Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabava

Financ. polit. stran. i nezav. vijeć.u slikama

Općina Krašić - vijesti:
Sanacija odrona na županijskoj cesti Krašić - Kostanjevac
Četvrtak, 12 Siječanj 2012 21:48

Čim su to vremenske prilike dozvolile pristupilo se sanaciji odrona uz županijsku cestu Krašić - Kostanjevac u naselju Svrževo kod Medven Drage. Radi se o vrlo prometnoj i važnoj prometnici, jer je svega stotinjak metara od mjesta sanacije skretanje za kamenolom 'Krašić' u Slapnici. Sami odron uz prometnicu u dužini od kakvih tridesetak metara, a visini ca. 8 metara dogodio se u nepreglednome zavoju koji će nakon sanacije biti puno širi i sigurniji posebno za prometovanje teretnih kamiona kojih svakoga radnoga dana na tome dijelu prometnice bude značajan broj. Radovi bi trebali biti dovršeni u ponedjeljak ili utorak, 16. ili 17.01.'12.

Više...
 
Božićni koncert djece iz dječjeg vrtića Didi
Petak, 23 Prosinac 2011 09:18

U srijedu 21. prosinca mališani iz dječjega vrtića 'Didi' u Krašiću održali su svoj božićni koncert u Crkvi Presvetog trojstva u Krašiću. Bilo ih je prekrasno vidjeti kako radosni dolaze u crkvu sa svojim roditeljima i čuti kako lijepo pjevaju božićne pjesme.

Više...
 
Sveti Nikola u dječjem vrtiću DIDI
Četvrtak, 08 Prosinac 2011 20:48

Povodom blagdana Svetoga Nikole dječji vrić 'DIDI' u Krašiću sa darovima je posjetio načelnik Općine Krašić. Najmanji su se jako razveselili darovima, ali i Svetom Nikoli koji im je osobno podijelio sve darove. Osim darivanja djece u dječjem vrtiću Općina Krašić je kao i proteklih godina financirala kupnju darova u Osnovnoj školi Kardinala Alojzija Stepinca za učenike sa područja Općine.

Više...
 
Osnivačka skupština Krašićkih mažoretkinja
Ponedjeljak, 28 Studeni 2011 20:38

U subotu 26. studenog 2011. u Krašiću je održana osnivačka skupština Krašićkih mažoretkinja. Na skupštini je donesen statut Krašićkih mažoretkinja i izabrano rukovodstvo. Krašićke mažoretkinje su u protekle nešto više od dvije godine nastupale pod plesnim klubom 'Lasta' iz Klinča sela. Od sada će brigu o radu i funkcioniranju voditi sami članovi udruge, odnosno roditelji djevojaka koje su članice Krašićkih mažoretkinja. Na skupštini je za novu predsjednicu izabrana gospođa Ivana Jagatić iz Krašića.

Više...
 
Most prema mjestu Krupače
Petak, 25 Studeni 2011 20:13

23.11.2011. gradilište novoga mosta koji povezuje Krašić sa naseljem Krupače obišao je potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i Ministar regionalnoga razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva mr.sc. Božidar Pankretić u pratnji župana Zagrebačke županije mr.sc. Stjepana Kožića sa suradnicima i ravnateljem Županijske uprave za ceste Zagrebačke županije mr.sc. Ivanom Mikulčićem. Izraženo je zadovoljstvo viđenim, fazom u kojoj se trenutno nalaze radovi, kao i samom kvalitetom radova, te istaknuta važnost ovakovih investicija u našim općinama i ruralnim područjima. Ukupna vrijednost ove investicije iznosi ca. 2 milijuna kuna.

Više...
 
<< Početak < « 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 » > Kraj >>

Stranica 200 od 213