Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabava

Financ. polit. stran. i nezav. vijeć.u slikama

Općina Krašić - vijesti:
Uređenje i asfaltiranje nerazvrstanih cesta
Četvrtak, 11 Listopad 2012 18:49

10.10.2012. započeli su radovi na uređenju i asfaltiranju dijela nerazvrstanih cesta na području Općine. Radi se o nekoliko većinom kraćih dionica ulica u naseljima i zaseocima koje do sada nisu bile presvučene asfaltnim slojem, a njihova ukupna dužina biti će oko 1,5 km. Cjelokupni radovi ukoliko to vremenske prilike budu dozvoljavale trebaju biti dovršeni kroz narednih 10-ak dana.

Više...
 
Početak bušenja zdenca u Puškarovom Jarku
Subota, 06 Listopad 2012 20:57

Nakon uvođenja u posao izvođač radova ovoga je tjedna pristupio realizaciji ugovorenoga posla na vodocrpilištu u Puškarovom Jarku. Prvo su započeti radovi na izradi pijazometarske istražne bušotine, a nakon što se to uspješno dovrši pristupilo bi se osvajanju i izradi samoga podzemnoga zdenca za opskrbu pitkom vodom.

Više...
 
Javna vodoopskrba
Srijeda, 03 Listopad 2012 18:31

Načelnik Općine Petković Fajnik obišao je zajedno sa tehničkim direktorom Komunalnoga Ozalj gospodinom Ilijanić i predstavnikom Voda Krašić buduću trasu javne vodoopskrbne mreže u naselju Mirkopolje. Često se govorilo o potrebi za gradnjom javnoga vodovoda u Mirkopolju, ali na žalost nikada se nije pristupilo samoj izradi projektne dokumentacije koja je preduvjet i za samu realizaciju istog. Nakon obilaska terena Općina će vrlo brzo pokrenuti potrebnu proceduru i u suradnji sa Hrvatskim vodama i pružateljima javne vodoopskrbe na navedenome području sam plan realizacije navedenoga projekta. 

Više...
 
Obavijest - vodocrpilište u Puškarovom Jarku
Petak, 28 Rujan 2012 09:07

Vlastiti pogon općine Krašić obaviještava korisnike koji koriste vodu sa crpilišta u Puškarovom Jarku da nakon kvarova i popravaka na vodovodnoj mreži dolazi do zamućenja vode. U slučajevima zamućenja vode, vodu ne koristiti za piće. Također obavještava da se radi na sanaciji navedenih problema.

 
Sanacija divljeg odlagališta otpada u Mirkopolju
Četvrtak, 27 Rujan 2012 10:11

Nedaleko od Mirkopolja prema susjednom selu Zorkovcu uz šumski put sanirano je divlje odlagalište glomaznog otpada. Radilo se o preko 50 kubnih metara smeća koje se kroz godine nakupilo prije svega zbog nesavjesnih i neodgovornih ljudi koji su vlastiti otpad ostavljali na tuđem zemljištu i u prekrasnoj prirodi, iako za to nema razloga jer postoji organiziran odvoz otpada na području cijele Općine i susjednoga Grada Ozlja.

Više...
 
<< Početak < « 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 » > Kraj >>

Stranica 178 od 202