Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabavau slikama

Općina Krašić - vijesti:
Puštena u rad javna rasvjeta u Bukovici, Gornjem i Donjem Prekrižju
Utorak, 14 Prosinac 2010 13:37

bukovicaNakon potpisivanja ugovora sa Hrvatskom elektroprivredom o rekonstrukciji niskonaponske mreže još u veljači ove godine i početka radova u svibnju, u petak 10.12.2010. puštena je u rad i javna rasvjeta u naseljima Bukovica Prekriška, Donje i Gornje Prekrižje. Osim rasvjete izvršena je i kompletna rekonstrukcija niskonaponske mreže u navedenim naseljima, te još Mrakužićima i Pavlićima. Dograđena je postojeća trafostanica u Gornjem Prekrižju, te postavljene potpuno nove u Bukovici Prekriškoj, Mrakužićima i Pavlićima. Ovime je zaokružena cjelokupna planirana investicija čija je ukupna vrijednost preko milijun kuna. Stanovnici navednih naselja su presretni da su nakon gotovo 10-ak godina čekanja na javnu rasvjetu konačno dočekali da rasvijeta i kod njih svijetli.

Više...
 
Rekonstrukcija niskonaponske mreže i postavljanje javne rasvjete
Utorak, 30 Studeni 2010 20:56

hutinNakon potpisivanja ugovora o rekonstrukciji niskonaponske mreže i pripremi za postavljanje javne rasvjete u naseljima Hutin i Hruškovac u proljeće ove godine, u ljeto se  pristupilo realizaciji navedenoga. Rekonstruirano je ca. 4 km niskonaponske mreže u navedenim naseljima koja  su svojim položajem dosta raspršena ili razvučena po brežuljcima, pa je i to malo usporilo radove. Radi se o  4 odvojka i to cijelome projektu daje još veću vrijedost. Cijeli posao je uspješno priveden kraju ovih dana i sada ta naselja osim što imaju kvalitetniju, sigurniju i bolju opskrbu električnom energijom konačno imaju i ekološku javnu rasjetu. Mještani su kazali da na javnu rasvjetu čekaju punih 12 godina, a sada su je eto i dobili.  Ovaj projekt realizirali su zajedno Općina Krašić, HEP Karlovac i Elektra Ozalj. Načelnik Općine je kazao da se od srca zahvaljuje svima koji su u ovom zahtjevnom projektu na bilo koji način sudjelovali i pomogli, a očekuje i skori završetak javne rasvjete u naseljima Bukovica Prekriška, Donje i Gornje Prekrižje.

Više...
 
Svjetski dan šećerne bolesti
Utorak, 09 Studeni 2010 16:06

Povodom obilježavanja Svjetskog dana šećerne bolesti u Krašiću će se održati preventivna mjerenja šećera. Mjerenja će se održati u četvrtak 11.11.2010. od 14:00 do 15:00 sati u dvorani vijećnice Općine Krašić. Mjerenja šećera u krvi besplatna su za sve građane a provode ih volonteri DIJABETEČKOG DRUŠTVA JASTREBARSKO, povodom Svjetskog Dana šećerne bolesti koji je 14. studenog. Moto ovogodišnje akcije je: Preuzmi kontrolu nad dijabetesom odmah.

 
Svi sveti
Utorak, 02 Studeni 2010 09:38

lampasiU povodu dana Svih Svetih načelnik Općine Josip Petković Fajnik položio je cvijeće i zapalio svijeće ispred kipa Blaženoga kardinala Alojzija Stepinca na trgu u Krašiću.
Tokom dana, kao i dan ranije, u nedjelju stotine ljudi slijevalo se na općinska groblja u Krašić, Pribić, Prekrižje, Dol, Rude i Pećno kako bi zapalili svijeće, odali počast i sjetili se svojih najmilijih.

Više...
 
Skupština HSS-a
Utorak, 02 Studeni 2010 09:13

hssOpćinska organizacija Hrvatske seljačke stranke Krašić održala je  22. listopada  programsku skupštinu na kojoj su se okupili članovi i gosti ispred županijske organizacije stranke.

Predsjednik stranke istaknuo je da svi članovi općinskog ogranka HSS Krašić mogu biti ponosni na članstvo u jednoj od najstarijih političkih stranaka u Hrvatskoj, osnovanoj još davne 1904. godine. HSS u Krašiću ima jako duboke i jake korijene, te ove godine slavi već 21 godinu djelovanja, gotovo od kada je stranci dozvoljeno ponovno djelovanje u domovini. Na reosnivateljskoj skupštini u Zagrebu gotovo je polovica članova bila sa područja naše Općine. I današnji živući počasni predsjednik stranke dr. Josip Torbar potječe nedaleko od Krašića iz sela Hrženika. Mislim da ovi podaci govore dovoljno sami za sebe.

Više...
 
<< Početak < « 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 » > Kraj >>

Stranica 187 od 192