Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabavau slikama

Općina Krašić - vijesti:
Asfaltiranje cesta u općini
Petak, 16 Travanj 2010 10:13

Općina Krašić je provela natječaj za asfaltiranje nerazvrstanih cesta i pristupila realizaciji projekta kojim se rekli bismo zabačeni, udaljeni dijelovi Općine Krašić bolje i kvalitetnije povezuju sa središtem Općine, ali i sa ostatkom Županije, Zagrebom i Karlovcem. Nakon dugih godina čekanja usjeli smo konačno asfaltirati dionicu Begovo Brdo - Prekrižje. Dužina dionice je ca. 1 000 m i vjerujemo da će pomoći da se pomalo taj najsjeverozapadniji dio naše Općine revitalizira i da potpuno ne opusti. Na žalost ta cesta bi bila spas za taj kraj da je bila napravljena barem prije 30-ak godina, ali eto dobro da smo uspjeli i sada u ovim teškim, kriznim vremenima to napraviti.
Osim Begovog Brda asfaltiran je i lijevi odvojak u Puškarovom Jarku koji vodi do našega vodocrpilišta i crpne stanice vodovoda Pribić u dužini od ca. 220 m.
Treća dionica se nalazi u Krnežiću i radi se o dužini od 200 m.

U nastavku pogledajte slike.

Više...
 
Osma obljetnica smrti kardinala Franje Kuharića

Osma obljetnica smrti kardinala i umirovljenog nadbiskupa zagrebačkog Franje Kuharića obilježila se 11.03. misom u crkvi sv.Siksta u Pribiću koju je predvodio vlč. Juraj Jerneić zajedno sa svećenicima Jastrebarskog dekanata. U vatrogasnom domu u Pribiću otvorena je izložba koju je organizirala Hrvatska dijaspora za posjetitelje sa portretima kardinala Franje Kuharića gdje su umjetnici zdušno oslikali karakter i lik kardinala. Izložbu je postavio prof. Milan Bašić a otvorio je gospodin Ivica Jurjević.

Više...
 
Dobrodošli
Srijeda, 10 Ožujak 2010 19:38

Dobrodošli na službene web stranice općine Krašić. Ovdje ćemo objavljivati različite novosti vezane uz našu općinu, dokumente, fotografije, događanja itd.

 
<< Početak < « 191 192 193 » > Kraj >>

Stranica 193 od 193