Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9Javna nabava


u slikama

Općina Krašić - vijesti:
AKCIJA 'SIGURNO I VJEŠTO U PROMETU'
Nedjelja, 10 Rujan 2017 11:59

U subotu, 09. rujna na središnjem trgu u Krašiću u organizaciji HAK-a Autokluba Jastrebarsko i općine Krašić organizirana je tradicionalna akcija 'Sigurno i vješto u prometu'.

Najmlađi sudionici su mogli pokazati kako znaju voziti svoje bicikle između postavljenih prepreka, te su im na kraju akcije podijeljeni prigodni pokloni HAK-a.

Više...
 
SVEČANO OBILJEŽENA 451. OBLJETNICA SIGETSKE BITKE
Četvrtak, 07 Rujan 2017 13:01

U srijedu, 06. rujna u prijateljskoj općini Šenkovec i gradu Čakovcu nizom svečanosti obilježena je 451. obljetnica smrti Nikole  IV. Zrinskog - SIGETSKA BITKA.

Brojni uzvanici na čelu sa predsjednikom Hrvatskog sabora, izaslanikom predsjednika Hrvatske vlade, županom Međimurske županije, biskupom Varaždinske nadbiskupije i domaćim mještanima i gostima okupili su se u gradu Čakovcu, a potom i kod kapele Svete Jelene Križarice u Šenkovcu kako bi odali počast Nikoli Zrinskom i njegovoj hrabroj Zrinskoj gardi.

Nakon polaganja cvijeća i paljenja svijeća, biskup Mrzljak predslavio misno slavlje u župnoj crkvi u Šenkovcu.

Više...
 
POTPISAN UGOVOR ZA SPAJANJE NOVOGA ZDENCA U PUŠKAROVOME JARKU
Utorak, 05 Rujan 2017 12:58

Nakon što je  treći natječaj, jednostavna nabava – JN:-22-2017, vezano uz Vodozahvat 'Puškarov Jarak' – spajanje zdenca na cjevovod i vodospremu u Okrugu uspješno proveden, u ponedjeljak, 04. rujna 2017. godine u općini je potpisan ugovor sa odabranim izvođačem radova na navedenim radovima.

Ukupna vrijednost radova je gotovo  600 tisuća kuna, a radovi bi trebali biti dovršeni kroz tridesetak dana.

Nakon dovršetka ove iznimno važne kapitalne investicije zaokružiti će se cjelokupan ciklus ulaganja na vodocrpilištu u Puškarovome Jarku, od istražnih radova 2010. godine, otkupa zemljišta i sređivanja, legalizacije postojećih vodoopskrbnih i infrastrukturnih objekata, do same izgradnje novih bunara, bunara 1 tokom 2012. godine, te bunara 2 tokom 2013. godine, nakon njih je izgrađen 700 m dugačak novi tlačni cjevovod krajem 2014.godine.

Za navedenu investiciju je ishođena građevinska dozvola u mjesecu listopadu 2016. godine, te će se iz bunara izdašnosti do 12,0 l/sec vode i dubine 80 metara u prvome koraku vodom opskrbljivati vodovodni sustav Pribić, a potom i područje koje obuhvaća vodovodni sustav Krašić, dakle ukupno preko 1.100 priključaka.

Osigurane količine vode na crpilištu su više nego dovoljne za cjelokupno navedeno područje općine.

Više...
 
SANACIJA LOKALNIH CESTA
Ponedjeljak, 04 Rujan 2017 19:05

Danas su započeli radovi na sanaciji bankina na lokalnim cestama, koje su oštetile obilnije padaline. Uspješno su izvedeni radovi na sanaciji manjeg klizišta u naselju Kućer, na cesti Krašić - Vivodina, gdje su veće bujice odnijele bankinu, te je postojalo suženje na toj prometnoj dionici.

Također su započeti radovi na proširenju raskršća sa glavne prometnice Krašić - Kostanjevac , odvojak lokalne ceste Strmac Pribićki- Svrževo - Rude Pribićke - Pećno.

Više...
 
ZAPOČELA NOVA ŠKOLSKA GODINA 2017./2018.
Ponedjeljak, 04 Rujan 2017 10:25

U ponedjeljak, 04. rujna započela je nova školska godina na cjelokupnom području Republike Hrvatske, te tako i u Osnovnoj školi 'Kardinala Alojzija Stepinca' u Krašiću.

Brojni učenici došli su organiziranim autobusnim prijevozom, a jedan dio osobnim vozilima su dovezli roditelji.

Povodom prvog dana škole od 07:30 sati na prometnici pored škole predstavnici MUP-a, Policijske postaje Jastrebarsko, predstavnici HAK-a, Autokluba Jastrebarsko, predstavnik škole  i načelnik općine Krašić sudionicima u prometu dijelili su letke sa akcijom 'Sigurno u školu sa HAK-om', kako bi se upozorilo sve sudionike u prometu da je započela nova školska godina i da je posebno ispred škola potreban dodatan oprez.

Program preventivnih aktivnosti nastavlja se i iduće subote, 09.09.2017. u vremenu od 10:30 – 11:30 sati, kada će za najmlađe od 3 – 8 godina na središnjem trgu u Krašiću biti organizirana tradicionalna akcija 'SIGURNO I VJEŠTO U PROMETU'.

Pozivamo najmlađe da dođu sa biciklima, rolama i drugim prometnim pomagalima i odvoze dionicu ispita zrelosti, te osiguraju članske iskaznice Autokluba jastrebarsko i MK 'Jaska'.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 9 od 150