Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9Javna nabava


u slikama

Općina Krašić - vijesti:
ENERGETSKI PREGLED JAVNE RASVJETE
Utorak, 10 Siječanj 2017 10:41

Na području koje pokriva općina Krašić će uskoro, kada to vremenske prilike budu dozvoljavale  započeti energetski pregled javne rasvjete.

Navedeni projekat  naziva Newlight - rekonstrukcija javne rasvjete provodi se u suradnji sa Regionalnom energetskom agencijom sjeverozapadne Hrvatske. Nakon što je izabran izvođač radova za područje općine Krašić, isti će u drugoj polovici mjeseca siječnja uz suradnju sa općinom detaljno pregledati sva obračunska mjerna mjesta na svakom području posebno, te nakon toga pristupiti izradi GPS mapiranja stupnih i rasvjetnih sustava općinske javne rasvjete.

Na kraju će se također napraviti i kontrola opterećenja za obračunska mjerna mjesta. Navedeni energetski pregled financiran je u 100% -tnom iznosu iz sredstava europske unije. 

 
UDRUGA POLICIJE BRANITELJA JASTREBARSKO ODŽALA GODIŠNJU SKUPŠTINU
Ponedjeljak, 09 Siječanj 2017 09:18

U nedjelju, 08. siječnja u prostorijama Glazbene škole Jastrebarsko udruga policije branitelja sa područja Jastrebarskog i susjednih općina održala je redovnu godišnju skupštinu.

Raspravljalo se o dosadašnjemu, posebno prošlogodišnjemu radu, gdje svakako treba istaći veliki trud uložen uložen  u postavljanje spomen obilježja braniteljima, a potom je i usvojen plan rada i financijski plan za 2017.godinu.

Iduća godišnja skupština biti će ujedno i redovna izborna. Ovogodišnjoj skupštini je nazočio načelnik općine Krašić. 

Više...
 
OBAVIJEST TVRTKE EKO FLOR
Petak, 23 Prosinac 2016 21:41

Eko Flor podsjeća sve korisnike da će zbog blagdana Svetog Stjepana područje općine na kojemu ponedjeljkom sakupljaju komunalni otpad, njihovi djelatnici sakupljati komunalni otpad u subotu 24.prosinca.
Zahvaljuju svima na razumijevanju.

 
ODRŽANA BOŽIĆNA PRIREDBA U OSNOVNOJ ŠKOLI
Petak, 23 Prosinac 2016 21:38

Danas je u Osnovnoj školi kardinala Alojzija Stepinca u povodu božićnih blagdana održana svečana božićna priredba i prodajna izložba zadruge 'Pčelice'.

Učenici su zajedno sa svojim učiteljima uz puno ljubavi pripremili bogati program pjesama, recitala i plesova, te tako na najljepši način zaključili prvo obrazovno razdoblje školske godine i svima zaželjeli Sretan Božić i novu godinu koja uskoro dolazi.

Više...
 
ZAVRŠENA SANACIJA KLIZIŠTA 'DUBRAVE'
Četvrtak, 22 Prosinac 2016 13:59

Jučer je dovršena sanacija klizišta na nerazvrstanoj cesti koja povezuje raskršće 'Frčićka' na županijskoj cesti Krašić – Vivodina sa raskršćem 'Škaljevica' na lokalnoj cesti Krašić – Škaljevica.

Vremenske prilike koje su bile bez padalina omogućile su da se navedeni posao izvrši i prije ugovorenoga roka, te da se tako i omogući nesmetan promet navedenom spojnom cestom. Ovime je i posljednje opasnije klizište sa suženjem kolnika na području općine sanirano, te je time i ovogodišnji plan sanacija klizišta na području općine u potpunosti izvršen i uspješno realiziran.   

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 10 od 134