Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabava

Financ. polit. stran. i nezav. vijeć.u slikama

Općina Krašić - vijesti:
OBAVIJEST VODA KRAŠIĆ
Četvrtak, 05 Prosinac 2019 22:25

Obaviještavaju se korisnici kućnih brojeva Pribić 35, 36, 37, 37a, 38, 42, 44, 45 i 48 da zbog sinoćnjeg puknuća cijevi neće imati vode do izvršenja popravka, danas do 11 h, te sutra i prekosutra povremeno zbog radova na zamjeni dotrajalih vodovodnih cijevi.
Molimo korisnike za razumijevanje i da prethodno pripreme dnevne količine vode za potrošnju.

 
POTPISANI UGOVORI SA IZVOĐAČIMA RADOVA NA UREĐENJU CESTA I PLATOA KOD VATROGASNIH DOMOVA
Četvrtak, 05 Prosinac 2019 09:30

Ovoga tjedna predani su ugovori izvođačima radova na uređenju općinske prometnice Jezerine – Careva Draga koja je spojna cesta između općine Krašić i grada Ozlja, odnosno Jezerina i Lovića Prekriškoga.

Nakon zajedničkih sastanaka i održanih razgovora između općine i susjednoga grada Ozlja tokom ljeta je postignut dogovor da se krene u ovaj zajednički projekat koji će približiti Jezerine Loviću Prekriškom i Lović Prekriški  Jezerinama. Valja podsjetiti da Lović Prekriški iako na području grada Ozlja pripada pod Rimokatoličku župu Prekrižje, a do 60-tih godina prošloga stoljeća pripadao je Rimokatoličkoj župi Pribić.

Još jedna važnost projekta je turistička povezanost i bolja valorizacija budućega Centra duhovne obnove u Jezerinama, gotovo neistražene špilje Rogovac podno Lovića i prekrasnog vidikovca povrh samoga naselja Lović Prekriški. Ukupna vrijednost radova je nešto preko 400 tisuća kuna, te je do sada projekat sufinanciran sredstvima općine i dijelom lokalnih dobročinitelja.

Druga dva predana ugovora odnose se na uređenje platoa koji se koristi za potrebe DVD-a Prekrižje kod samoga Vatrogasnoga doma u Donjem Prekrižju i platoa koji će se koristiti za potrebe Trga Hrvatskih branitelja u Krašiću. Navedeni ugovori su ukupne vrijednosti  120 tisuća kuna, što ukupno ovu investiciju koju se nadamo dovršiti do kraja tekuće godine čini većom od pola milijuna kuna, što su značajna sredstva uložena u komunalnu infrastrukturu.

Na razini godine radi se o iznosu od preko 1,5  milijuna kuna uloženom od strane općine Krašić u uređenje prometnica na području općine, što su uistinu značajna sredstva u odnosu na općinske financijske mogućnosti.   

 
POZIV UMIROVLJENICIMA SA PODRUČJA OPĆINE KRAŠIĆ ZA ISPLATU BOŽIĆNICE
Ponedjeljak, 02 Prosinac 2019 16:33

Općina Krašić poziva umirovljenike sa područja općine čija mirovina ne prelazi 1.300,00 kuna da se jave u prostorije općine radi podnošenja zahtjeva.

Općina će vršiti isplatu pomoći/božićnice umirovljenicima u iznosu od 200,00 kuna za 2019. god.

Zahtjevi se predaju osobno u prostorijama općine svakog radnog dana u vremenu od 08:00 do 14:00 sati, zaključno do 20.12.2019. godine.

 
OBAVIJEST KOMUNALNOGA OZALJ
Četvrtak, 28 Studeni 2019 09:09

Dana 28.11.2019. (četvrtak) Komunalno Ozalj d.o.o. planira izvesti radove na prespajanju novodograđene vodospreme Vrhovac na vodoopskrbni sustav.

Obavještavamo stanovnike sela Vrhovac, Ferenci, Grandić Breg, Zaluka i Hrženik da će zbog planiranih radova, u prijepodnevnim satima  doći do prekida opskrbe pitkom vodom.

Normalizacija vodoopskrbe očekuje se u popodnevnim satima.

Molimo stanovnike za razumijevanje.

 
ODRŽANA SJEDNICA ZAPOVJEDNIŠTVA VATROGASNE ZAJEDNICE ZAGREBČKE ŽUPANIJE
Srijeda, 27 Studeni 2019 14:01

U utorak, 26. listopada u Vatrogasnome domu u Pribiću održana je 10. sjednica zapovjedništva Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije.

Sjednicom je predsjedavao zapovjednik Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije, a nazočilo joj je 30 zapovjednika Vatrogasnih zajednica Zagrebačke županije među kojima i zapovjednik Vatrogasne zajednice općine Krašić gospodin Vladimir Bucković.

Sjednicu sa obimnim dnevnim redom pozdravio je i predsjednik Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije gospodin Ptiček i načelnik općine Krašić Petković Fajnik. Načelnik općine je zahvalio Vatrogasnoj zajednici Zagrebačke županije na dolasku u Pribić i općinu Krašić, te radnu sjednicu u Pribiću povezao kao najavu velikog jubileja Dobrovoljnog vatrogasnoga društva Pribić koje dogodine slavi okruglih 100. godina kontinuiranoga djelovanja

Više...
 
<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>

Stranica 18 od 213