Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabava

Financ. polit. stran. i nezav. vijeć.u slikama

Općina Krašić - vijesti:
OBAVIJEST VATROGASNE ZAJEDNICE O SPALJIVANJU SMEĆA I KOROVA
Srijeda, 04 Ožujak 2020 19:47

Na temelju provedbe „Plana zaštite od požara“ na području općine Krašić daje sljedeću obavijest:


Obavještava se pučanstvo da u sklopu provedbe preventivnih mjera zaštite od požara vodi brigu o čistoći svojih stambenih, poslovnih i gospodarskih objekata, tj. da ukloni sve suvišne predmete iz tih objekata, kao i iz njihove blizine, a koji bi mogli izazvati požar. Posebno obratiti pažnju na ispravnost električnih instalacija u svim objektima, stanju dimnjaka i drugih otvorenih vanjskih ložišta, kao i držanje zapaljivih tekućina (pogonsko gorivo) iznad dopuštenih količina.

Osobitu brigu posvetiti kod spaljivanja korova na poljoprivrednim i drugim zakorovljenim površinama.

Odlukom općinskog vijeća općine Krašić ZABRANJENO je spaljivanje korova bez nazočnosti više osoba, koje to spaljivanje mogu držati pod kontrolom, na daljini manjoj od 100 metara do šumskih površina kao i kod djelovanja jačeg vjetra.
Kod svakog spaljivanja korova obavezno je obavijestiti Dobrovoljno Vatrogasno Društvo koje djeluje na tom terenu, a po potrebi zatražiti njihovu nazočnost.

Ako uočite požar, odmah dojavite na tel. br. 112, s kratkim opisom požara i točnim mjestom, kao i najbližem DVD-u. Molimo pučanstvo da se pridržava ovih preventivnih mjera zaštite od požara da bi istih bilo što manje i što manje nastalih šteta od požara.


ZAPOVJEDNIŠTVO VZO KRAŠIĆ

Preuzmite obavijest

 
ZAPOČELI RADOVI NA UNUTARNJEM UREĐENJU VATROGASNOGA DOMA KRAŠIĆ
Četvrtak, 27 Veljača 2020 22:07

Ovoga tjedna započeli su radovi na unutarnjem uređenju često korištenoga vatrogasnoga doma u Krašiću. Dobrovoljno vatrogasno društvo Krašić ove godine obilježava punih 125 godina rada i postojanja, a vatrogasnome domu u kojem se nalazi potrebna je nakon nekoliko desetljeća temeljita obnova.

Ovom investicijom zamijeniti će se dotrajale elektroinstalacije i postaviti štedna rasvjeta, urediti i obojati zidovi, postaviti novi parket, a sanirati će se i dotrajalo ulazno stepenište. Vrijednost radova je dvijestotinjak tisuća kuna, a sufinancirani su od strane Zagrebačke županije.

Više...
 
ODRŽANA 49. REDOVNA SKUPŠTINA NK PRIBIĆ
Nedjelja, 23 Veljača 2020 21:29

U subotu, 22. veljače u prostorima Vatrogasnog društva Pribić održana je redovna 49. skupština Nogometnoga kluba Pribić. Pred brojnim članovima, sponzorima i prijateljima kluba usvojena su izvješća o radu, financijama i trenerska izvješća. Jednoglasno je usvojen plan rada za 2020. godinu u kojem je puno planova vezano uz veliku godišnjicu, 50. godina rada i postojanja kluba.

Povodom toga počelo se sa pripremama za izradu knjige 50. godina Nogometnoga kluba Pribić, koju će raditi poznati sportski novinar, sudac i sportski djelatnik gospodin Branko Stipković u suradnji sa gospodinom Josipom Bakalasom. Skupštini su nazočili igrači iz momčadi limača, prstića, seniora i veterana, načelnik općine i njegov zamjenik te brojni nekadašnji igrači kluba, kao i neki od živućih osnivača kluba.

Više...
 
DOVRŠENA RASKLOPIŠTA U PRIBIĆU I JEZERINAMA
Četvrtak, 20 Veljača 2020 22:36

U utorak je načelnik općine zajedno sa predstavnicima HEP-a obišao konačno dovršena rasklopišta na daljinsko upravljanje, koja su iznimno važna i vrijedna investicija u poboljšanje elektro-energetskih prilika na području općine.

Investicija je to koja je započeta prije više od pet godina i koja omogućava puno lakše upravljanje i manevar sa dalekovodima 1 i 2 koji su umreženi upravo u rasklopištu u Pribiću. Puno je bilo problema sa imovinsko-pravnim odnosima, postojale su situacije kada su već bili potpisani i ugovori, da bi se potom vlasnici nekretnina predomislili koji dan kasnije i zabranili izradu projektne dokumentacije na svojoj nekretnini.

Valja se prisjetiti i velikog prijatelja naše općine pokojnog Upravitelja Pogona Ozalj  gospodina Emila Grbina sa kojim smo brojne prve korake prolazili i ostvarili. Hvala njemu i cjelokupnom rukovodstvu Elektre Karlovac.

Ovih dana radi se na dovršetku rekonstrukcija NNM u Krašiću u ulici do nogometnoga terena, kao i u Crkvenome Pribiću, od župne crkve do vatrogasnoga doma i zaseoka Milašinski Brig. Mole se mještani na strpljenje i dodatan oprez u prometu za vrijeme trajanja radova.

Više...
 
ODRŽANA SKUPŠTINA NOGOMETNOGA KLUBA 'MLADOST'
Utorak, 18 Veljača 2020 10:41

U nedjelju, 16. veljače u prostorijama nogometnoga kluba 'Mladost' Brezarić održana je  44. godišnja skupština kluba. Na skupštini su usvojena izvješća za proteklu godinu. Financijsko stanje kluba trenutno je zadovoljavajuće i pozitivno, iako su odrađene određene investicije u poboljšanje uvjeta terena, postavljanje nove ograde i sl.

Sportski rezultati u jesenskom dijelu prvenstva bili su vrlo dobri, te se seniorska ekipa nalazi na drugom mjestu prvenstvene ljestvice. Ova skupština bila je ujedno i izborna te je nakon razrješenja dosadašnje uprave izabrana nova, na čelu koje je kao predsjednik izabran Mario Jurinić Matoš. Novoizabrani predsjednik izrazio je plan i želju da klub i dalje uspješno djeluje, te da u suradnji sa općinom realizira sve najvažnije projekte.

Sjednici je nazočio načelnik općine Krašić koji je zahvalio dosadašnjoj upravi na svemu ostvarenome kroz proteklo razdoblje, te izrazio čestitke i podršku novoizabranima na dužnosti u nogometnome klubu. Najvažniji projekat sanacije sportskih objekata  tokom ove godine trebao bi biti uspješno proveden, jer je sva potrebna dokumentacija za isti od strane općine osigurana.

Više...
 
<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>

Stranica 12 od 213