Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9Javna nabava


u slikama

Općina Krašić - vijesti:
Održane utrke u Dragi
Utorak, 24 Kolovoz 2010 23:56

quadoviU organizaciji Moto kluba Krašić u nedjelju se na stazi Draga u Krašiću vozila utrka četverocikala (quadova) međunarodnog prvenstva IQRC te prvenstva Hrvatske a nastupali su mnogobroji vozači iz Hrvatske i susjednih zemalja. Kao i ranijih godina posjećenost je bila velika a organizacija na visokom nivou. U klasi Q1 pobjednik je bio Stjepan Zeba, u klasi Q2 pobjedio je domaći vozač iz MK Krašić Ramon Wilemschen, u klasi Q3 pobjednica je bila Martina Brdarić a u klasi Q4 njezin brat Ivan Brdarić. U najjačoj Q5 klasi pobjednik je bio Miha Špindler.

Više...
 
Održan turnir vuzmenki
Ponedjeljak, 16 Kolovoz 2010 21:24

U Krašiću je u subotu i nedjelju održan tradicionalni i popularni turnir vuzmenki koji je kao i svake godine privukao veliki broj gledatelja. Radi se o malonogometnom turniru na kojem nastupaju momčadi vuzmenki župe Krašić. Ove godine prijavilo se sljedećih deset momčadi: Rutak, Kapela, Matoš breg, Penićarci, Krupače, Čačkovina, Brebrići, Šimanci, Seljanci, Hrženik. Nakon Rutka koji je protekle 4 godine osvajao ovaj turnir ove godine osvojila ga je momčad Čačkovine, drugi su bili Penićarci, treći Rutak i četvrti Hrženik. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Matija Rajaković, Zvonko Benković proglašen je najboljim golmanom a Mario Tuček bio je najbolji strijelac.

 
Sanacija i uređenje kanala na ŽC Krašić - Vivodina
Petak, 06 Kolovoz 2010 00:56

Nakon što je prošle godine na zahtjev mještana skrenuta pažnja, te izvršen obilazak i uvid kanala i propusta na županijskoj cesti Krašić-Vivodina koji se ulijeva u potok Krašić. HV (Hrvatske vode) pristupile su sanaciji propusta i uređenju kanala.
Radove su u kratkome roku uspješno izveli djelatnici Vodoprivrede d.d. Karlovac. Vjerujemo da je tako riješen dugogodišnji problem odvodnje oborinskih voda kod obilnijih padalina, te povećana sigurnost i kvaliteta života stanovnika okolnih kuća.

Više...
 
Kod vrtića postavljeni ležeći policajci
Petak, 06 Kolovoz 2010 00:47

Nakon čestih pritužbi i prigovora da se na lokalnoj cesti Krašić - Krupače pojedini vozači ponašaju neodgovorno, te tako ugrožavaju i sebe i druge sudionike u prometu, a posebno pješake pristupilo se analizi te problematike.
Kako se na spomenutoj cesti nalazi i dječji vrtić 'DIDI', te starački dom, prometni stručnjaci predložili su postavljanje ležećih policajaca upravo kod spomenutih ustanova. Nakon izrade projektne dokumentacije i odbrenja Županijske uprave za ceste Zagrebačke županije i ostalih nadležnih službi pristupilo se postavljanju prometne signalizacije i ležećih policajaca na spomenutoj lokaciji. Radove su izvršili djelatnici poduzeća 'Ceste' Karlovac.

Više...
 
Asfaltirana cesta u Okrugu i Miranjcu
Petak, 06 Kolovoz 2010 00:34

Dugogodišnji problem neuređenosti lokalne ceste na Okrugu je konačno riješen. Igrom slučaja je kod određivanja teritorijalnih granica Općine Krašić kada je jedna strana ceste (desna) došla pod ingerenciju Općine, a druga (lijeva) pod ingerenciju Grada Jastrebarsko. To je sigurno na žalost doprinjelo da se tek ovih dana navedeni problem riješi. Zadovoljstvo stanovnika navedenih naselja  koji su konačno dočekali asfaltni kolnik je i više nego veliko. Zahvalni su i Općini Krašić, a i Gradu Jastrebarskom da su konačno zajedničkim snagama i dogovorom riješili njihov problem kvalitetne prometne infrastrukture.

Više...
 
<< Početak < « 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 » > Kraj >>

Stranica 147 od 150