Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabavau slikama

Općina Krašić - vijesti:
ZAPOČELI RADOVI NA KROVIŠTU VATROGASNOGA DOMA U PRIBIĆU
Subota, 11 Siječanj 2020 22:58

Odmah nakon završetka Božićnih i Novogodišnjih blagdana započeli su radovi na sanaciji krovišta zgrade koju koriste Vatrogasci DVD-a Pribić. Radovi bi trebali biti dovršeni do kraja mjeseca, a vrijednost im je preko 200 tisuća kuna.

Ove godine Dobrovoljno vatrogasno društvo obilježiti će punih, velikih 100 godina postojanja, tako da će nakon nabavke novijeg navalnog vozila i kombi vozila novo krovište Vatrogasnoga doma biti još jedan prilog općine Krašić daljnjem radu i napretku društva u Kuharićevom Pribiću.

Više...
 
ODRŽANA 56. GODIŠNJA SKUPŠTINA KOBASIČARSKOGA DRUŠTVA
Ponedjeljak, 06 Siječanj 2020 11:30

Kao što je to tradicija prvoga vikenda u Novoj godini održana je 56. po redu godišnja skupština Kobasičarskoga drustva Brezarić. Prihvaćena su izvješća o radu, zatim planovi o radu, a ujedno je izabran novi predsjednik gospodin Miroslav Stepinac, koji će naredne 2 godine voditi društvo.

Nakon skupštine održano je tradicionalno ocjenjivanje najboljih domaćih češnjovki, a najbolje su ocjenjene kobasice Marija Mikuša, drugo mjesto Stjepana Duganić, a treće Josipa Jurinić.

Osim natjecanja sa kobasicama potrajala je zabava do dugo u noć uz pjesmu, natjecanje u pričanju viceva, zatim zabijanju čavli i glasnom govoru. Svi najbolji dobili su prigodne nagrade.

Više...
 
SRETNA NOVA GODINA 2020.
Srijeda, 01 Siječanj 2020 11:26

Na početku Nove 2020. godine svim mještanima općine Krašić želimo obilje božjega blagoslova , sreće, uspjeha, ostvarenje privatnih i poslovnih planova te kroz sve pojedinačne uspjehe i uspješnu godinu za našu općinu želi načelnik općine sa suradnicima i općinskim vijećem.

 
SRETAN I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ
Srijeda, 25 Prosinac 2019 20:54

Svim mještankama i mještanima općine Krašić, kao i svim ljudima dobre volje želimo Sretan i Blagoslovljen Božić. Neka nam svima rođenje Isusovo donese mir u srcu, odlučnost, složnost i dobrotu u vršenju svakodnevnih obveza. Na dobro nam došao Božić!
Čestitke upućuje načelnik općine Krašić sa suradnicima, te općinskim vijećem općine Krašić.

Više...
 
SVEČANO BLAGOSLOVLJENA SPOJNA PROMETNICA CAREVA DRAGA
Utorak, 24 Prosinac 2019 15:48

U ponedjeljak, 23.prosinca u Carevoj Dragi svečano je puštena u promet novouređena spojna cesta koja povezuje selo Jezerine u općini Krašić i selo Lović Prekriški u gradu Ozlju, a ujedno i Zagrebačku i Karlovačku županiju.
Ukupna dužina novouređene ceste je preko  2,2 km, od čega na općinu Krašić otpada  1,2 km dužine, a vrijednost radova je 400 tisuća kuna, odnosno ukupno oko 750 tisuća kuna. Svečanom otvorenju su nazočili vojni bisku u miru mons.Juraj Jezerinac koji je prometnicu i blagoslovio, zatim velečasni Ivan Vučak, upravitelj župe Prekrižje, pater Đani, načelnik općine Krašić i njegov zamjenik, zatim gradonačelnica grada Ozlja sa svojim zamjenikom i suradnicima, izvođači radova, domaći mještani i obitelj Žabčić koja je svojim financijskim prilogom i značajno doprinijela da se navedena prometnica što prije uredi i lakše zatvori financijska konstrukcija. Načelnik općine Krašić između ostaloga je kazao:
'Vjerujem da će ova prometnica približiti Lović Prekriški svojoj matičnoj župi u Gornjem Prekrižju, ali i Jezerinama i  Krašiću, kao i Jezerine Loviću Prekriškom. Šteta bi bilo već danas, ali i u budućnosti kada vjerujem zaživi budući Centar duhovne obnove u Jezerinama da svi oni koji dođu ne odu ovom prometnicom, budućom šetnicom u prekrasnom prirodnom okruženju šume i uz potoke koji glasno žubore do prekrasnog vidikovca na Loviću Prekriškom, kao i do neistražene špilje Rogovac do koje će se urediti pristupni put, šteta bi bilo ne koristiti uređeni Posjetiteljski centar na Loviću Prekriškom, puno toga imamo ovdje što nam je Bogom dano. Sve ovo daje i dati će cjelinu 'Dolini kardinala', ne treba se dijeliti nego spajati kao što nas i ova nova prometnica spaja i povezuje, te daje pozitivan prilog razvoju turizma u našemu kraju. Hvala svima koji su se uključili i pripomogli ovaj vrijedan projekat, a posebno biskupu Jezerincu kao jednom od glavnih inicijatora, te obitelji Žabčić na velikoj podršci našim zajedničkim nastojanjima da se uspješno realizira navedeni projekat'.        

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 2 od 199