Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAMProračun

Javna nabavau slikama

Općina Krašić - vijesti:
Delegacija grada Zagreba
Utorak, 27 Travanj 2010 16:49

U petak  23.04.2010.  delegacija grada Zagreba na čelu sa zamjenicom gradonačelnika, gospođom Jelenom Pavičić Vukičević posjetilo je Općinu Krašić.
U delegaciji su još bili: gosp. Emil Turk, pročelnik GU za poljoprivredu i šumarstvo, gđa. Davorka Pejnović, zamjenica pročelnika za gospodarstvo i poduzetništvo, gđa. Marina Ljubišić, savjetnica zamjenice gradonačelnika, gosp. Davor Denkovski, stručni savjetnik i gđa. Renata Arar iz službe za međugradsku i međunarodnu suradnju.
Uz navedenu delegaciju Općinu je posjetio i predsjednik NK Dinamo gosp. Mirko Barišić sa suprugom.

Nakon prijema kod načelnika Općine, zapalili su svijeće kod spomenika blaženoga kardinala Alojzija Stepinca, te obišli spomen sobe u župnome dvoru.
Potom je uslijedio obilazak većih gospodarskih subjekata na području Općine: 'MM' - mesne industrije Milivoj Medven u Prekrižju, pilane 'Krašić' i  'ŽE-MA' Krašić - PVC i ALU stolarija, te proizvodnja stakla.

U nastavku pogledajte slike.

Više...
 
Asfaltiranje cesta u općini
Petak, 16 Travanj 2010 10:13

Općina Krašić je provela natječaj za asfaltiranje nerazvrstanih cesta i pristupila realizaciji projekta kojim se rekli bismo zabačeni, udaljeni dijelovi Općine Krašić bolje i kvalitetnije povezuju sa središtem Općine, ali i sa ostatkom Županije, Zagrebom i Karlovcem. Nakon dugih godina čekanja usjeli smo konačno asfaltirati dionicu Begovo Brdo - Prekrižje. Dužina dionice je ca. 1 000 m i vjerujemo da će pomoći da se pomalo taj najsjeverozapadniji dio naše Općine revitalizira i da potpuno ne opusti. Na žalost ta cesta bi bila spas za taj kraj da je bila napravljena barem prije 30-ak godina, ali eto dobro da smo uspjeli i sada u ovim teškim, kriznim vremenima to napraviti.
Osim Begovog Brda asfaltiran je i lijevi odvojak u Puškarovom Jarku koji vodi do našega vodocrpilišta i crpne stanice vodovoda Pribić u dužini od ca. 220 m.
Treća dionica se nalazi u Krnežiću i radi se o dužini od 200 m.

U nastavku pogledajte slike.

Više...
 
Osma obljetnica smrti kardinala Franje Kuharića

Osma obljetnica smrti kardinala i umirovljenog nadbiskupa zagrebačkog Franje Kuharića obilježila se 11.03. misom u crkvi sv.Siksta u Pribiću koju je predvodio vlč. Juraj Jerneić zajedno sa svećenicima Jastrebarskog dekanata. U vatrogasnom domu u Pribiću otvorena je izložba koju je organizirala Hrvatska dijaspora za posjetitelje sa portretima kardinala Franje Kuharića gdje su umjetnici zdušno oslikali karakter i lik kardinala. Izložbu je postavio prof. Milan Bašić a otvorio je gospodin Ivica Jurjević.

Više...
 
Dobrodošli
Srijeda, 10 Ožujak 2010 19:38

Dobrodošli na službene web stranice općine Krašić. Ovdje ćemo objavljivati različite novosti vezane uz našu općinu, dokumente, fotografije, događanja itd.

 
<< Početak < « 181 182 183 184 185 186 187 188 » > Kraj >>

Stranica 188 od 188