Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9Javna nabava


u slikama

Općina Krašić - vijesti:
NK MLADOST BREZARIĆ ODRŽAO GODIŠNJU SKUPŠTINU
Nedjelja, 19 Veljača 2017 20:24

U nedjelju, 19. veljače nogometni klub 'Mladost' iz Brezarića u prostorijama kluba održao je 41. po redu redovnu godišnju skupštinu.

Analizirana su i usvojena izvješća o radu i financijsko izvješće za 2016. godinu, te usvojeni planovi rada i financijski plan za naredno razdoblje.

Više...
 
DVD PREKRIŽJE ORGANIZIRAO BLAGOSLOV NOVOUREĐENOGA DOMA I NOVOGA VOZILA, TE ODRŽALO 86.GODIŠNJU SKUPŠTINU
Nedjelja, 12 Veljača 2017 23:20

U subotu 11. veljače u DVD-u Prekrižje bilo je posebno svečano. Naime prije održavanja redovne godišnje skupštine velečasni Grgić svečano je blagoslovio novouređeni dom u Prekrižju, te novije, potpuno uređeno vatrogasno vozilo za prijevoz vatrogasaca Transporter.

Uz domaće vatrogasce iz DVD-a Prekrižje, te vatrogasce iz Krašića i Pribića, okupio se značajan broj društava sa područja susjednih općina Žumberak i Draganić, grada Ozlja i grada Jastrebarskog, te vatrogasci iz DVD-a Kustošija iz Zagreba, kao i podupirajući članovi društva, te domaći sin, nekadašnji profesionalni vatrogasac gospodin Zorko.
Nakon blagoslova u vatrogasnome domu održana je 86. po redu godišnja skupština DVD-a Prekrižje, koja je ove godine bila ujedno i redovna izborna skupština za naredni četverogodišnji mandat.

Za predsjednika društva je izabran dosadašnji predsjednik Nikola Vlašić, za zapovjednika Antun Zorko, za tajnika Mario Povrženić, a za zamjenika predsjednika Krešo Bogović.

Pred kraj skupštine dodijeljene su diplome vatrogascima koji su se uspješno završili osposobljavanja tokom protekle godine, te na kraju i zahvalnice svima onima koji su pripomogli da se ovako veliki i značajni investicijski projekti za vatrogasce u Prekrižju uspješno realiziraju i dovrše.

Više...
 
MOTO KLUB KRAŠIĆ ODRŽAO IZBORNU SKUPŠTINU
Nedjelja, 12 Veljača 2017 19:44

U subotu, 11. veljače moto klub Krašić održao je  8. po redu programsku, a ove godine ujedno i izbornu skupštinu kluba. Za predsjednika  je potvrđen dosadašnji predsjednik i osnivač moto kluba gospodin Josip Rajaković, za potpredsjednika je izabran gospodin Miroslav Ćuk.
Izabran je i novi upravni odbor koji broji 11 članova.

Na skupštini su predstavljeni novi vozači moto kluba Krašić, kao i novi trener gospodin Marijan Martinac, te je za datum održavanja ovogodišnje utrke na stazi 'Draga' predviđen datum 27. kolovoza.

Više...
 
PROSLAVLJENO STEPINČEVO U BLAŽENIKOVOJ RODNOJ ŽUPI
Subota, 11 Veljača 2017 09:15

STEPINČEVO, 10. veljače 2017. svečano je proslavljeno u blaženikovoj rodnoj župi Presvetoga trojstva u Krašiću. Svečanim misnim slavljima u 08:00 h, 10:30 h koje je predvodio mons.dr. Juraj Batelja, a koju je izravno prenosila  HRT, te u 17:00 h koje je predvodio  biskup u miru mons. Juraj Jezerinac, te svečanom sjednicom općinskoga i turističkoga vijeća općine Krašić na kojoj je otvorena izložba posvećena liku i djelu našega blaženika naziva ‘STEPINAC – PUT SVETOSTI’ u blaženikovoj rodnoj župi i njegovom Krašiću dostojno obilježena 57-ma godišnjica njegove smrti.

Svečanom misnome slavlju u 10:30 h bili su nazočni ministar hrvatskih branitelja gospodin Tomo Medved, župan zagrebačke županije gospodin Stjepan Kožić, počasni građanin općine Krašić general Mladen Markač, brojni načelnici i gradonačelnici prijateljskih i susjednih gradova i općina, predstavnici javnih ustanova, Osnovne škole,udruga sa područja općine, te brojni vjernici, štovatelji lika i djela kardinala Stepinca.
Svečanu sjednicu, odnosno otvorenje izložbe posvećene blaženom Alojziju Stepincu uz Turističku zajednicu općine Krašić omogućili su svojim nesebičnim sudjelovanjem  hrvatska europarlamentarka Marijana Petir i Zagrebačka nadbiskupija-Nadbiskupski duhovni stol, te im ovom prilikom izražavamo posebnu zahvalu.

Na svečanoj sjednici brojne goste i prijatelje općine Krašić osim predsjednika općinskoga vijeća gospodina Vlašića, pozdravio je i načelnik općine, te predsjednik Turističke zajednice općine Krašić  gospodin Petković Fajnik, a o izložbi su govorili prof.dr.sc. Zvonimir Šeparović, mons. Nedjeljko Pintarić-predstojnik Ureda za kulturna dobra Zagrebačke nadbiskupije, te gospođa Marijana Petir-zastupnica u europskome parlamentu, koja je izložbu i otvorila, a koja je bila idejni začetnik i inicijator ove iste izložbe i 14.-16.lipnja 2016. godine u Europskome parlamentu u Bruxellesu.

Inače je zadnji postav izložbe bio u Vukovaru i iz grada Vukovara ovoga je tjedna preseljena u Stepinčev Krašić.

Više...
 
NOVI RUKOHVATI NA ULAZU U AMBULANTE DOMA ZDRAVLJA
Petak, 10 Veljača 2017 10:00

Ovoga tjedna su na stepeništu i ulazu u ambulante doma zdravlja u Krašiću postavljeni novi rukohvati koji će biti velika pomoć i sigurnost za sve bolesne, starije i invalidne osobe kod ulaska i izlaska iz prostora ambulanti.

Više...
 
<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>

Stranica 11 od 138