodne župne crkve Svetog Siksta pape u Pribiću Crkvenom.

Osim načelnika općine Petković Fajnik i zamjenika načelnika gospodina Špoljara, sastanku su nazočili predstavnici Zagrebačke nadbiskupije na čelu sa mons. Mijom Gorski, pomoćnim biskupom i generalnim vikarom Zagrebačke nadbiskupije, predstavnici Župe Sv. Siksta pape, velečasni Stjepan Dijaneš, župnik i aktivni član župne zajednice gospodin Josip Bakalas, predstavnici Ministarstva kulture – Konzervatorskog odjela kao i predstavnik firme ovlaštenog izrađivača projektne dokumentacije.

Na sastanku su završno definirani svi potrebni parametri, kao i sve nepoznanice vezane uz postavljenje spomenika kardinalu Franji Kuhariću neposredno uz samu crkvu Sv.Siksta pape u Pribiću Crkvenom, te su usuglašeni uvjeti od strane konzervatora kako bi se projektna dokumentacija mogla dovršiti i kako bi se moglo započeti sa daljnjim koracima u realizaciji ove pozitivne ideje i značajnog projekta u godini kada se u rodnoj župi i općini, te Hrvatskoj katoličkoj crkvi svečano obilježava 100. godina od rođenja blagopokojnoga kardinala Franje Kuharića, rođenog dalekog 15. travnja 1919. godine u Pribiću.

Više...
 
OBAVIJEST LAG-a VALLIS COLAPIS
Četvrtak, 21 Veljača 2019 13:51

LAG  VALLIS  COLAPIS obavještava sve zainteresirane poljoprivrednike koji nisu upoznati kroz radionice da je objavljen novi 2.po redu natječaj LAG-a za poljoprivrednike sa područja koje LAG pokriva. Natječajem je namijenjen za podmjeru  1.1.1. koja je sukladna nacionalnom natječaju 4.2.1. Za pitanja slobodno se obratite stručnim djelatnicima LAG-a putem telefona ili osobno u urede prema potrebi.

LAG Vallis Colapis
Kurilovac 1, 47280 Ozalj
047/731-400 (kućni 112)
047/731-172 fax.
www.vallis-colapis.hr

 
OBAVIJEST ZA AŽURIRANJE PODATAKA OBVEZNICIMA KOMUNALNE NAKNADE
Ponedjeljak, 18 Veljača 2019 20:17

18.02.2019., Općina Krašić obavještava sve vlasnike, odnosno korisnike nekretnina na području općine, na čijim objektima je došlo do promjene vlasnika odnosno korisnika stambenog ili poslovnog prostora, ili ukoliko je došlo do promjene adrese na kojoj se nalazi nekretnina ili adrese za dostavu pošte da su sve promjene dužni sami i odmah po nastanku prijaviti.
Ukoliko dođe do promjene obveznika korisnika prostora, a o toj promjeni nije obaviještena općina i dalje se obveza plaćanja komunalne naknade vodi na dotadašnjeg obveznika plaćanja sve do trenutka dok se općini ne dostavi dokumentacija na temelju koje je došlo do promjene i na temelju koje se donosi novo rješenje.
U svrhu ažuriranja baze podataka obveznika plaćanja komunalne naknade potrebno je dostaviti jedan od mogućih dokumenata:
-          Kupoprodajni ugovor
-          Darovni  ugovor
-          Vlasnički list  (ZK  izvadak)
-          Rješenje o nasljeđivanju
-          Ugovor o doživotnom uzdržavanju
-          Ugovor o dosmrtnom uzdržavanju
-           Ugovor o zakupu
-           Ugovor o najmu
-          Zapisnik o primopredaji stambenog ili poslovnog prostora
-          Pisani zahtjev za promjenom adrese dostave
 
 Navedenu dokumentaciju potrebno je dostaviti na adresu  Općina  Krašić, Krašić 101, Krašić, urudžbeni zapisnik, 1 kat zgrade, osobno ili poštom, te putem elektronske pošte na adresu: opcina.krasic1image003.pngzg.t-com.hr
Prema Zakonu o komunalnom gospodarstvu obveznik plaćanja komunalne naknade dužan je u zakonskom roku prijaviti svoju obvezu plaćanja komunalne naknade, promjenu obveznika ili bilo koje druge promjene, te je dužan platiti komunalnu naknadu od dana nastanka obveze.

 
ODRŽANA SKUPŠTINA KUD-a 'JOSIP TORBAR'
Nedjelja, 17 Veljača 2019 21:51

Krašić, 17. veljače u općinskoj vijećnici održana je 26. po redu godišnja programska skupština Kulturno-umjetničkog društva 'Josip Torbar'. Skupština je bila ujedno i izborna, jer su provedeni izbori za upražnjena mjesta u upravnom odboru i na čelnim mjestima udruge.

Za novu predsjednicu nakon Matije Benkovića koji je bio predsjednik udruge od 2012. godine, izabrana je dugogodišnja članica KUD-a gospođa Verica Duganić. Uz članice i članove KUD-a skupštini su nazočili roditelji djece, te načelnik općine Petković Fajnik koji je zahvalio dosadašnjem predsjedniku i vodstvu KUD-a na svemu ostvarenom kroz proteklih sedam godina, a novoj predsjednici i cijelom KUD-u puno uspjeha u daljnjemu radu.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 9 od 183