Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAMProračun

Javna nabavau slikama

Općina Krašić - vijesti:
Obilazak vodocrpilišta
Srijeda, 22 Kolovoz 2012 19:55

21. kolovoza 2012. načelnik Općine Petković Fajnik obišao je sa direktorom Vodovoda i odvodnje Zagrebačke županije gospodinom Marunicom i njegovim suradnicima vodocrpilišta u Krašiću i Puškarovom Jarku. Posebno je naglasak bio na Puškarovom Jarku, crpilištu za koje su napravljene sve potrebne istražne radnje, a nedavno i proveden javni natječaj za izvođenje bušotine i izradu podzemnoga bunara za crpljenje vode. Postojeće sabirne komore koje su u upotrebi 40-ak godina su dotrajale, te spremne za rekonsturkciju, a izradom podzemnoga bunara najkvalitetnije će se nadomjestiti njihova funkcija. Vrlo skoro se očekuje potpis ugovora i početak realizacije navedenoga posla.

Više...
 
Obavijest!!
Utorak, 21 Kolovoz 2012 21:24

KOMUNALNO OZALJ d.o.o. MOLI SVE SVOJE KORISNIKE DA RACIONALIZIRAJU POTROŠNJU VODE, TE DA VODU IZ VODOOPSKRBNOG SUSTAVA NE KORISTE ZA PRANJE AUTOMOBILA, POLJOPRIVREDNIH STROJEVA I ALATA, TE ZA ZALIJEVANJE OKUĆNICA I VRTOVA. ZBOG NEPOVOLJNIH HIDROLOŠKIH PRILIKA ZNATNO SU SMANJENE ZALIHE VODE NA IZVORIŠTIMA. UKOLIKO NE DOĐE DO SMANJENJA POTROŠNJE, KOMUNALNO OZALJ d.o.o. BITI ĆE PRISILJENO UVESTI OGRANIČENJA U POTROŠNJI.'

S poštovanjem, Direktor: Zlatko Gojmerac, dipl.oec.

 
Sanacija tornja Crkve Sv. Siksta
Srijeda, 01 Kolovoz 2012 20:48

Na tornju Crkve Sv. Siksta u Crkvenom Pribiću traju intenzivni radovi na sanaciji, te se vrši zamjena limenoga pokrova. Kroz idućih nekoliko dana radovi bi trebali biti uspješno privedeni kraju. Radi se o vrijednosti radova od preko 130 tisuća kuna, a nakon njihova završetka trebala bi uslijediti i sanacija sa farbanjem vanjske fasade vrha tornja da se iskoristi postavljena skela i za tu namjenu.

Više...
 
Uređenje prometnica i čišćenje odvodnih kanala
Srijeda, 01 Kolovoz 2012 20:39

Ovoga tjedna intenzivno se nakon šišanja živica i trave, radi na uređenju i krpanju prometnica na području Općine, te na čišćenju dijela odvodnih kanala. Najznačajnije je svakako asfaltiranje proširene prometnice u Bukovici Prekriškoj u širini 1,0 m, te duljini od 500 m kako bi se lakše i nesmetano odvijao dvosmjeran promet koji je na tome području dosta velik. Ovo proširenje posebno će biti korisno u zimskim mjesecima za normalno odvijanje teretnog prometa.

Više...
 
Nastavak javnih radova
Utorak, 31 Srpanj 2012 20:45

Ovoga tjedna nastavljaju se javni radovi koje Općina provodi zajedno sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje. Na radovima je angažirana nova grupa od 4 radnika koji se u evidenciji Zavoda za zapošljavanje nalaze duže od 2 godine. Posla ima puno, jer je kroz pauzu od mjesec dana od kada je prva grupa završila sa radovima ponovno potrebno sve javne površine urediti, pokositi i osvježiti. Dužina trajanja navedenih radova je predviđena na 4 mjeseca, odnosno koliko to vremenske prilike budu dozvoljavale.

Više...
 
<< Početak < « 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 » > Kraj >>

Stranica 155 od 175