Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabava

Financ. polit. stran. i nezav. vijeć.u slikama

Općina Krašić - vijesti:
Svi sveti
Utorak, 02 Studeni 2010 09:38

lampasiU povodu dana Svih Svetih načelnik Općine Josip Petković Fajnik položio je cvijeće i zapalio svijeće ispred kipa Blaženoga kardinala Alojzija Stepinca na trgu u Krašiću.
Tokom dana, kao i dan ranije, u nedjelju stotine ljudi slijevalo se na općinska groblja u Krašić, Pribić, Prekrižje, Dol, Rude i Pećno kako bi zapalili svijeće, odali počast i sjetili se svojih najmilijih.

Više...
 
Skupština HSS-a
Utorak, 02 Studeni 2010 09:13

hssOpćinska organizacija Hrvatske seljačke stranke Krašić održala je  22. listopada  programsku skupštinu na kojoj su se okupili članovi i gosti ispred županijske organizacije stranke.

Predsjednik stranke istaknuo je da svi članovi općinskog ogranka HSS Krašić mogu biti ponosni na članstvo u jednoj od najstarijih političkih stranaka u Hrvatskoj, osnovanoj još davne 1904. godine. HSS u Krašiću ima jako duboke i jake korijene, te ove godine slavi već 21 godinu djelovanja, gotovo od kada je stranci dozvoljeno ponovno djelovanje u domovini. Na reosnivateljskoj skupštini u Zagrebu gotovo je polovica članova bila sa područja naše Općine. I današnji živući počasni predsjednik stranke dr. Josip Torbar potječe nedaleko od Krašića iz sela Hrženika. Mislim da ovi podaci govore dovoljno sami za sebe.

Više...
 
Uređenje županijskih i lokalnih cesta
Četvrtak, 21 Listopad 2010 14:55

zid


Ovaj tjedan pristupilo se drugoj fazi uređenja županijskih i lokalnih cesta na području Općine Krašić i njihovoj pripremi za zimsku sezonu.

Tako se na županijskoj cesti 3097  Krašić - Hrženik - Ozalj na drugom kilometru  gradi  potporni kameni zid kako bi se prometnica spasila od propadanja, odnosno spriječio odron i omogućilo nesmetano odvijanje prometa. Nastaviti će se i sa uređenje odvodnih kanala, uređenjem bankina 'gredeljom', sječa granja i stabala koja smetaju normalnom odvijanju prometa.

U mjestu Pribić uređuju se odvodni kanali.

Više...
 
Održani "Dani kruha"
Utorak, 05 Listopad 2010 09:46

danikruhaI ove godine u nedjelju 3. listopada, o 12-oj godišnjici proglašenja Blaženim kardinala Alojzija Stepinca na trgu u centru Krašića održali su se sada već tradicionalni "Dani kruha". Na štandovima Udruge UZOR iz Krašića, Udruge LIPA iz Slavetića, KUD-a Josip Torbar, dječjeg vrtića 'DIDI', te OŠ Kardinal Alojzije Stepinac Krašić  posjetitelji su mogli razgledati veliku ponudu kruha, slastica i plodova naših njiva  koji su osim za razgledavanje bile namijenjene i za prodaju. Nakon jutarnje mise krašićki župnik Dragutin Kučan blagoslovio je sve plodove i proizvode izložene na trgu, a kasnije su posjetitelje zabavljale tamburice KUD-a Josip Torbar iz Krašića, te limena glazba iz Začretja.
Na trgu su se okupili brojni posjetitelji i gosti.

 
Održana atletska utrka "Dolinom Kardinala"
Ponedjeljak, 04 Listopad 2010 09:35

utrkaTradicionalna atletska utrka "Dolinom Kardinala", ove godine 14. po redu održala se u subotu 2. listopada. Šezdesetak natjecatelja trčalo je Krašićkim krajem na stazi dugoj 24 km a najuspješniji su bili trkači iz susjedne Mađarske. U konkurenciji seniora pobijedio je Tamas Olah (1:23,11), drugi je bio naš Zoran Žilić a treći Tamas Nagy.  U konkurenciji seniorki prva dva mjesta osvojile su Mađarice Monica Nagy (1:32, 30) i Reka Batai a treća je bila naša Danijela Černić. Sljedeće godine utrka se vraća ponovno u svoj uobičajni termin početkom svibnja, uz veći broj trkača i trkačica.

Više...
 
<< Početak < « 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 » > Kraj >>

Stranica 197 od 201