Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAMProračun

Javna nabavau slikama

Općina Krašić - vijesti:
Nastavak javnih radova
Utorak, 31 Srpanj 2012 20:45

Ovoga tjedna nastavljaju se javni radovi koje Općina provodi zajedno sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje. Na radovima je angažirana nova grupa od 4 radnika koji se u evidenciji Zavoda za zapošljavanje nalaze duže od 2 godine. Posla ima puno, jer je kroz pauzu od mjesec dana od kada je prva grupa završila sa radovima ponovno potrebno sve javne površine urediti, pokositi i osvježiti. Dužina trajanja navedenih radova je predviđena na 4 mjeseca, odnosno koliko to vremenske prilike budu dozvoljavale.

Više...
 
Javna rasvjeta na Rudi
Petak, 27 Srpanj 2012 23:32

Danas je svečano uz prisustvo načelnika Općine Krašić, predstavnike HEP-a Karlovac na čelu sa direktorom pogona Ozalj i naravno domaće mještane te njihove goste puštena u rad dugo očekivana javna rasvjeta u Rudama Pribićkim. Ovo dugo očekivana smatra se stoga što su Rude imale jedne od prvih javnu rasvjetu na dosta širem području od područja današnje Općine, bila je postavljena još daleke 1952.godine, dakle prije punih 60 godina. Od kada je stara rasvjeta dotrajala i prestala svijetliti, prošlo je dugih 30-ak i više godina do današnjih dana da bi Rude ponovno dobile javnu rasvjetu. Slučajno se poklopilo da je puštena u pogon 27.07.2012., na datum svečanoga otvorenja olimpijskih igara u Londonu.

Više...
 
Uređenje groblja u Prekrižju
Subota, 21 Srpanj 2012 16:22

Ovoga tjedna vrše se grubi radovi na uređenju pristupnoga puta uz groblje u Prekrižju. Uklonjena su velika i opasna stabla na samome groblju kako bi se omogućilo da se planski i uredno zasadi novo ukrasno drveće. Kroz javne radove dodatno će se urediti samo groblje i očistiti razni otpad koji se godinama ostavljao u krugu samoga groblja.

Više...
 
Sanirano krovište na pomoćnoj zgradi
Srijeda, 18 Srpanj 2012 20:08

Ovoga tjedna sanirano je dotrajalo krovište na pomoćnoj zgradi uz samu zgradu Općine. Radi se o nekih 50-ak metara kvadratnih krovišta na kojem su zamijenjeni istrunuli drveni dijelovi, stavljena izolacija, letva i novi pokrov.

Više...
 
Izložba etnografsko memorijalnih predmeta
Srijeda, 11 Srpanj 2012 11:22

U izlogu turističkoga ureda Turističke zajednice Zagrebačke županije do 31. srpnja otvorena je izložba dijela etnografsko-memorijalnih predmeta iz zbirke koja se nalazi u rodnoj kući kardinala Alojzija Stepinca u Brezariću pored Krašića.
Između ostalog izloženo je:

- muška narodna nošnja
- zlatna diploma za izlagače vina
- svjedožba završene kraljevske gimnazije u Zagrebu,
- fotografije kardinala dok je bio na školovanju u Rimu,
- pismo kardinala prijatelju,
- sukalo za namatanje pređe i
- kamen za glačanje veša.

Više...
 
<< Početak < « 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 » > Kraj >>

Stranica 171 od 190