Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabava

Financ. polit. stran. i nezav. vijeć.u slikama

Općina Krašić - vijesti:
ODRŽANA 10. REDOVNA SKUŠTINA MOTO KLUBA KRAŠIĆ
Nedjelja, 09 Veljača 2020 22:14

U subotu, 08. veljače u Vatrogasnome domu u Krašiću održana je okrugla 10. po redu godišnja skupština Moto kluba Krašić. Na skupštini su od strane predsjednika kluba gospodina Rajakovića prezentirana izvješća o radu za 2019., kao i plan  rada za naredno razdoblje koji su jednoglasno prihvaćeni.

Također su predstavljen nagrade koje su klubu uručene od strane Hrvatskog motociklističkog saveza, jedna za Uređenje okoliša staze, a druga nagrada za ostvareno treće mjesto u Supercrossu  seniori  za  2019. godinu.

Sjednici je uz članove, sponzore i prijatelje Moto kluba nazočilo vodstvo Motociklističkog saveza Zagrebačke županije predvođeno predsjednikom gospodinom Marovićem, te načelnik općine Krašić gospodin Josip Petković Fajnik.

Više...
 
RADIONICA - REZIDBA VINOVE LOZE
Srijeda, 05 Veljača 2020 22:55

UDRUGA PROIZVOĐAČA EKOLOŠKIH PROIZVODA KARLOVAČKE ŽUPANIJE POZIVA SVE ZAINTERESIRANE NA  RADIONICU SA TEMOM REZIDBA VINOVE LOZE

PREZENTATOR:   Josip Celinšćak, dipl.ing.agr.
Subota, 8.2.2020. u 9 sati

Radionica će se održati na Vinici u vinogradu kod g. Krešimira Vrhovskog
 
Sve informacije možete dobiti na tel: 091 169 44 00

 
OBAVIJEST POLICIJSKE POSTAJE JASTREBARSKO
Srijeda, 05 Veljača 2020 09:19

PREVENTIVNA  AKCIJA – SIGURAN  DOM - Priopćenje za javnost

 
DVD KRAŠIĆ ODRŽAO 125. GODIŠNJU SKUPŠTINU
Ponedjeljak, 03 Veljača 2020 14:59

U subotu, 01. veljače u punoj dvorani Vatrogasnoga doma u Krašiću održana je 125. po redu godišnja skupština DVD-a Krašić.

Skupštini je nazočilo gotovo 40. prijateljskih Vatrogasnih društava, među njima i predstavnici DVD-a Komletinci iz Vukovarsko-Srijemske županije, koji su po prvi puta prisustvovali skupštini društva u Krašiću. DVD Krašić i DVD Komletinci sklopili su posebnu povelju prijateljstva u mjesecu rujnu prošle godine, nakon što su se pobratimile općina Krašić i grad Otok u kojem se nalazi i selo Komletinci.

Skupštini su još nazočili gospodin Herček ispred Zagrebačke županije, kao i predsjednik i zapovjednik VZO Krašić, te načelnik općine Krašić. Na kraju skupštine velečasni Vučak blagoslovio je sve vatrogasce i vatrogasni dom.

Više...
 
ZAVRŠENI RADOVI NA UREĐENJU KROVIŠTA ZGRADE VATROGASNOGA DOMA U PRIBIĆU
Petak, 31 Siječanj 2020 22:13

Ovoga tjedna završeni su radovi na uređenju krovišta zgrade Vatrogasnoga doma u Pribiću. Radovi su započeli u prosincu, a povoljne vremenske prilike za iste omogućile su da budu dovršeni na vrijeme. U petak, 31.siječnja načelnik općine u pratnji izvođača i stručnoga nadzora, obišao je objekat u Pribiću Crkvenom na kojemu je potpuno uređeno krovište i postavljen novi pokrov. Vrijednost radova iznosila je preko 220 tisuća kuna, a iste je sufinancirala Zagrebačka županija. U godini kada DVD Pribić obilježava i kada će proslaviti okruglih 100 godina postojanja ovo je još jedan vrijedan prilog općine velikoj obljetnici, ali i daljnjemu uspješnom djelovanju Vatrogastvu u Pribiću, u općini Krašić i šire.

Više...
 
<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>

Stranica 11 od 210