Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabavau slikama

Općina Krašić - vijesti:
DVD KRAŠIĆ ORGANIZIRAO VATROGASNU VJEŽBU
Ponedjeljak, 10 Lipanj 2019 20:24

U subotu, 08. lipnja u Krašiću je u organizaciji DVD-a Krašić organizirana pokazna vatrogasna vježba sa 2 vrste intervencije.

Prva intervencija održana je na obilaznici gdje su članovi DVD-a Pribić i Prekrižje gasili požar guma na otvorenome, a potom su u središtu Krašića vatrogasci DVD-a Krašić prikazali spašavanje unesrećenih iz dva vozila koja su sudjelovala u automobilskoj nesreći.

Nakon uspješno obavljene vježbe održana je vatrogasna zabava kod Vatrogasnoga doma.

Više...
 
NASTAVLJENO SA UREĐIVANJEM OPĆINSKIH PROMETNICA
Ponedjeljak, 10 Lipanj 2019 20:20

Protekloga tjedna nastavljeno je sa uređivanjem općinskih prometnica. Nakon što su se i vremenske prilike uskladile se kalendarskima moglo se bez ikakvih ograničenja nastaviti sa polaganjem asfaltnoga sloja kolnika.

Prvo je asfaltirana ulica do sportskih terena u Krašiću u kojoj se nalazi i Veterinarska stanica, kao i Šumarija Krašić. Potom je krajem tjedna asfaltirana dionica prometnice u Hutinu, ponad staroga dvorca u Strmcu Pribićkom, a danas je presvučena novom asfaltom prometnica koja vodi od županijske ceste Jezerine - Vivodina u selo Radina Gorica.

Svi trenutno ugovoreni radovi vrijedni preko 600 tisuća kuna trebaju biti dovršeni do sredine mjeseca.

Više...
 
OBAVIJEST HEP-a POGON OZALJ
Srijeda, 05 Lipanj 2019 18:42

Zbog planiranih radova dana 06.06.2019. u vremenu od 08:00-14:00h, bez opskrbe električnom energijom biti će naselja: Kučer, Donje i Gornje Prekrižje, Novaković Gorica, Mrakužići, Bukovica (TS Kučer, Novaković Gorica, Mrakužići, Bukovica, MM Prekrižje 1, MM Prekrižje 2).

 
ASFALTIRANJE NOVOUREĐENOG PARKIRALIŠTA
Četvrtak, 30 Svibanj 2019 21:21

Četvrtak, 30. svibnja izvedeni su radovi na asfaltiranju novouređenog parkirališta u Krašiću koje je namjenjeno prije svega za potrebe parkiranja osobnih automobila i autobusa sve brojnijih hodočasnika i posjetitelja Krašića i Doline kardinala.

Uređena javna parkirališta jedan su od najprioritetnijih infrastrukturnih objekata i osnova za daljnji turistički rast i razvoj Krašića, što je naglašeno i Master planom razvoja turizma u općini Krašić.

Radovi na uređenju započeli su sredinom travnja, te su zbog kišnoga vremena trajali malo duže od planiranog vremena, ali su ovoga tjedna uspješno privedeni kraju.

Još je preostalo samo obilježavanje parkirnih mjesta ocrtavanjem asfaltne površine, preuzimanje od strane općine i stavljanje u funkciju. Radove je izvodila Niskogradnja iz Karlovca, a ukupna vrijednost im je preko 350 tisuća kuna, što će zahvaljujući pomoći od strane Zagrebačke županije biti podmireno bez dodatnih zaduženja iz drugih izvora.

Više...
 
GOSPODIN DUVNJAK STIGAO OD KRAŠIĆA DO RIMA
Četvrtak, 30 Svibanj 2019 18:44

U srijedu, 29. svibnja gospodin Ante Duvnjak predsjednik Udruge Lučonoše domovinskoga rata koji je  08. svibnja na Dan općine Krašić sudjelovao u procesiji od rodne kuće kardinala Stepinca, potom na svečanom misnome slavlju i svečanoj sjednici općinskoga vijeća povodom Dana općine Krašić jučer je papi Franji predao dar iz Krašića.

Podsjetiti ćemo da ja na svečanoj sjednici gospodin Duvnjak primio Javno priznanje od načelnika općine i sliku sa motivom crkve Presvetoga trojstva i spomenikom kardinala Stepinca koju je na svome hodočašću od Krašića do Rima jučer osobno uručio svetome ocu na trgu Svetoga Petra. Motiv njegova hodočašća u Rim je što skorije proglašenje blaženoga Alojzija Stepinca svetim.

Više...
 
<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>

Stranica 13 od 196