Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabava

Financ. polit. stran. i nezav. vijeć.u slikama

Općina Krašić - vijesti:
Sanirano krovište na pomoćnoj zgradi
Srijeda, 18 Srpanj 2012 20:08

Ovoga tjedna sanirano je dotrajalo krovište na pomoćnoj zgradi uz samu zgradu Općine. Radi se o nekih 50-ak metara kvadratnih krovišta na kojem su zamijenjeni istrunuli drveni dijelovi, stavljena izolacija, letva i novi pokrov.

Više...
 
Izložba etnografsko memorijalnih predmeta
Srijeda, 11 Srpanj 2012 11:22

U izlogu turističkoga ureda Turističke zajednice Zagrebačke županije do 31. srpnja otvorena je izložba dijela etnografsko-memorijalnih predmeta iz zbirke koja se nalazi u rodnoj kući kardinala Alojzija Stepinca u Brezariću pored Krašića.
Između ostalog izloženo je:

- muška narodna nošnja
- zlatna diploma za izlagače vina
- svjedožba završene kraljevske gimnazije u Zagrebu,
- fotografije kardinala dok je bio na školovanju u Rimu,
- pismo kardinala prijatelju,
- sukalo za namatanje pređe i
- kamen za glačanje veša.

Više...
 
Proglašena elementarna nepogoda za područje Općine Krašić
Srijeda, 27 Lipanj 2012 09:56

Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić proglasio je elementarnu nepogodu za područje Općine Krašić nastalu 25. lipnja 2012. godine uslijed olujnog nevremena praćenog tučom koje je prouzročilo štetu na poljoprivrednim kulturama (kukuruzu, pšenici, ječmu i povrću). 
Nakon Županove Odluke o proglašenju elementarne nepogode, županijsko i općinsko povjerenstvo izvršit će procjenu šteta i u zakonskom roku dostaviti izvještaj Državnom povjerenstvu za procjenu šteta od elementarnih nepogoda. OBAVIJEST

 
Ivanje
Utorak, 26 Lipanj 2012 21:02

U nedjelju je povodom proslave imendana Svetoga Ivana Krstitelja kod Kapele Svetog Ivana u Hrženiku održano proštenje. Nakon Svete Mise okupljenima su se prigodnim nastupom predstavili najmlađi članovi KUD-a Josip Torbar iz Krašića svojom pjesmom i plesom. Osim njih su u organizaciji proštenja sudjelovali i članovi DVD-a Krašić ponudom jela i pića.

Više...
 
Dječja igrališta
Petak, 22 Lipanj 2012 21:51

Ovoga tjedna postavljena je vertikalna signalizacija i montirana je do kraja sva oprema na dječjem igralištu u Krašiću. Osim u Krašiću ove godine Općina je osigurala sredstva i financirala postavljanje manjeg dječjeg igrališta kod igrališta NK Pribić. Radi se o prvim dječjim igralištima koja su direktno realizirana i postavljena od strane Općine, te u skladu sa važećom Zakonskom regulativom. Osim navedenih igrališta protekloga tjedna izvrešena je i manja sanacija, odnosno popravljeni su zaštitni stupići kod kapele Svetoga Ivana u Hrženiku.

Više...
 
<< Početak < « 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 » > Kraj >>

Stranica 192 od 210