Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAMProračun

Javna nabavau slikama

Općina Krašić - vijesti:
Javni radovi
Ponedjeljak, 16 Travanj 2012 18:56

Treću godinu zaredom Općina Krašić u suradnji sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje organizira javne radove na području Općine Krašić. Trenutno su na radovima zaposlena 4 djelatnika koji su započeli sa radovima na uređenju javnih površina, autobusnih stanica, sadnji cijeća, a slijede i radovi na uređenju groblja, dječjih igrališta, zelenih površina i sl.

Više...
 
Obnova krovišta rodne kuće kardinala Alojzija Stepinca
Četvrtak, 12 Travanj 2012 19:16

Ovih se dana završavaju radovi na obnovi krovišta rodne kuće kardinala Alojzija Stepinca u njegovom rodnome mjestu Brezariću pokraj Krašića. Radove u vrijednosti od preko 120 tisuća kuna financirali su suvlasnici kuće uz pomoć Ministarstva turizma i Zagrebačke Županije. U planu je daljnja sanacija i nastavak radova na objektu koji je star preko 160 godina u skladu sa financijskim mogućnostima.

Više...
 
Radovi na mostu preko Kupčine privode se kraju
Četvrtak, 29 Ožujak 2012 20:07

Radovi na mostu preko riječice Kupčine uz idealne vremenske uvjete za gradnju teku planiranom dinamikom, te je 28. ožujka nakon više od sedam godina uklonjen privremeni zamjenski most od kojega su još ostali samo noseći betonski elementi. Gradnja novog mosta sa pristupnim cestama trebala bi biti privedena kraju tokom mjeseca travnja.

Više...
 
10. obljetnica od smrti kardinala Franje Kuharića
Nedjelja, 11 Ožujak 2012 19:02

Povodom 10 godina od smrti blagopokojnog kardinala Franje Kuharića, 11. ožujka u njegovoj rodnoj župi, crkvi Sv. Siksta  Pape u Crkvenom Pribiću svečano misno slavlje u 11 sati predvodio je vojni ordinarij biskup Juraj Jezerinac. Na misi se okupio velik broj vjernika i štovatelja lika i djela voljenog kardinala, koji je svojim životom zadužio svoju župu, svoj kraj, cijeli Hrvatski narod i katoličku Crkvu. Nakon Svete Mise upriličen je svečani ručak na kojem su podijeljena priznanja i zahvalnice svima koji su na bilo koji način sudjelovali i pomogli obnovu krovišta župne crkve Sv. Siksta.

Više...
 
Nastavljeni radovi na mostu preko rijeke Kupčine
Petak, 24 Veljača 2012 17:45

Nakon zimske stanke ovih su dana nastavljeni radovi na mostu preko rijeke Kupčine prema naselju Krupače. Zbog radova je u trajanju od 2-3 dana i promet bio posebno reguliran i preusmjeravan. Postavljeni su nosivi betonski elementi koji se sada povezuju i pripremaju za betoniranje. Nakon toga će uslijediti završni radovi na samome mostu, izgradnja pješačkoga kolnika i postavljanje zaštitne ograde.

Više...
 
<< Početak < « 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 » > Kraj >>

Stranica 175 od 190