Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAMProračun

Javna nabavau slikama

Općina Krašić - vijesti:
Proglašena elementarna nepogoda za područje Općine Krašić
Srijeda, 27 Lipanj 2012 09:56

Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić proglasio je elementarnu nepogodu za područje Općine Krašić nastalu 25. lipnja 2012. godine uslijed olujnog nevremena praćenog tučom koje je prouzročilo štetu na poljoprivrednim kulturama (kukuruzu, pšenici, ječmu i povrću). 
Nakon Županove Odluke o proglašenju elementarne nepogode, županijsko i općinsko povjerenstvo izvršit će procjenu šteta i u zakonskom roku dostaviti izvještaj Državnom povjerenstvu za procjenu šteta od elementarnih nepogoda. OBAVIJEST

 
Ivanje
Utorak, 26 Lipanj 2012 21:02

U nedjelju je povodom proslave imendana Svetoga Ivana Krstitelja kod Kapele Svetog Ivana u Hrženiku održano proštenje. Nakon Svete Mise okupljenima su se prigodnim nastupom predstavili najmlađi članovi KUD-a Josip Torbar iz Krašića svojom pjesmom i plesom. Osim njih su u organizaciji proštenja sudjelovali i članovi DVD-a Krašić ponudom jela i pića.

Više...
 
Dječja igrališta
Petak, 22 Lipanj 2012 21:51

Ovoga tjedna postavljena je vertikalna signalizacija i montirana je do kraja sva oprema na dječjem igralištu u Krašiću. Osim u Krašiću ove godine Općina je osigurala sredstva i financirala postavljanje manjeg dječjeg igrališta kod igrališta NK Pribić. Radi se o prvim dječjim igralištima koja su direktno realizirana i postavljena od strane Općine, te u skladu sa važećom Zakonskom regulativom. Osim navedenih igrališta protekloga tjedna izvrešena je i manja sanacija, odnosno popravljeni su zaštitni stupići kod kapele Svetoga Ivana u Hrženiku.

Više...
 
Otvorenje uređenog zdenca u Brezariću
Srijeda, 20 Lipanj 2012 08:26

U nedjelju 17. lipnja 2012. uz prigodni program svečano je obilježen završetak radova na uređenju staroga izvorišta vode u Brezariću. Radovi koje je organizirala i financirala udruga UZOR iz Krašića su provođeni etapno, lagano, ali studiozno i sa puno ljubavi. Nazočnima su se prigodnim riječima obratili predsjednica udruge UZOR gospođa Katarina Stepinac i načelnik Općine Josip Petković Fajnik. Istaknuto je da i male udruge sa manjim brojem ljudi, ako su oni složni mogu iznjedriti ovako lijepe, dobre i opće korisne projekte, te da sa ovakovim i sličnim akcijama treba nastaviti i nadalje. Podrška i pomoć od cijele zajednice u tome ne smije i neće izostati.

Više...
 
Završetak radova na niskonaponskoj mreži u Čunkovoj Dragi
Ponedjeljak, 18 Lipanj 2012 22:06

Protekloga tjedna završeni su radovi na rekonstrukciji niskonaponske mreže u Čunkovoj Dragi, sve do granice sa Općinom Žumberak.
Prema planu je napravljena zamjena vodiča na ca. 2,5 km mreže, zamijenjeno 15-ak stupova, te postavljeno 10-ak novih ekoloških rasvjetnih tijela.
Ukupna vrijednost navedenih radova iznosi preko 200 tisuća kuna.

 
<< Početak < « 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 » > Kraj >>

Stranica 172 od 190