Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAMProračun

Javna nabavau slikama

Općina Krašić - vijesti:
Održani "Dani kruha"
Utorak, 05 Listopad 2010 09:46

danikruhaI ove godine u nedjelju 3. listopada, o 12-oj godišnjici proglašenja Blaženim kardinala Alojzija Stepinca na trgu u centru Krašića održali su se sada već tradicionalni "Dani kruha". Na štandovima Udruge UZOR iz Krašića, Udruge LIPA iz Slavetića, KUD-a Josip Torbar, dječjeg vrtića 'DIDI', te OŠ Kardinal Alojzije Stepinac Krašić  posjetitelji su mogli razgledati veliku ponudu kruha, slastica i plodova naših njiva  koji su osim za razgledavanje bile namijenjene i za prodaju. Nakon jutarnje mise krašićki župnik Dragutin Kučan blagoslovio je sve plodove i proizvode izložene na trgu, a kasnije su posjetitelje zabavljale tamburice KUD-a Josip Torbar iz Krašića, te limena glazba iz Začretja.
Na trgu su se okupili brojni posjetitelji i gosti.

 
Održana atletska utrka "Dolinom Kardinala"
Ponedjeljak, 04 Listopad 2010 09:35

utrkaTradicionalna atletska utrka "Dolinom Kardinala", ove godine 14. po redu održala se u subotu 2. listopada. Šezdesetak natjecatelja trčalo je Krašićkim krajem na stazi dugoj 24 km a najuspješniji su bili trkači iz susjedne Mađarske. U konkurenciji seniora pobijedio je Tamas Olah (1:23,11), drugi je bio naš Zoran Žilić a treći Tamas Nagy.  U konkurenciji seniorki prva dva mjesta osvojile su Mađarice Monica Nagy (1:32, 30) i Reka Batai a treća je bila naša Danijela Černić. Sljedeće godine utrka se vraća ponovno u svoj uobičajni termin početkom svibnja, uz veći broj trkača i trkačica.

Više...
 
14. atletska utrka "Dolinom Kardinala"
Srijeda, 22 Rujan 2010 15:15

utrka Tradicionalna atletska utrka "Dolinom Kardinala" održati će se u subotu 02.10.2010. godine. Start i cilj utrke je na trgu Kardinala Alojzija Stepinca u Krašiću a utrka kreće u 15:00 sati. Direktor utrke je Boris Stepinac a organizatori Općina Krašić, NK Krašić, Turistička zajednica Općine Krašić, AK Dinamo Zrinjevac i Fundacija Kardinal Alojzije Stepinac. Pokrovitelji utrke su Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa i HP.

Više...
 
"Sa Zebrom sigurno u školu", postavljeni ležeći policajci kod osnovne škole
Ponedjeljak, 13 Rujan 2010 22:21

utrkaVezano uz početak nove školske godine u subotu 11.09.2010. god. Hrvatski autoklub Jastrebarsko je u suradnji sa policijskom postajom Jastrebarsko, Agencijom za odgoj i obrazovanje, te Općinom na trgu Alojzija Stepinca u Krašiću organizirao akciju  'Sa Zebrom sigurno u školu'.
Akciji se odazvalo dvadesetero djece sa roditeljima, uglavnom vrtićke i predškolske dobi. Svrha je još jedanput apelirati na sve vozače da sigurno i pažljivo voze, te poštuju prometne znakove, jer je velik broj djece svakodnevno na našim cestama i prometnicama.

Također su se prije početka nove školske godine uspjeli postaviti ležeći policajci i kod OŠ "Kardinal Alojzije Stepinac" i tako osigurati za sve polaznike škole puno veću sigurnost. Općina Krašić se zahvaljuje Županijskoj upravi za ceste na odobrenju projekta i svesrdnoj pomoći kod same realizacije.

Više...
 
Održane utrke u Dragi
Utorak, 24 Kolovoz 2010 23:56

quadoviU organizaciji Moto kluba Krašić u nedjelju se na stazi Draga u Krašiću vozila utrka četverocikala (quadova) međunarodnog prvenstva IQRC te prvenstva Hrvatske a nastupali su mnogobroji vozači iz Hrvatske i susjednih zemalja. Kao i ranijih godina posjećenost je bila velika a organizacija na visokom nivou. U klasi Q1 pobjednik je bio Stjepan Zeba, u klasi Q2 pobjedio je domaći vozač iz MK Krašić Ramon Wilemschen, u klasi Q3 pobjednica je bila Martina Brdarić a u klasi Q4 njezin brat Ivan Brdarić. U najjačoj Q5 klasi pobjednik je bio Miha Špindler.

Više...
 
<< Početak < « 161 162 163 164 165 166 167 168 » > Kraj >>

Stranica 165 od 168