Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabavau slikama

Općina Krašić - vijesti:
ČESTITKA POVODOM DANA DRŽAVNOSTI

Povodom 25. lipnja i proslave Dana državnosti Republike Hrvatske u ime općine Krašić i svoje osobno načelnik općine svim sumještankama i sumještanima, kao i svim ljudima dobre volje upućuje čestitku u povodu ovog povijesno važnog datuma u novijoj Hrvatskoj povijesti.

Tog povijesnog datuma je Sabor Republike Hrvatske donio odluku o proglašenju samostalnosti i državnosti Republike Hrvatske.

 
Poziv Ministarstva gospodarstva
Ponedjeljak, 17 Lipanj 2019 19:40

Poziv Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta o pokrenutom  e-savjetovanje za Poziv na dostavu projektnih prijedloga "Povećanje razvoja novih proizvoda i usluga koji proizlaze iz aktivnosti istraživanja i razvoja - faza II

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta pokrenulo je provođenje e-savjetovanja sa zainteresiranom javnošću za Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Povećanje razvoja novih proizvoda i usluga koji proizlaze iz aktivnosti istraživanja i razvoja - faza II““.

Poziv je pokrenut u okviru Prioritetne osi 1 „Jačanje gospodarstva primjenom istraživanja i inovacija“, Investicijskog prioriteta 1b, specifičnog cilja 1b1 Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014-2020, financiranog sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj, a njime će se državne potpore dodjeljivati poduzetnicima koji provode projekte istraživanja i razvoja s ciljem razvoja novih proizvoda, usluga, tehnologija i poboljšanja poslovnih procesa, koji ulažu u vlastite inovacijske kapacitete ili jačaju suradnju sa znanstveno-istraživačkim institucijama kroz potpore za projekte istraživanja i razvoja i regionalne potpore za ulaganje.

OPŠIRNIJE

 
STOŽER CIVILNE ZAŠTITE OPĆINE KRAŠIĆ ODRŽAO SJEDNICU STOŽERA
Petak, 14 Lipanj 2019 20:56

Stožer civilne zaštite pod predsjedavanjem načelnika stožera održao je ovoga tjedna sjednicu stožera Civilne zaštite općine Krašić. Sjednici stožera nazočili su predstavnici  VZO Krašić, Policijske postaje Jastrebarsko, Ambulante Krašić, te načelnik općine Krašić.

Glavne teme sastanka odnosile su se na protupožarnu sezonu koja je pred nama i bio je vezan uz novu zakonsku regulativu i nove zakonske propise koji se odnose i na funkcioniranje samoga stožera, te potrebna usklađenja važećih općinskih odluka. Sastanak je uslijedio nakon mjesec dana od održanog sastanka sa predstavnicima nadležnog ureda Civilne zaštite Zagreb koji je sada u ingerenciji Ministarstva unutarnjih poslova, a koji je održan u Jastrebarskom  10. svibnja na kojemu su također sudjelovali svi pozvani predstavnici sa područja općine Krašić.


 
OBAVIJEST VATROGASNE ZAJEDNICE OPĆINE KRAŠIĆ
Petak, 14 Lipanj 2019 20:04

Vatrogasna zajednica općine Krašić  obavještava i poziva sve mještane na dodatan oprez kod spaljivanja korova na otvorenom i u slučaju potrebe po mogućnosti na nadzirano spaljivanju korova, smeća i sl. OBAVIJEST

 
OBAVIJEST ZA AŽURIRANJE PODATAKA OBVEZNICIMA KOMUNALNE NAKNADE
Petak, 14 Lipanj 2019 19:57

14.06.2019., Općina Krašić obavještava i podsjeća sve vlasnike, odnosno korisnike nekretnina na području općine, na čijim objektima je došlo do promjene vlasnika odnosno korisnika stambenog ili poslovnog prostora, ili ukoliko je došlo do promjene adrese na kojoj se nalazi nekretnina ili adrese za dostavu pošte da su sve promjene dužni sami i odmah po nastanku prijaviti.
Ukoliko dođe do promjene obveznika korisnika prostora, a o toj promjeni nije obaviještena općina i dalje se obveza plaćanja komunalne naknade vodi na dotadašnjeg obveznika plaćanja sve do trenutka dok se općini ne dostavi dokumentacija na temelju koje je došlo do promjene i na temelju koje se donosi novo rješenje.
U svrhu ažuriranja baze podataka obveznika plaćanja komunalne naknade potrebno je dostaviti jedan od mogućih dokumenata:
-          Kupoprodajni ugovor
-          Darovni  ugovor
-          Vlasnički list  (ZK  izvadak)
-          Rješenje o nasljeđivanju
-          Ugovor o doživotnom uzdržavanju
-          Ugovor o dosmrtnom uzdržavanju
-           Ugovor o zakupu
-           Ugovor o najmu
-          Zapisnik o primopredaji stambenog ili poslovnog prostora
-          Pisani zahtjev za promjenom adrese dostave
 
 Navedenu dokumentaciju potrebno je dostaviti na adresu  Općina  Krašić, Krašić 101, Krašić, urudžbeni zapisnik, 1 kat zgrade, osobno ili poštom, te putem elektronske pošte na adresu: opcina.krasic1image001.pngzg.t-com.hr
 
Prema Zakonu o komunalnom gospodarstvu obveznik plaćanja komunalne naknade dužan je u zakonskom roku prijaviti svoju obvezu plaćanja komunalne naknade, promjenu obveznika ili bilo koje druge promjene, te je dužan platiti komunalnu naknadu od dana nastanka obveze.
OPĆINA  KRAŠIĆ

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 9 od 193