Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabava

UdrugeDigitalna pristupačnost

u slikama

Općina Krašić - vijesti:
STANJE SA KORONA VIRUSOM NA PODRUČJU OPĆINE KRAŠIĆ
Petak, 13 Studeni 2020 09:51

Proteklih dana situacija sa korona virusom na području Općine, kao i na području Republike Hrvatske nije idealna, odnosno broj novo zaraženih u stalnom je porastu. Na području Općine trenutno imamo trenutno  15  zaraženih, od čega je  11 u jednom Staračkom domu, od čega  10 štićenika i jedna djelatna osoba, dok se 36  osoba nalazi u samoizolaciji.

Na razini države u odnosu na prethodni dan imamo čak  3.092 novo zaražene osobe, na bolničkom liječenju  1.598 zaraženih, od  čega  na respiratoru  178  osoba. Preminulo je  32  bolesnih osoba.

Stožer  civilne zaštite  Krašić i nadalje poziva na odgovorno ponašanje te poštivanje svih mjera, odluka i preporuka koje su od stran Stožera državne i županijske razine na snazi.

U nastavku  se nalazi poveznicu na objavljeno Priopćenje za medije Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 12. studenoga 2020.

 
SVEČANO OTVOREN VUKOVARSKI VODOTORANJ
Utorak, 03 Studeni 2020 21:47

U petak, 30. listopada u herojskome Gradu Vukovaru svečano je otvoren obnovljeni vodotoranj – SIMBOL HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA.
Nakon 29 godina od zvjerskoga uništavanja i pretjeranog bombardiranja, zajedničkim snagama iz domovine i inozemstva osigurana  su sredstva kojima je vodotoranj zasjao jednim novim ponosnim sjajem.
Općina  Krašić ponosna je da je mogla sudjelovati u njegovoj obnovi sa  iznosom od  dvijetisuće kuna.

Više...
 
BLAGDAN SVIH SVETIH
Nedjelja, 01 Studeni 2020 21:35

01. studenoga obilježava se blagdan Svih Svetih kada obilazimo groblja na kojima su sahranjeni naši najmiliji.

Uoči blagdana načelnik općine Krašić zapalio je svijeće kod spomenika kardinala blaženoga Stepinca u Krašiću i kardinala Kuharića u Crkvenom Pribiću te kod spomen ploče poginulim hrvatskim braniteljima u Dolu.

Više...
 
ZAPOČELI RADOVI NA UREĐENJU NERAZVRSTANIH CESTA
Subota, 31 Listopad 2020 11:19

Ovoga tjedna započeli su radovi na uređenju nerazvrstanih cesta na području općine  Krašić.
Nakon što je u ponedjeljak izvođač radova, GIP  Sirovica  uveden u posao započeli su radovi vrijedni 1,2  milijuna kuna na uređenju nerazvrstanih cesta i ulica koji će se odvijati kroz dvije faze. Prva faza su pripremni radovi i uređenje prometnica u Brezariću, Krupačama, Krašiću i Pribiću. Zatim će uslijediti isti na uređenju prometnica u Puškarovom Jarku, Hutinu, Krvarići, Mrakužići i Prvinci.
Ukupno trajanje radova predviđeno je na  45  dana. Molimo mještane i korisnike prometnica da za vrijeme radova poštuju prometnu signalizaciju i privremena ograničenja prometovanja.

Više...
 
SASTANAK CIVILNE ZAŠTITE
Četvrtak, 29 Listopad 2020 13:07

U ponedjeljak je održana sjednica operativnih snaga civilne zaštite Općine Krašić na kojoj se razgovaralo o trenutnoj epidemiološkoj situaciji na području Općine, o novim postroženim Odlukama i mjerama Stožera civilne zaštite RH te Stožera civilne zaštite Zagrebačke županije. Zaključak je da svi trebaju ozbiljno shvatiti trenutnu situaciju i širenje zaraze korona virusom te najodgovornije poštivati sve mjere Stožera civilne zaštite. Na kraju sastanka prisutnim članovima je podijeljena novopridošla oprema.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 9 od 229