Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAMProračun

Javna nabavau slikama

Općina Krašić - vijesti:
Uređenje i proširenje korita potoka
Utorak, 11 Listopad 2011 18:40

Početkom listopada započeto je sa uređenjem i proširenjem dijela korita potoka koji izvire u Kućeru i protiče kroz Krašić do ušća u rijeku Kupčinu. Potpuno je iskrčeno drveće i nisko raslinje, te se sada uređuje korito u predjelu naselja 'Ćuki' u dužini od tristotinjak metara. Radovi koje izvodi Vodoprivreda iz Karlovca, biti će privedeni kraju tokom ovoga i idućega tjedna.

Više...
 
48. Planinarski križni put
Ponedjeljak, 10 Listopad 2011 15:21

Protekloga vikenda točnije 08. i 09. listopada 2011. godine u organizaciji udruge EKOSSpiritus održao se 48. Planinarski križni put pod sloganom ''Ti me, Gospodine, zavede i dadoh se zavesti'' od Vrhovca preko Krašića do Svete Jane.
Tristotinjak mladih postaje križnoga puta su obavljali kod Župnih Crkvi i Kapela Vrhovačkog, Krašićkog, Pribićkog, Slavetićkog i na kraju Svetojanskoga kraja. Mladi su prvoga dana ugošćeni u Župi Prekrižje, a smještaj je nakon svečane Svete mise u Crkvi Presvetoga trojstva u Krašiću bio osiguran u Osnovnoj školi Kardinala Alojzija Stepinca u Krašiću. Drugoga dana su preko Pribića, Dola i Slavetića završili križni put svečanim misnim slavljem u Svetoj Jani.

Više...
 
Radovi na dalekovodu
Četvrtak, 06 Listopad 2011 07:54

Nakon što su ove godine osigurana financijska sredstva, Elektra Ozalj je u suradnji sa Općinom pristupila izradi projektne dokumentacije za umreženje dalekovoda Krašić I. i Krašić II. Razlog navedenoj investiciji su dosta česti problemi i kvarovi na dalekovodima koji izazivaju i česte nestanke električne energije na području Općine Krašić, ali i šire.
Po završetku izrade projektne dokumentacije, već ovoga proljeća započeti su radovi na ovome značajnome i vrijednome projektu. Radovi su izvođeni etapno i na sreću ovih se dana privode kraju. Nakon završetka projekta predviđa se da će opskrba električnom energijom na području Općine Krašić, ali i Općine Žumberak biti puno kvalitetnija i stabilnija.

Više...
 
Dani Kruha 2011.
Utorak, 04 Listopad 2011 20:02

Kao i prethodnih godina, tako su i ove godine u nedjelju 2.listopada na trgu u centru Krašića održani sada već tradicionalni 13. po redu „Dani kruha“. Na štandovima udruge UZOR iz Krašića, KUD-a Josip Torbar, dječjeg vrtića „DIDI“, OŠ Kardinal Alojzije Stepinac, KUD-a Radilovac, KUD-a Vrhovac, OPG-a Gvozdanović, OPG-a Brebrić te OPG-a Barundić posjetitelji su mogli razgledati veliku ponudu kruha, slastica i plodova naših njiva koji su osim razgledavanja bili namijenjeni i za prodaju. Prepune štandove mirišljavih proizvoda nakon jutarnje Sv.mise blagoslovio je krašićki župnik Dragutin Kučan.

Brojne posjetitelje i goste zabavljao je tamburaški sastav „Tajna“ te limena glazba iz Začretja.

Više...
 
Obnova krovišta Crkve Sv. Siksta u Pribiću
Petak, 16 Rujan 2011 07:48

U ponedjeljak 12.09.2011. na Župnoj Crkvi Sv. Siksta u Pribiću počeli su radovi na rekonstrukciji i obnovi krovišta.
Zamijeniti će se dotrajala drvena konstrukcija - dio greda, letve, staviti novi biber crijep, potpuno nova limarija i žljebovi, te postaviti nova zaštita od udara groma.
Radovi bi trebali prema planu biti gotovi kroz otprilike 2 tjedna, čime će najstarija Crkva na području Općine dobiti sasvim novi svježiji izgled, a što je najbitnije puno bolju zaštitu od padalina i udara groma.

Više...
 
<< Početak < « 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 » > Kraj >>

Stranica 180 od 190