Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabava

UdrugeDigitalna pristupačnost

u slikama

Općina Krašić - vijesti:
DOVRŠENO UREĐENJE KROVIŠTA DVD-a PREKRIŽJE
Srijeda, 05 Svibanj 2021 16:43


Uoči blagdana Svetog Florijana i Dana vatrogasaca dovršeno je prije dva tjedna započeto uređenje krovišta na Vatrogasnome domu u Donjemu Prekrižju. Podsjetimo dotrajalo krovište pretrpilo je veliku štetu koju je prouzročio jaki vjetar u noći 02.listopada 2020.godine, te je isto tada bilo samo nužno sanirano. Sada izvedeni radovi trebali su biti provedeni uz sufinanciranje Zagrebačke županije do kraja godine, ali zbog tadašnjeg neizglasavanja izmjena i dopuna proračuna za 2020.godine došli su na red u novome proračunu za 2021.godinu. Ukupna vrijednost radova je nešto manja od 130  tisuća kuna, a osim sredstava Općine Krašić na natječaju Zagrebačke županije smo osigurali preko 80 % sredstava za navedenu važnu investiciju. Inače DVD  Prekrižje ove godine obilježava 90.godišnjicu postojanja, pa je i ovo na neki način dar svim vatrogascima Dobrovoljnog vatrogasnoga društva, kao i mještanima Prekrižja za ovu veliku godišnjicu.

Više...
 
PREDSTAVLJEN PROGRAM 'ZAŽELI' ZA OPĆINU KRAŠIĆ
Nedjelja, 02 Svibanj 2021 21:42


U petak, 30.travnja predstavljen je program pomoći starima i nemoćnima, koji se trenutno provodi posljednjih gotovo 30 mjeseci na području Općine Krašić i susjednog Grada Jastrebarsko. Program je financiran iz Europskih sredstava, 100 % iznosom iz Europskog socijalnoga fonda, a ukupna mu je vrijednost 3.261.794,42  kune, od čega otprilike 1/3 sredstava utrošena na područje Općine Krašić. O projektu i njegovoj važnosti su govorili ravnateljica Gradskog društva crvenoga križa, potpredsjednica društva, predstavnica Centra za socijalnu skrb, načelnik Općine Krašić, kao i gospođe koje su zaposlene na projektu i koje su najvažnije za njegovu kvalitetu i uspješnu realizaciju, jer svakodnevno obilaze teren i sve stare i nemoćne osobe koje su istim obuhvaćene. Svi uključeni se nadaju se da će i novi projekt koji je pripremljen za prijavu na fondove, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali, biti odobren i da će uslijediti nastavak ovog iznimno važnog i humanog projekta za osobe starije životne dobi.

Više...
 
POTPISAN UGOVOR ZA DALJNJE UREĐENJE JAVNE TURISTIČKE INFRASTRUKTURE
Četvrtak, 29 Travanj 2021 16:48


U utorak, 27.travnja u Zagrebačkoj županiji potpisan je ugovor o sufinanciranju izgradnje javne turističke infrastrukture vezano uz Master plan razvoja turizma u Općini Krašić. Strateškim dokumentom Krašić je određen kao buduće središte vjerskoga turizma u Zagrebačkoj županiji te je ovim ugovorom nastavljen kontinuitet zajedničkog ulaganja Općine Krašić i Zagrebačke županije u navedeni projekt.


Više...
 
USPJEŠNO ODRŽANE DVIJE BRZINSKE UTRKE U OPĆINI KRAŠIĆ
Subota, 24 Travanj 2021 23:22

U subotu, 24.travnja i Općina Krašić ugostila je najbolje svjetske rally vozače. Vožena su dva brzinca od Kućera - Krašić sa ciljem u Vrškovac - Ozalj. Prvi brzinac održan je u 10:10 sati na kojemu su nam se pridružili predsjednik Međunarodne automobilističke asocijacije Jean Todt, zatim predsjednik Hrvatskog auto i karting saveza Davorin Štetner, grčki ministar sporta sa izaslanstvom, direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije i izaslanica župana Kožića gospođa Ivana Alilović, kao i nekadašnji vozač formule 1 Jacques Villeneuve. Visoke goste dočekao je načelnik Općine Petković Fajnik zajedno sa suradnicima, zahvalio im je na dolasku, kao i na organizaciji Svjetskog prvenstva u rallyu u Hrvatskoj.
Inače, nakon današnjih vožnji, aktualni svjetski prvak Sebastien Ogier (Toyota) vodeći je u ukupnom poretku nakon odvoženih 16 od 20 brzinaca. Završnim utrkama Svjetsko prvenstvo u rallyu, Croatia rally 2021. završava u nedjelju u Krapinsko-Zagorskoj županiji.
Više...
 
WRC Croatia Rally 2021 - Subota 24.04. - Brzinski ispit Krašić Vrškovac
Nedjelja, 18 Travanj 2021 20:26

Više informacija o samoj utrci nalazi se u prilogu.


 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 2 od 235