Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabava



u slikama

Općina Krašić - vijesti:
OTVOREN NAGRADNI NATJEČAJ U OKVIRU ECO KARST PROJEKTA – unaprjeđenje postojećeg ili pokretanje novog poslovanja koje potiče bioraznolikost
Srijeda, 03 Travanj 2019 21:44

Od 30.03. – 15.04.2019. u okviru projekta ECO KARST otvoren je nagradni natječaj za unaprjeđenje ili pokretanje novog poslovanja koje potiče bioraznolikost.

Područje Parka prirode „Žumberak -Samoborsko gorje“ predstavlja ogroman potencijal za razvoj poslova koji potiču bioraznolikost. Stoga u okviru Eco Karst projekta Javna ustanova „Park prirode Žumberak – Samoborsko gorje“ organizira aktivnosti podrške pokretanju i razvoju poslovnih ideja iz područja turizma, poljoprivrede i proizvodnje hrane, tradicionalnih zanata te prerade i obrade drveta.

Pozivamo sve zainteresirane da prijave svoje ideje za pokretanje novog ili unaprjeđenje postojećeg posla zasnovanog na načelima očuvanja ekosustava. Poslovna ideja ili već postojeći posao treba se provoditi na području Parka prirode.

Za više informacija i detaljne upute molimo Vas da posjetite web stranicu Parka prirode „Žumberak - Samoborsko gorje“

Za one koji ne žele/ne mogu prijavnicu ispuniti elektronski, tiskane prijavne obrasce možete podignuti i u ozaljskom uredu LAG-a Vallis Colapis (Kurilovac 1, Ozalj).

Više...
 
DOVRŠENO UREĐENJE PROČELJA NA 'TRADICIJSKOJ KUĆI - KRAŠIĆ 94'
Ponedjeljak, 01 Travanj 2019 21:16

U ponedjeljak su predstavnici Konzervatorskoga odjela Ministarstva kulture zajedno sa načelnikom općine obišli 'Tradicijsku kuću - Krašić 94' koja se nalazi na središnjem trgu.

Naime na navedenoj Tradicijskoj kući koja je zajedno sa okućnicom upisana u Registar kulturnih dobara Republike Hrvatske tokom proteklih godinu dana dovršeno je obnova i uređenje pročelja, te je ona zasjala novim sjajem.

Navedeni posao nastavlja se dalje, jer se uskoro planira urediti i stubište na glavnom ulazu u kuću. Općina će i nadalje biti partner sa Ministarstvom da se ovakvi i slični iznimno važni projekti na očuvanju kulturne baštine i nadalje nastave realizirati.

Više...
 
KRŠTENO SEDMO DIJETE OBITELJI SVALJ
Nedjelja, 31 Ožujak 2019 20:53

U nedjelju je u crkvi Presvetoga trojstva u Krašiću na svečanom misnom slavlju kršteno sedmo dijete obitelji Martina i Mirjane Švalj, maleni Viktor.

Krštenje i svetu misu predvodio je pomoćni biskup Zagrebačke nadbiskupije mons. Mijo Gorski.

Obitelj Švalj jedna je od najbrojnijih obitelji u općini Krašić, ujedno jedno od većih obiteljskih gospodarstava koje se bavi proizvodnjom mlijeka i mesa, te u mnogim pogledima uzor i pravi primjer poštene,vrijedne i radišne seoske obitelji.

Više...
 
LOVAČKA UDRUGA 'FAZAN' KRAŠIĆ ODRŽALA SKUPŠTINU
Nedjelja, 31 Ožujak 2019 09:18

Subota, 30. ožujka Lovačka udruga 'Fazan' Krašić u lovačkoj kući u Mirkopolju održala je 84. redovnu godišnju skupštinu. Nakon iznošenja detaljnih izvješća o aktivnostima udruge, financijskom poslovanju i lovnim rezultatima koja su jednoglasno usvojena, uslijedilo je izglasavanje planova za naredni period.

Važnije je svakako istaći da je dovršena legalizacija objekta, uređena nova kuhinja, postavljena zaštitna ograda, te podmireni veći troškovi dugogodišnje sudske parnice.

Uz domaće lovce skupštinu su svojim dolaskom uveličala prijateljska društva, predstavnici DVD-a Krašić i Pribić, Moto kluba, te načelnik općine Krašić.

Više...
 
OBAVIJEST HEP-a POGONA OZALJ
Petak, 22 Ožujak 2019 10:28

Hrvatska elektroprivreda, pogon Ozalj obavještava sve korisnike da će zbog planiranih radova na 35 kV postrojenju u subotu 23.03.2019. u vremenu od 07-17 sati, doći će do povremenih kratkotrajnih prekida u napajanju električnom energijom na cijelom terenu TJ Ozalj.

 
<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>

Stranica 18 od 196