Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9Javna nabava


u slikama

Općina Krašić - vijesti:
PROSLAVLJENO STEPINČEVO U BLAŽENIKOVOJ RODNOJ ŽUPI
Subota, 11 Veljača 2017 09:15

STEPINČEVO, 10. veljače 2017. svečano je proslavljeno u blaženikovoj rodnoj župi Presvetoga trojstva u Krašiću. Svečanim misnim slavljima u 08:00 h, 10:30 h koje je predvodio mons.dr. Juraj Batelja, a koju je izravno prenosila  HRT, te u 17:00 h koje je predvodio  biskup u miru mons. Juraj Jezerinac, te svečanom sjednicom općinskoga i turističkoga vijeća općine Krašić na kojoj je otvorena izložba posvećena liku i djelu našega blaženika naziva ‘STEPINAC – PUT SVETOSTI’ u blaženikovoj rodnoj župi i njegovom Krašiću dostojno obilježena 57-ma godišnjica njegove smrti.

Svečanom misnome slavlju u 10:30 h bili su nazočni ministar hrvatskih branitelja gospodin Tomo Medved, župan zagrebačke županije gospodin Stjepan Kožić, počasni građanin općine Krašić general Mladen Markač, brojni načelnici i gradonačelnici prijateljskih i susjednih gradova i općina, predstavnici javnih ustanova, Osnovne škole,udruga sa područja općine, te brojni vjernici, štovatelji lika i djela kardinala Stepinca.
Svečanu sjednicu, odnosno otvorenje izložbe posvećene blaženom Alojziju Stepincu uz Turističku zajednicu općine Krašić omogućili su svojim nesebičnim sudjelovanjem  hrvatska europarlamentarka Marijana Petir i Zagrebačka nadbiskupija-Nadbiskupski duhovni stol, te im ovom prilikom izražavamo posebnu zahvalu.

Na svečanoj sjednici brojne goste i prijatelje općine Krašić osim predsjednika općinskoga vijeća gospodina Vlašića, pozdravio je i načelnik općine, te predsjednik Turističke zajednice općine Krašić  gospodin Petković Fajnik, a o izložbi su govorili prof.dr.sc. Zvonimir Šeparović, mons. Nedjeljko Pintarić-predstojnik Ureda za kulturna dobra Zagrebačke nadbiskupije, te gospođa Marijana Petir-zastupnica u europskome parlamentu, koja je izložbu i otvorila, a koja je bila idejni začetnik i inicijator ove iste izložbe i 14.-16.lipnja 2016. godine u Europskome parlamentu u Bruxellesu.

Inače je zadnji postav izložbe bio u Vukovaru i iz grada Vukovara ovoga je tjedna preseljena u Stepinčev Krašić.

Više...
 
NOVI RUKOHVATI NA ULAZU U AMBULANTE DOMA ZDRAVLJA
Petak, 10 Veljača 2017 10:00

Ovoga tjedna su na stepeništu i ulazu u ambulante doma zdravlja u Krašiću postavljeni novi rukohvati koji će biti velika pomoć i sigurnost za sve bolesne, starije i invalidne osobe kod ulaska i izlaska iz prostora ambulanti.

Više...
 
OBAVIJEST O ZATVARANJU PROMETA
Četvrtak, 09 Veljača 2017 15:25

Općina Krašić obavještava sve sudionike u prometu da će sutra, 10. veljače zbog proslave STEPINČEVA  za sav promet biti zatvoren središnji trg u Krašiću u vremenu od 07:00 do 14:00 sati.
Središnji trg u navedenom vremenu biti će samo pješačka zona, a svi vozači  motornih vozila neka poštuju obavezan smjer i prometuju sjeveroistočnom i jugozapadnom obilaznicom.

 
PROJEKTNA DOKUMENTACIJA ZA JAVNE OBJEKTE
Srijeda, 08 Veljača 2017 09:46
U utorak 7.2.  su predstavnici općine i DVD-a Krašić, zajedno sa predstavnikom LAG-a Vallis Collapis i projektantima sa bogatim iskustvom za pripremu projekata za kandidiranje na natječaje koji su financirani iz europskih fondova obišli neke od javnih objekata i gospodarskih zgrada na području općine koji će biti kandidirani za sanaciju i dodatno uređenje.

Radi se prije svega o uređenju vanjskih toplinskih fasada, sanaciji krovišta, unutarnjem uređenju višenamjenskih prostora, postavljanja centralnog grijanja i sl.poradi dodatnih ušteda, te dodatnog podizanja svijesti o potrebi uređenju naših javnih, ali i privatnih prostora.

Svemu navedenom preduvijet su kvalitetno izrađeni projekti i ishođenje svih potrebnih dozvola, te predaja sve potrebne dokumentacije na natječaje koji će tokom narednih godina biti raspisani.
Više...
 
DODJELJENA PRIZNANJA NAJBOLJIM U MOTOCIKLIZMU ZAGREBAČKE ŽUPANIJE ZA 2016.
Nedjelja, 05 Veljača 2017 10:42

U subotu, 04. veljače u Krašiću Moto klub Krašić je zajedno sa Motociklističkom zajednicom Zagrebačke županije bio domaćin najboljim vozačima, klubovima i njihovim predstavnicima u motocrossu i supercrossu sa područja Zagrebačke županije za 2016. godinu.

Na prigodnoj ceremoniji predsjednik Motociklističke zajednice Zagrebačke županije gospodin Drago Marović pozdravio je sve prisutne, čestitao na ostvarenim rezultatima i zaželio puno uspjeha u sezoni koja je pred njima.

Najboljima su proglašeni u Motocrossu u Klasi 50 Dario Plantaš, u klasi 65 Matija Sterpin, u klasi 85 Borna Pažić, u klasi MX-2 Edin Halilović, u klasi Open Matija Kelava, veterani A Danko Braim, veterani B Dragutin Marović, u klasi B-250 Marko Divjak, u klasi B-open Josip Brletić.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 10 od 136