Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9
Javna nabava


u slikama

Općina Krašić - vijesti:
Svečano otvoren križni put
Utorak, 23 Listopad 2012 18:06

U Župi Krašić 21. listopada u 10:00 sati svečano je otvoren i blagoslovljen križni put podno župnoga dvora i Crkve u Krašiću. Uz mnoštvo većinom domaćih vjernika, te brojne časne sestre i svećenike blagoslov je obavio domaći župnik Dragutin Kučan. Nakon blagoslova križnoga puta služena je Sveta Misa i podijeljen sakramenat Svete Potvrde, koje je predvodio pomoćni zagrebački biskup Valentin Pozaić.

Više...
 
Brezarske švelje
Subota, 20 Listopad 2012 19:09

18. listopada načelnik Općine posjetio je 'brezarske švelje', sekciju koja djeluje unutar udruge U.Z.O.R. Krašić. Svakoga četvrtka uvečer okupe se i izdvoje svoje dragocjeno vrijeme kako bi svojim rukama izradile razne ukrasne i slične stvari iz tkanine na kojima je glavni motiv Krašić i okolica. Ove vrijedne ruke osim što čuvaju od zaborava stare običaje cijeloga kraja, vrlo lijepo i često prezentiraju cijelu Općinu svojim nastupima na raznim kulturnim manifestacijama, sajmovima i sličnom.

Više...
 
Održani tradicionalni 'Dani kruha'
Utorak, 16 Listopad 2012 11:05

14. listopada 2012. u organizaciji udruge UZOR i Općine Krašić na središnjem trgu u Krašiću održana je tradicionalna manifestacija 'Dani kruha - zahvala za plodove zemlje'. Uz ne baš idealne vremenske prilike okupio se lijepi broj udruga i posjetitelja sa područja Općine i susjednih gradova. Tako su svoje proizvode izložili KUD 'Josip Torbar', udruga UZOR, Krašićke mažoretkinje, dječji vrtić 'DIDI', učitelji, učenici i roditelji iz Osnovne škole Blaženoga Alojzija Stepinca, kao i područne škole iz Vukšin Šipka, OG Spretnjak iz Petrovine, OG Brebrić, KUD Vrhovac i dr.

Više...
 
Obilježen novi pješački prijelaz
Ponedjeljak, 15 Listopad 2012 20:12

U petak je obilježen horizontalnom i vertikalnom signalizacijom novi pješački prijelaz u Krašiću. Radi se o križanju ceste Krašić - Kostanjevac sa sporednom lokalnom cestom prema naselju Krupače. U neposrednoj blizini uz lokalnu cestu prema Krupačama nalazi se dječji vrtić 'DIDI', pa su često pješaci, posebno djeca sa roditeljima i bakama na nepreglednom mjestu trebali pretrčavati cestu da bi došli do nogostupa. Pješačkim prijelazom će sigurnost pješaka na tome području sigurno biti povećana.

Više...
 
Obavijest
Ponedjeljak, 15 Listopad 2012 08:44

Općina Krašić obaviještava da će zbog radova na rekonstrukciji mosta promet iz smjera Strmca Pribićkoga prema Crkvenom Pribiću biti zatvoren tokom čitavoga dana 15. listopada.
Obilazan smjer je preko Donjega i Gornjega Pribića.

Više...
 
<< Početak < « 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 » > Kraj >>

Stranica 134 od 159