Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabava

UdrugeDigitalna pristupačnost

u slikama

Općina Krašić - vijesti:
NOVA DOLUKA STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE
Ponedjeljak, 14 Rujan 2020 20:47

Od danas je na snazi nova Odluka Stožera civilne zaštite koja se odnosi na područje Zagrebačke županije. Kako se nažalost broj slučajeva zarazom korona virusom na području županije povećava Stožer je donio novo pooštravanje mjera koje je potrebno provoditi i istih se pridržavati, a tiču se prije svega javnih okupljanja većeg broja ljudi na malom prostoru.
Na području Općine Krašić srećom trenutačno nemamo zaraženih osoba, a 5  osoba nalazi se u samoizolaciji.
Još jednom ovim putem pozivamo sve da se ponašaju odgovorno i najstrože pridržavaju svih naloženih mjera, preporuka i odluka koje su trenutno na snazi.
 
U prilogu se nalazi  Odluka o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za područje Zagrebačke županije koja je od danas na snazi.

STOŽER  CIVILNE ZAŠTITE KRAŠIĆ
CZ   Krašić

 
RADOVI NA REKONSTRUKCIJI DALEKOVODA KRAŠIĆ II.
Petak, 11 Rujan 2020 15:18

Radovi na rekonstrukciji dalekovoda Krašić II. koji se izvode protekla dva tjedna polako se privode kraju. Radi se o vrlo zahtjevnoj i nepristupačnoj dionici, zbog šumovitog i močvarnog terena od Mirkopolja do Brezarića kod koje se često posebno tokom zimskih mjeseci događaju prekidi u elektroopskrbi i kvarovi.

Problem je značajnom smanjen prije nekoliko godina kada se uspjelo ishoditi projektnu dokumentaciju i realizirati umreženje dalekovoda I. i  II., tako da je opskrba električnom energijom postojana kao i sada kada se izvode radovi, opskrba električnom energijom normalno funkcionira.

Zahvalnost HEP-u što prati i sluša naše potrebe te izvršava važne investicije za sigurnu elektroopskrbu.

Više...
 
ZAPOČELA NOVA ŠKOLSKA GODINA
Ponedjeljak, 07 Rujan 2020 21:53

Danas je u osnovnim i srednjim školama u Republici Hrvatskoj započela nova školska godina. Priprema i početak ove školske godine po mnogočemu je poseban, a najviše po mjerama koje su poduzete i koje je potrebno provoditi poradi sprečavanja širenja korona virusa, COVID-19. Veliki je izazov pred samim školama, školskom osoblju, učiteljima i profesorima, nadležnom ministarstvu, učenicima i njihovim roditeljima te civilnoj zaštiti.
Od iznimne je važnosti da se svi uključeni pridržavaju svih mjera i preporuka nadležnoga ministarstva, škola, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite, kako bi se spriječilo pojavu i širenje korona virusa u našim školama.
Svim učenicama i učenicima neka je sretan početak školske godine i neka je uspješna školska godina.
Ujedno poziv vozačima da dodatno obrate pažnju na prometnu signalizaciju i pješačke prijelaze te dodatan oprez posebno u blizini škola, vrtića i obrazovnih objekata.
Dodatne informacije i podatke vezane uz organizaciju nastave i prijevoza možete pronaći na:

http://os-alojzije-stepinac-krasic.skole.hr/?news_hk=1&news_id=1332&mshow=290#mod_news

 
POSJETA OSNOVNOJ ŠKOLI KARDINALA A.STEPINCA
Nedjelja, 06 Rujan 2020 22:18

U petak, 04. rujna uoči početka nove školske godine Osnovnu školu kardinala Alojzija Stepinca posjetili su pročelnik upravnog odjela za školstvo Zagrebačke županije gospodin Fašaić zajedno sa načelnikom općine Krašić.

U školi su obišli zajedno sa predstavnicom projektnog ureda i ravnateljicom zgradu škole sa pripadajućim prostorima, kao i sportsku dvoranu kako bi se pripremila projektna dokumentacija za dogradnju i proširenje same zgrade škole te uredilo i proširilo parkiralište za prijem puno više vozila nego što je sada moguće. Ujedno se razgovaralo o početku nove školske godine, primjeni i poštivanju strogih epidemioloških mjera te organiziranje nastave na što sigurniji način.


Bitne informacije kao i Provedbeni plan organizacije i održavanja nastave u OŠ „Kardinal Alojzije Stepinac“ Krašić u školskoj godini 2020./2021. nalaze se na linku http://os-alojzije-stepinac-krasic.skole.hr/?news_hk=1&news_id=1332&mshow=290#mod_news

Više...
 
ZAHTJEV ZA SUFINANCIRANJE PRIJEVOZA SREDNJOŠKOLACA I REDOVNIH STUDENATA
Utorak, 01 Rujan 2020 20:49

U prilogu se nalaze obrasci/zahtjevi za sufinanciranje prijevoza  srednjoškolaca i redovnih studenata sa područja Općine Krašić koji svakodnevno putuju da mjesta gdje pohađaju srednju školu ili fakultet.
Zahtjevi se predaju osobno ili skenirani putem elektroničke pošte. 

Zahtjev srednjoškolci

Zahtjev studenti

Izjava


 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 10 od 226