Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabava

Financ. polit. stran. i nezav. vijeć.u slikama

Općina Krašić - vijesti:
POSJETA OSNOVNOJ ŠKOLI KARDINALA A.STEPINCA
Nedjelja, 06 Rujan 2020 22:18

U petak, 04. rujna uoči početka nove školske godine Osnovnu školu kardinala Alojzija Stepinca posjetili su pročelnik upravnog odjela za školstvo Zagrebačke županije gospodin Fašaić zajedno sa načelnikom općine Krašić.

U školi su obišli zajedno sa predstavnicom projektnog ureda i ravnateljicom zgradu škole sa pripadajućim prostorima, kao i sportsku dvoranu kako bi se pripremila projektna dokumentacija za dogradnju i proširenje same zgrade škole te uredilo i proširilo parkiralište za prijem puno više vozila nego što je sada moguće. Ujedno se razgovaralo o početku nove školske godine, primjeni i poštivanju strogih epidemioloških mjera te organiziranje nastave na što sigurniji način.


Bitne informacije kao i Provedbeni plan organizacije i održavanja nastave u OŠ „Kardinal Alojzije Stepinac“ Krašić u školskoj godini 2020./2021. nalaze se na linku http://os-alojzije-stepinac-krasic.skole.hr/?news_hk=1&news_id=1332&mshow=290#mod_news

Više...
 
ZAHTJEV ZA SUFINANCIRANJE PRIJEVOZA SREDNJOŠKOLACA I REDOVNIH STUDENATA
Utorak, 01 Rujan 2020 20:49

U prilogu se nalaze obrasci/zahtjevi za sufinanciranje prijevoza  srednjoškolaca i redovnih studenata sa područja Općine Krašić koji svakodnevno putuju da mjesta gdje pohađaju srednju školu ili fakultet.
Zahtjevi se predaju osobno ili skenirani putem elektroničke pošte. 

Zahtjev srednjoškolci

Zahtjev studenti

Izjava


 
ZAPOČELI RADOVI NA UREĐENJU SPOJNE PROMETNICE U CENTRU KRAŠIĆA
Ponedjeljak, 31 Kolovoz 2020 16:34

Protekloga tjedna nakon što je izvođač radova uveden u posao započeli su radovi na uređenju spojne prometnice koja povezuje novo javno parkiralište i središnji trg u Krašiću.

Izraditi će se manji potporni zid koji će nositi prometnicu i biti zaštita uz susjedne niže parcele, kao i pridonijeti estetskom izgledu i boljoj funkcionalnosti kako same spojne prometnice, tako i cjelokupnih susjednih parcela koje se koristi za gospodarske namjene.

Posebno važno je da će sigurnost prije svega pješaka biti  završetkom navedenih radova puno veća i bolja. Radovi koji su sufinancirani od strane Zagrebačke županije trebali bi biti dovršeni kroz 30-ak dana, a vrijednost im je gotovo 200 tisuća kuna.

Više...
 
UPUTE OSNOVNE ŠKOLE ZA POČETAK NASTAVE
Subota, 29 Kolovoz 2020 12:05

http://os-alojzije-stepinac-krasic.skole.hr/?news_hk=1&news_id=1331&mshow=290#mod_news

 
ODRŽAN ZAJEDNIČKI SASTANAK STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE SA PODRUČJA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE
Subota, 29 Kolovoz 2020 12:01

U četvrtak, 27. kolovoza Stožer civilne zaštite Zagrebačke županije organizirao je zajednički sastanak sa svim stožerima civilne zaštite općina i gradova. Glavna tema sastanka je trenutna epidemiološka situacija vezana uz korona virus, nepovoljni razvoj događanja vezano uz značajan broj novo zaraženih, kao i načini i koraci koje je potrebno poduzeti da se isti stavi pod kontrolu.
Priprema za provođenje mjera zaštite i posebno sa osvrtom na početka nove školske godine u našim osnovnim i srednjim školama u kojima će na početku biti osigurane po dvije pamučne zaštitne maskice za svakoga učenika.
Ravnatelji škola dužni su organizirati i prilagoditi najsigurniji način prijevoza učenika i odvijanje nastave u školama, a ukoliko je potrebno dužni su zatražiti pomoć nadležnih Stožera civilne zaštite. Nova školska godina prema rasporedu započinje  07.09.2020.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 2 od 218