Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabava

Financ. polit. stran. i nezav. vijeć.u slikama

Općina Krašić - vijesti:
Božićni koncert KUD-a Josip Torbar
Utorak, 25 Prosinac 2012 17:19

Kulturno umjetničko društvo Josip Torbar iz Krašića poziva na tradicionalni Božićni koncert koji organizira 28. prosinca 2012.godine u 19:00 sati u vatrogasnome domu u Krašiću. Također svim članovima i mještanima Općine Krašić želi sretan Božić, ugodne blagdane, te uspješnu novu 2013. godinu.

 
Pomoć za najpotrebnije
Ponedjeljak, 24 Prosinac 2012 15:55

I ove je godine već tradicionalno općinska organizacija Hrvatske seljačke stranke uspjela pripremiti i podijelila dvadesetak paketa pomoći za najugroženije samačke i staračke obitelji na području Općine.

Više...
 
Uređenje vodotoka Kupčine
Petak, 21 Prosinac 2012 15:10

Vodoprivreda Karlovac započela je sa uređenjem dijela vodotoka riječice Kupčine kod mjesta Svrževo. Radi se o rukavcu koji gotovo zadire u županijsku cestu Strmac Pribićki - Kostanjevac. Nakon što su prije dvije godine nizvodno uređena dva nešto manja slično opasna mjesta ovime će se zaokružiti planirane sanacije i uređenja na ovome dijelu vodotoka Kupčine. Nakon Kupčine planira se urediti i dio vodotoka potoka Slapnice, točnije samo ušće Slapnice u Kupčinu.

Više...
 
Božićni koncert djece iz dječjeg vrtića 'DIDI'
Četvrtak, 20 Prosinac 2012 20:54

U srijedu je održan tradicionalni božićni koncert djece vrtićke i predškolske dobi u Crkvi Presvetoga trojstva u Krašiću. Najmlađi su se zajedno sa svojim tetama dobro pripremili i svojim programom uistinu razveselili brojne prisutne, od svojih roditelja nadalje.

Više...
 
Održano uspješno stručno predavanje o CZIS
Utorak, 18 Prosinac 2012 09:24

Nakon što je Općina izvršila ažuriranje i usklađivanje svojih Planova zaštite i spašavanja i Planova Civilne zaštite, za slučajeve prirodnih (poplave, potresi i druge prirodne nepogode) i tehničko - tehnoloških katastrofa i velikih nesreća. Predmetni planovi mogu se dobiti na uvid u općinskoj upravi, a stručno predavanje o planovima održano je u općinskoj vijećnici 17.12.2012.godine (ponedjeljak) od 17:00 sati.

Cilj predavanja je bio sagledavanje ugroza koje Općinu Krašić mogu zadesiti intenzitetom katastrofa i velikih nesreća, te načina djelovanja operativnih snaga zaštite i spašavanja same Općine i iz regije u jedinstvenom sustavu, s naglaskom na uloge građana, pravnih osoba i udruga sa područja Općine.

Osnovna snaga u zaštiti i spašavanju Općine Krašić i dalje su njezina Dobrovoljna vatrogasna društva, pojačana i djelovanjem Postrojbe civilne zaštite Općine Krašić - postrojba opće namjene.

Nakon predavanja određeni su i povjerenici CZ za naselja Općine, a uskoro će se u suradnji sa Područnim uredom za zaštitu i spašavanje Zagreb izvršiti popuna postrojbe CZ opće namjene Općine Krašić.

Više...
 
<< Početak < « 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 » > Kraj >>

Stranica 184 od 213