Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAMProračun

Javna nabavau slikama

Općina Krašić - vijesti:
Otkrivanje spomen ploče Hrvatskim braniteljima
Ponedjeljak, 03 Rujan 2012 12:31

U Dolu je u nedjelju 02. rujna 2012. godine na zidu kod Crkve Majke Božje Dolske svečano otkrivena spomen ploča u čast trojici poginulih pripadnika Hrvatske vojske i policije koji su među prvima podarili svoj život za obranu domovine. Sva trojica su iz toga dijela Općine, točnije Ivica Žalac i Dražen Žalac iz Kostela Pribićkog, a Dražen Vrapčević iz Okruga (Miranjac). Svečanosti su uz domaćega župnika velečasnoga Stjepana Dijaneš nazočile obitelji poginulih branitelja, vojni ordinarij biskup Juraj Jezerinac koji je i blagoslovio spomen ploču, svećenici, načelnik Općine Josip Petković Fajnik sa zamjenikom, vijećnici u općinskom vijeću, izaslanik vršitelja dužnosti gradonačelnika grada Jastrebarskog gospodin Bernart, prvi zapovjednik 1. gardijske brigade Tigrova i bivši načelnik GS oružanih snaga Republike Hrvatske general zbora Josip Lucić, predsjednik udruge veterana 1. gardijske brigade brigadni general Tomo Medved, gospodin Anić, predstavnici udruga i branitelji, te brojni vjernici iz Župe i okolice.

Više...
 
Obavijest - promet
Nedjelja, 02 Rujan 2012 11:06

Zbog ranije najavljenih radova na rekonstrukciji jedne dionice ceste Krašić - Vivodina 03. i 04. rujna od 07:30 do 16:00 sati vrijediti će posebna regulacija prometa. U navedenom vremenu prometovati će se obilazno lokalnom cestom broj 34014 preko Hrženika.

 
Rekonstrukcija dionice ceste Krašić-Bukovica
Petak, 31 Kolovoz 2012 10:54

U četvrtak 30. kolovoza predstavnici Županijske uprave za ceste zajedno sa izvođačem radova obišli su dionicu ceste Krašić - Bukovica u 'Ćukima' koja će se rekonstruirati u dužini od 600 m. Predviđeni radovi trebali bi početi idućega tjedna i trajati ca. 3 dana, tokom radova će vrijediti posebna regulacija prometa.

Više...
 
Javni radovi u Jezerinama
Utorak, 28 Kolovoz 2012 20:45

Javni radovi koje provodi Općina ovih se dana obavljaju u Jezerinama, selu poznatom kao rodnome mjestu biskupa Juraja Jezerinca. Uređuju se raskršća uz glavnu cestu prema sporednim prometnicama i selima Careva Draga, te Barovka, Konjarić Vrh i Prvinci. Mještani planiraju i uređenje zdenca sa pitkom vodom za slučajne prolaznike, putnike i turiste koji će osim humane i općekorisne nakane sigurno pridonijeti da cijelo naselje dobije još ljepši i ugodniji izgled.

Više...
 
Sanacija krovišta Crkve Sv. Siksta privedena kraju
Utorak, 28 Kolovoz 2012 20:30

Radovi na sanaciji tornja i zamjeni pokrova na tornju Crkve Sv. Siksta pape u Pribiću Crkvenom uspješno su privedeni kraju. Vremenske prilike bile su gotovo idealne tako da je dinamika radova tekla po planu. Ovime je na Župnoj Crkvi u proteklih nešto manje od godinu dana potpuno zamijenjen cjelokupan pokrov. Ovoga tjedna započeti su radovi sa postavljene skele koja se koristila za sanaciju tornja i radovi na popravljanju i farbanju vanjske fasade tornja, koji bi trebali biti gotovi kroz kakovih 10-ak dana.

Više...
 
<< Početak < « 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 » > Kraj >>

Stranica 166 od 187