Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabava

Financ. polit. stran. i nezav. vijeć.u slikama

Općina Krašić - vijesti:
Obavijest ureda načelnika Općine Krašić za mještane Općine
Četvrtak, 13 Prosinac 2012 09:11

 Obavještavamo stanovnike Općine Krašić i pravne osobe sa djelovanjem na području Općine da je općina izvršila ažuriranje i usklađivanje svojih Planova zaštite i spašavanja i Planova Civilne zaštite, za slučajeve prirodnih (poplave, potresi i druge prirodne nepogode) i tehničko-tehnoloških katastrofa i velikih nesreća.

Predmetni planovi mogu se dobiti na uvid u općinskoj upravi, a stručno predavanje o planovima održati će se u općini 17.12.2012.godine u 17:00 sati. Cilj predavanja je sagledavanje ugroza koje Općinu Krašić mogu zadesiti intenzitetom katastrofa i velikih nesreća, te načina djelovanja operativnih snaga zaštite i spašavanja same Općine i iz regije u jedinstvenom sustavu, s naglaskom na uloge građana, pravnih osoba i udruga sa područja Općine.

Osnovna snaga u zaštiti i spašavanju Općine Krašić i dalje su njezina Dobrovoljna vatrogasna društva, pojačana i djelovanjem Postrojbe civilne zaštite Općine Krašić - postrojba opće namjene.

Ovom prigodom obavještavam stanovnike Općine Krašić da u slučaju prirodnih i tehničko-tehnoloških katastrofa i velikih nesreća na našemu području, obavezno prate program Radio Jaske na 93,8 Mhz, kao i službene internet stranice Općine, putem kojih bismo davati obavijesti i usmjerenja.

Svim pripadnicima jedinstvenog sustava zaštite i spašavanja Općine Krašić, a posebno postrojbi Civilne zaštite i dobrovoljnim članovima vatrogasnih društava, u ime Općine i svoje osobno i ovom prilikom izražavam zahvalnost za časno i kvalitetno djelovanje u jedinstvenom sustavu zaštite i spašavanja stanovništva, materijalnih dobara i okoliša.

 

Načelnik,

Josip Petković Fajnik, dipl.oec.v.r.

 
Obavijest o odvozu komunalnoga otpada
Utorak, 11 Prosinac 2012 09:33

Obavijest tvrtke Eko Flor: OBAVJEŠTAVAMO VAS DA TVRTKA ''EKO-FLOR PLUS'' d.o.o. NA BOŽIĆ
25.PROSINCA (utorak), TE NA NOVU GODINU 01.SIJEČNJA (utorak), NEĆE RADITI TE SA
PODRUČJA OPĆINE NEĆE ODVOZITI KOMUNALNI OTPAD.

UMJESTO NAPRIJED NAVEDENIH DATUMA ODVOZ KOMUNALNOGA OTPADA SA
PODRUČJA OPĆINE IZVRŠITI ĆE SE 29. PROSINCA (subota) 2012. GODINE.

PRILIKOM SLJEDEĆEG REDOVNOG ODVOZA KOJI ĆE SE IZVRŠITI 08. SIJEČNJA
2013. GODINE POKUPITI ĆEMO I DODATNI OTPAD KOJI ĆE SE NALAZITI U
VREĆAMA UZ KANTE.

 
Božićno uređenje središnjeg trga
Ponedjeljak, 10 Prosinac 2012 09:40

Božićno uređenje središnjeg trga i jelke ispred ambulante u Krašiću gotovo završeno u petak prije dolaska prvoga snijega ove zime.

 

Više...
 
Sveti Nikola
Četvrtak, 06 Prosinac 2012 20:18

Povodom današnjega blagdana Svetoga Nikole najmlađe u dječjem vrtiću 'DIDI' svojim je posjetom i prigodnim darovima razveselio sam Sveti Nikola. Prigodni darovi osigurani su i ove godine u osnovnoj školi 'kardinala Alojzija Stepinca' uz pomoć Općine Krašić za sve polaznike škole.

Više...
 
Brezarske švelje proslavile drugi rođendan
Utorak, 04 Prosinac 2012 09:29

Prve adventske nedjelje okupio se dio članica udruge 'UZOR', točnije sekcija 'Brezarske švelje' kako bi proslavile svoj drugi rođendan. U vrlo kratkome vremenu od osnutka svojim vrijednim rukama napravile su velik broj vrijednih radova, ostvarile brojne nastupe i postale prepoznatljivi 'brand' Općine Krašić.

Više...
 
<< Početak < « 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 » > Kraj >>

Stranica 185 od 213