Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabavau slikama

Općina Krašić - vijesti:
Sretan Uskrs

Sretan i blagoslovljen Uskrs svim žiteljima općine Krašić, kao i susjednih općina i gradova žele načelnik općine Krašić i njegov zamjenik te općinsko vijeće općine. 

Neka u svima najveći kršćanski blagdan probudi nadu, vjeru i ljubav koje su jedini siguran i čvrst oslonac na svakodnevnim nam putevima.


 
ODRŽANO ŽUPANIJSKO NATJECANJE 'SIGURNO U PROMETU'
Subota, 20 Travanj 2019 16:33

U četvrtak, 18. travnja u Osnovnoj školi kardinala Alojzija Stepinca Krašić održano je županijsko natjecanje učenika i učenica, točnije po dva predstavnika najboljih u znanju i spretnosti u vožnji bicikla na poligonu iz svake Osnovne škole.

Najbolja dva dječaka i dvije djevojčice nastupiti će na državnom natjecanju 'Sigurno u prometu'. Organizator uz domaćina natjecanja, Osnovnu školu bio je HAK  Autoklub Jastrebarsko, a nakon pozdravnih govora natjecanje je otvorio načelnik općine Krašić.

Više...
 
ZAPOČELI RADOVI NA UREĐENJU PARKIRALIŠTA U KRAŠIĆU
Utorak, 16 Travanj 2019 21:47

Nakon uvođenja u posao i izvođača radova tvrtke Niskogradnja započeli su i očekivani radovi na uređenju javnog parkirališta u Krašiću. Ovo je prvi veliki korak koji je i u novom Master planu razvoja turizma u Dolini kardinala istaknut kao velika važnost i prioritet kod prometne problematike.

Vrijednost projekta je oko 350 tisuća kuna i rok završetka radova 30 dana. Osim spomenutoga parkirališta u Brezariću je započeta sanacija manjega klizišta kako bi se spriječile veće štete na prometnici,te i potencijalno veći troškovi sanacije. Poslovi na uređenju općinskih prometnica nastavljaju se kontinuirano dalje.

Više...
 
OBILJEŽEN ROĐENDAN KARDINALA KUHARIĆA
Ponedjeljak, 15 Travanj 2019 22:10

U ponedjeljak, 15. travnja obilježena je 100. godišnjica rođenja kardinala Franje Kuharića u njegovoj rodnoj općini. Blagopokojni kardinal Franjo Kuharić rođen je u Gornjem Pribiću prije 100. godina, 15. travnja daleke 1919. godine kao 13. dijete u obitelji Kuharić.

Uvijek je bio ponosan na svoj rodni kraj, kraj koji ga je odredio kao osobu i kao redovnika, a kasnije i kao velikog nadbiskupa u presudnim trenucima kada je stvarana Republika Hrvatska. Uistinu bio je božji pastir svojega naroda i svoje crkve u povjesnim trenucima za naš narod.

Više...
 
ODRŽAN SASTANAK SA KONZERVATORSKIM ODJELOM VEZANO UZ SPOMENIK FRANJE KUHARIĆA
Četvrtak, 11 Travanj 2019 21:18

U srijedu, 10. travnja održan je treći po redu sastanak na terenu u Pribiću vezano uz postavljanje Spomenika blagopokojnom kardinalu Franji Kuhariću. Predstavnici Ministarstva kulture, Konzervatorskog odjela Zagreb imali su dodatne zahtjeve i pitanja prema prijedlogu izrađivača spomenika te prema zahtjevu općine za dopunom konzervatorskih uvijeta.

Sve nejasnoće su na navedenom sastanku detaljno pojašnjene i vjerujemo usklađene kako bismo u općini imali sve potrebno vezano za dovršetak projektne dokumentacije i konačni početak realizacije samog projekta na terenu u našem Pribiću.

Sastanku su nazočili načelnik općine i njegov zamjenik, zatim spomenuti predstavnici Konzervatorskoga odjela Zagreb, predstavnici župe svetog Siksta pape, projektanti i naravno autor, izrađivač spomenika kardinala Kuharića akademski kipar Tomislav Kršnjavi.

Više...
 
<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>

Stranica 17 od 196