Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9Proračun


Javna nabava


u slikama

Općina Krašić - vijesti:
"Sa Zebrom sigurno u školu", postavljeni ležeći policajci kod osnovne škole
Ponedjeljak, 13 Rujan 2010 22:21

utrkaVezano uz početak nove školske godine u subotu 11.09.2010. god. Hrvatski autoklub Jastrebarsko je u suradnji sa policijskom postajom Jastrebarsko, Agencijom za odgoj i obrazovanje, te Općinom na trgu Alojzija Stepinca u Krašiću organizirao akciju  'Sa Zebrom sigurno u školu'.
Akciji se odazvalo dvadesetero djece sa roditeljima, uglavnom vrtićke i predškolske dobi. Svrha je još jedanput apelirati na sve vozače da sigurno i pažljivo voze, te poštuju prometne znakove, jer je velik broj djece svakodnevno na našim cestama i prometnicama.

Također su se prije početka nove školske godine uspjeli postaviti ležeći policajci i kod OŠ "Kardinal Alojzije Stepinac" i tako osigurati za sve polaznike škole puno veću sigurnost. Općina Krašić se zahvaljuje Županijskoj upravi za ceste na odobrenju projekta i svesrdnoj pomoći kod same realizacije.

Više...
 
Održane utrke u Dragi
Utorak, 24 Kolovoz 2010 23:56

quadoviU organizaciji Moto kluba Krašić u nedjelju se na stazi Draga u Krašiću vozila utrka četverocikala (quadova) međunarodnog prvenstva IQRC te prvenstva Hrvatske a nastupali su mnogobroji vozači iz Hrvatske i susjednih zemalja. Kao i ranijih godina posjećenost je bila velika a organizacija na visokom nivou. U klasi Q1 pobjednik je bio Stjepan Zeba, u klasi Q2 pobjedio je domaći vozač iz MK Krašić Ramon Wilemschen, u klasi Q3 pobjednica je bila Martina Brdarić a u klasi Q4 njezin brat Ivan Brdarić. U najjačoj Q5 klasi pobjednik je bio Miha Špindler.

Više...
 
Održan turnir vuzmenki
Ponedjeljak, 16 Kolovoz 2010 21:24

U Krašiću je u subotu i nedjelju održan tradicionalni i popularni turnir vuzmenki koji je kao i svake godine privukao veliki broj gledatelja. Radi se o malonogometnom turniru na kojem nastupaju momčadi vuzmenki župe Krašić. Ove godine prijavilo se sljedećih deset momčadi: Rutak, Kapela, Matoš breg, Penićarci, Krupače, Čačkovina, Brebrići, Šimanci, Seljanci, Hrženik. Nakon Rutka koji je protekle 4 godine osvajao ovaj turnir ove godine osvojila ga je momčad Čačkovine, drugi su bili Penićarci, treći Rutak i četvrti Hrženik. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Matija Rajaković, Zvonko Benković proglašen je najboljim golmanom a Mario Tuček bio je najbolji strijelac.

 
Sanacija i uređenje kanala na ŽC Krašić - Vivodina
Petak, 06 Kolovoz 2010 00:56

Nakon što je prošle godine na zahtjev mještana skrenuta pažnja, te izvršen obilazak i uvid kanala i propusta na županijskoj cesti Krašić-Vivodina koji se ulijeva u potok Krašić. HV (Hrvatske vode) pristupile su sanaciji propusta i uređenju kanala.
Radove su u kratkome roku uspješno izveli djelatnici Vodoprivrede d.d. Karlovac. Vjerujemo da je tako riješen dugogodišnji problem odvodnje oborinskih voda kod obilnijih padalina, te povećana sigurnost i kvaliteta života stanovnika okolnih kuća.

Više...
 
Kod vrtića postavljeni ležeći policajci
Petak, 06 Kolovoz 2010 00:47

Nakon čestih pritužbi i prigovora da se na lokalnoj cesti Krašić - Krupače pojedini vozači ponašaju neodgovorno, te tako ugrožavaju i sebe i druge sudionike u prometu, a posebno pješake pristupilo se analizi te problematike.
Kako se na spomenutoj cesti nalazi i dječji vrtić 'DIDI', te starački dom, prometni stručnjaci predložili su postavljanje ležećih policajaca upravo kod spomenutih ustanova. Nakon izrade projektne dokumentacije i odbrenja Županijske uprave za ceste Zagrebačke županije i ostalih nadležnih službi pristupilo se postavljanju prometne signalizacije i ležećih policajaca na spomenutoj lokaciji. Radove su izvršili djelatnici poduzeća 'Ceste' Karlovac.

Više...
 
<< Početak < « 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 » > Kraj >>

Stranica 159 od 162