Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabava

Financ. polit. stran. i nezav. vijeć.u slikama

Općina Krašić - vijesti:
Hodočašće PU Zagrebačke
Petak, 15 Lipanj 2012 21:32

14. lipnja 2012. održano je tradicionalno hodočašće Policijske uprave zagrebačke u Krašić u zajedničkoj organizaciji sa Policijskom kapelanijom ''Majke Božje od kamenitih vrata''. Rukovoditelji svih ustrojstvenih jedinica odazvali su se i ove godine u velikom broju, te posjetili Općinu Krašić i obišli postav XVI. likovne kolonije 'Tragom svjetlosti i boja', prisustvovali misnom slavlju u Crkvi Presvetoga trojstva, obišli grkokatoličku župu u Pribiću u povodu 400. godina Marčanske biskupije, te se potom zaputili u 'Matine gorice'.

Više...
 
Spomenik pukovniku Miroslavu Perisu
Ponedjeljak, 28 Svibanj 2012 19:19

U subotu, 26. svibnja 2012. u Sošicama je otkriven spomenik poginulom branitelju domovinskoga rata pilotu HRZ-a, pukovniku Miroslavu Perisu, heroju domovinskoga rata poginulom 1993. godine. Organizaciju postavljanja biste vodila je Udruga Žumberčana branitelja domovinskoga rata iz Samobora. Uz obitelj Peris otkrivanju biste prisustvovali su Ministar branitelja Predrag Matić, predstavnici Ministarstva obrane, HRZ-a, Zagrebačke županije, saborski zastupnik i gradonačelnik grada Jastrebarskog, gradonačelnik grada Samobora, načelnici općina Žumberak i Krašić, te brojni žumberčani i gosti.

Više...
 
Rekonstrukcija na niskonaponskoj mreži u Čunkovoj Dragi
Utorak, 22 Svibanj 2012 20:14

Ovih je dana započeta rekonstrukcija na niskonaponskoj mreži u Čunkovoj Dragi u dužini od ca. 2 Km. U planu je zamjena ukupno 15-ak stupova, te dotrajalih aluminijskih vodiča 75 kvadratnim kabelom. Radovi bi prema planu trebali biti završeni kroz tri tjedna.

Više...
 
Sajam mogućnosti
Utorak, 15 Svibanj 2012 20:16

U petak 11. svibnja u organizaciji MUP-a PP Jastrebarsko i suorganizaciji Općina Krašić i Žumberak, te osnovne škole 'Kardinala Alojzija Stepinca' u Krašiću održan je 5. po redu sajam mogućnosti. Uz  PP Jastrebarsko, jedinice interventne policije i prometne policije iz Karlovca nastupile su i brojne udruge od Crvenog križa, DVD-ova, KUD-a Josip Torbar, Udruge 'UZOR' i 'Radilovac', moto klub 'Krašić, Krašićke mažoretkinje, gimnastički klub, NK Krašić. 

Ovaj program provodi se u cilju zaštite zdrave populacije od sredstava ovisnosti, kroz edukaciju i nuđenje alternativnih sadržaja, imajući pritom u vidu porast ovisnosti među mladima (duhan, alkohola i droge), te sve češće pojave porasta maloljetničke delikvencije, povećanja broja mladih koji ne završavaju školovanje, porast školskog izvan školskog nasilja i sl.

Projekt je namijenjen učenicima 4. i 6. razreda osnovne škole i roditeljima učenika 6. razreda, a isti provode policijski službenici Informativnog centra za prevenciju PU zagrebačke (ICP) i kontakt policajci naše policijske postaje, te je u sklopu programa predviđena organizacija i provedba «Sajmova mogućnosti» na kojima će športski klubovi, kulturno umjetnička društva i druge udruge učenicima predstaviti svoje sadržaje s ciljem uključivanja što većeg broja djece u izvan školske aktivnosti.

Više...
 
Otvoren novi most na rijeci Kupčini!
Ponedjeljak, 14 Svibanj 2012 20:25

Nakon 7 godina korištenja privremenog i neodgovarajućeg pontonskog mosta na rijeci Kupčini, uspjeli smo zajedno sa Županijskom upravom za ceste ishoditi sve potrebne dozvole. Uspješno je proveden natječaj i izabran izvođač, te su radovi započeti na našu sreću u listopadu prošle godine.
Radovi su tekli u skladu sa vremenskim uvjetima točno prema planu i evo danas sam posebno ponosan što je gosp. Župan otvorio jedan ovako prekrasan most koji dominira nad ovim djelom doline rjeke Kupčine. Danas  je na dan Općine gospodin Župan  otvorio most upravo onakav kakav nam treba, velik, kvalitetan i prekrasan. Ukupna vrijednost radova je bila ca. 2 milijuna kuna.

Više...
 
<< Početak < « 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 » > Kraj >>

Stranica 196 od 213