Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9Javna nabava


u slikama

Općina Krašić - vijesti:
U SUSRET PODUZETNIŠTVU
Srijeda, 19 Travanj 2017 19:44

Poziv poduzetnicima, obrtnicima, nezaposlenima, udrugama, predstavnicima medija i ostaloj zainteresiranoj javnosti Hrvatski zavod za zapošljavanje, Zagrebačka županija, Hrvatska banka za obnovu i razvitak i Hrvatska gospodarska komora – Komora Zagreb pozivaju Vas na prezentaciju „U susret poduzetništvu

Preuzmite poziv

 
SVEČANO PRIKAZAN FILM O KARDINALU KUHARIĆU
Utorak, 18 Travanj 2017 10:08

U ponedjeljak, 17. travnja u vatrogasnome domu u Pribiću u organizaciji Župe Svetog Siksta Pribić, Turističke zajednica Općine Krašić i Ogranka Matice hrvatske u Jastrebarskom svečano je prikazan dokumentarni film o životu kardinala Franje Kuharića ‘Kardinal vjere, ljubavi i dobrote’ redatelja Jakova Sedlara, u čast 98. obljetnice rođenja kardinala Franje Kuharića, istinskog velikana hrvatske povijesti i Crkve u Hrvata.

O životu i djelu kardinala Kuharića govorili su pročelnik Katedre za socijalni nauk Crkve zagrebačkog Katoličkog bogoslovnog fakulteta, monsinjor prof. dr. Stjepan Baloban, prof. Nino Škrabe, te sam autor i redatelj filma Jakov Sedlar.

Više...
 
SRETAN USKRS!!


 
OBAVIJEST TVRTKE EKO FLOR
Utorak, 11 Travanj 2017 11:42

Koncesionar za zbrinjavanje otpada obavještava korisnike na području općine da će se odvoz otpada planiran za ponedjeljak, 17.04.2017. zbog blagdana prebaciti na subotu, 15.04.2017. godine.


 
USPJEŠNO PROVEDENA EKO AKCIJA
Subota, 08 Travanj 2017 21:55

U subotu, 08. travnja uspješno je provedena ovogodišnja Eko akcija 'Za ljepši i čišći okoliš'.

Od 2009. godine zajednički je organiziraju općina Krašić i Ekološko društvo Žumberak na čelu sa predsjednikom Josipom Šintićem, uz podršku Zagrebačke županije.

Ove godine uz brojne volontere, planinare iz Zagreba i Siska, koji su ujedno i članovi Ekološkog društva, akciju su aktivno podržali i članovi DVD-a Krašić na čelu sa predsjednikom Josipom Županac. Akcija je provedena na tri lokacije: uz pješačke staze od benzinske crpke do zgrade Osnovne škole, te kroz cijelu šumu Jazbinu, od Brezarića prema Mirkopolju i na kraju na 'Baltićevcu' gdje je bila i najveća divlja deponija.

Ukupno je i ove godine sakupljeno i zbrinuto 30-ak metara kubnih raznog otpada na području općine Krašić.

Svima koji su sudjelovali u ovogodišnjoj eko akciji velika zahvala.

Više...
 
<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>

Stranica 11 od 144