Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAMProračun

Javna nabavau slikama

Općina Krašić - vijesti:
Otvoreno Prvenstvo Hrvatske po 2. puta ove godine u Krašiću
Utorak, 30 Kolovoz 2011 09:39

Po 2. puta ove godine u organizaciji Moto kluba Krašić na stazi Draga u Krašiću održalo se Otvoreno Prvenstvo Hrvatske u quadcrossu i supercrossu. Nastupalo je šezdesetak vozača a uvijek atraktivne utrke gledalo je šestotinjak ljudi koji su u Krašić pristigli iz svih krajeva Hrvatske. Prije utrka načelnik Općine Krašić Josip Petković Fajnik zaželio je svima dobrodošlicu, pohvalio rad Moto Kluba Krašić te službeno označio početak utrka.

Više...
 
Uređenje prometne signalizacije
Subota, 27 Kolovoz 2011 15:55

I ove godine u okviru akcije Ministarstva unutarnjih poslova 'Poštujte naše znakove' vezano uz početak nove školske godine Općina i Županijska uprava za ceste vrše otklanjanje nedostataka na horizontalnoj i vertikalnoj prometnoj signalizaciji. Popravljaju se oštećeni prometni znakovi i farba oznake na kolniku kod Osnovnih škola i dječjega vrtića. Također se farbaju i osvježavaju zaštitne ograde na mostovima, te će se pokrpati i udarne rupe na kolnicima.

Više...
 
40 godina rada NK Pribić
Utorak, 16 Kolovoz 2011 09:15

U subotu 13. kolovoza 2011. održana je svečana sjednica NK Pribić u povodu 40 godina rada klupa.
Na sjednici kojoj su nazočili brojni članovi, igrači, prijatelji i sponzori kluba dodjeljena su priznanja i zahvalnice najzaslužnijima za nastanak i razvoj NK Pribić.
Nogometni klub 'Pribić' svoje je početke imao već u proljeće davne 1949. godine kada je na prijedlog omladinske udruge, a pod patronatom Seljačke radne zadruge osnovan klub. Registriran je 1950. kod SOFK-e u Jastrebarskom. Zadruga je klubu kupila dresove i lopte. Na žalost nije bilo odgovarajućeg igrališta za natjecateljski nogomet, te se uskoro raspadom Seljačke radne zadruge gasi i nogometni klub.
Trebalo je više od 20 godina da bi došlo do obnove, točnije 28. studenog 1971. kada se rodila ideja osnutka. Glavni inicijatori su bili nastavnici pribićke škole Petar Vlašić i Milan Reškovac. Prvi je izabran za predsjednika, a drugi za trenera, dok je Stjepan Gornik bio prvi blagajnik.
Klub je kroz ovo vrijeme imao zaista sjajnih igrača i generacija. Osvojili su ukupno 7 naslova podbjednika kupa Općine Jastrebarsko, a u sezoni 1975/'76. drugo mjesto u područnoj ligi Karlovac, u kojoj se tada natjecala.
Danas su u upravi kluba više manje mlađi dečki, koji su ujedno i igrači kluba, te sa puno vjere i entuzijazma gledaju na budućnost i daljnji rad NK Pribić.

Povodom četrdesete godišnjice kluba odigrana je i prijateljska nogometna utakmica sa prvoligašem NK Karlovac.

Više...
 
Završena rekonstrukcija mosta prema Pribiću
Subota, 16 Srpanj 2011 20:07

U petak 15.07. je i službeno završena vanjska rekonstrukcija, odnosno zaštita i farbanje željeznoga mosta na lokalnoj  cesti od Krašića prema Pribiću. Uz još neke sitne detalje most će dobiti sasvim novu sliku i sigurno puno dulji vijek trajanja, te veću sigurnost prometovanja njime. Uz predstavnike Županijske uprave za ceste, izvođača radova, te načelnika Općine Krašić most je predan na daljnje redovito održavanje i upravljanje 'Cestama' Karlovac, nadcestariji Jastrebarsko.

Više...
 
Radovi na krovištu osnovne škole
Srijeda, 13 Srpanj 2011 09:07

Nakon uspješno provedenoga natječaja, izbora izvođača i sklapanja ugovora, prošloga tjedna započeti su radovi na sanaciji krovišta osnovne škole kardinala 'Alojzija Stepinca' u Krašiću.
Ukupna vrijednost radova je ca. 300.000,00 kuna bez PDV-a. Radi se o preko 2 000 m2 krovišta. Skidaju se potpuno ekološki neprihvatljive salonitne ploče, mijenja drvena građa, stavlja nova zaštitna folija i potpuno novi limeni pokrov, te nova limarija i zaštita od udara groma.
Već su završeni radovi na kotlovnici i započeti na školskoj športskoj dvorani.
Predviđeno je da će radovi biti gotovi do početka kolovoza, dakle dobrano prije početka nove školske godine.

Više...
 
<< Početak < « 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 » > Kraj >>

Stranica 157 od 165