Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9
Javna nabava


u slikama

Općina Krašić - vijesti:
SPORTSKA DVORANA DOBILA NOVU RASVJETU
Četvrtak, 18 Siječanj 2018 10:33

Sportska dvorana Osnovne škole kardinala Alojzija Stepinca u Krašiću tokom zimskih praznika dobila je novu LED rasvjetu.

Stara rasvjeta bila je veliki potrošač električne energije, ali i već dotrajala, jer je bila stara preko 30 godina, tako da je nova rasvjeta pravo osvježenje za našu djecu i sve one koji dvoranu koriste u večernjim satima za sportske aktivnosti. 

Više...
 
OBILAZAK TERENA SA ELEKTROM OZALJ
Četvrtak, 11 Siječanj 2018 21:50

U četvrtak je na zahtjev načelnika općine obiđen teren sa predstavnicima Elektre, pogona Ozalj vezano uz rasklopišta na području općine, te su također pregledane niskonaponske mreže koje opskrbljuju vodocrpilišta u Krašiću i Puškarovom Jarku.

Tokom idućih dana biti će dovršeni elektro radovi i u pogon pušteno novo rasklopište Jezerine, te izrađeni idejni projekti za NNM.

Više...
 
USVOJEN PRORAČUN ZA 2018.GODINU
Četvrtak, 28 Prosinac 2017 22:39

Na 6. sjedici općinskoga vijeća održanoj 27. posinca usvojen je Proračun općine Krašić za 2018. godinu sa pripadajućim programima u iznosu od desetmilijunaisedamstopedesettisuća kuna, te projekcije Proračuna za 2019. i 2020. godinu.

Najvažnije i najveće stavke vezane su uz izgradnju nove LED rasvjete, vodoopskrbu, magistralni cjevovod i uređenje nerazvrstanih cesta, te sređivanje imovinsko-pravnih poslova za nerazvrstane ceste, mjesna groblja i općenito općinsku imovinu.

Novina je predviđena kod isplate pomoći umirovljenicima, tzv. božićnica, te sufinanciranje nabavke udžbenika. I nadalje će se sufinancirati prehrana  učenika u osnovnoj školi, prijevoz srednjoškolaca i redovnih studenata, sufinanciranje boravka djece u dječjem vrtiću i nabavka opreme za novorođenčad.

 
SRETAN BOŽIĆ
Ponedjeljak, 25 Prosinac 2017 10:10

Svim mještankama i mještanima, te svim ljudima dobre volje Sretan i blagoslovljen Božić!

 
DVD KRAŠIĆ REALIZIRAO NABAVKU AUTOCISTERNE
Nedjelja, 24 Prosinac 2017 16:32

Dobrovoljno vatrogasno društvo Krašić realiziralo je nabavku autocisterne za potrebe vatrogastva i civilne zaštite na području općine.

Nakon čekanja od nekih šest mjeseci na osiguranje financijskih stedstava od strane općine i Vatrogasne zajednice, te uz pomoć Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije i Zagrebačke županije uspješno je realizirana nabavka ca. 250 tisuća kuna vrijedne autocisterne zapremine 7 tisuća litara za prijevoz vode.

Autocisternu je potrebno još opremiti vatrogasnom opremom, a služiti će za potrebe Vatrogasne zajednice Krašić i susjedne Vatrogasne zajednice Žumberak, te za dostavu pitke vode mještanima.


 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 10 od 159