STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabava

Financ. polit. stran. i nezav. vijeć.u slikama

ODRŽANA SKUPŠTINA NOGOMETNOGA KLUBA 'MLADOST'
Utorak, 18 Veljača 2020 10:41

U nedjelju, 16. veljače u prostorijama nogometnoga kluba 'Mladost' Brezarić održana je  44. godišnja skupština kluba. Na skupštini su usvojena izvješća za proteklu godinu. Financijsko stanje kluba trenutno je zadovoljavajuće i pozitivno, iako su odrađene određene investicije u poboljšanje uvjeta terena, postavljanje nove ograde i sl.

Sportski rezultati u jesenskom dijelu prvenstva bili su vrlo dobri, te se seniorska ekipa nalazi na drugom mjestu prvenstvene ljestvice. Ova skupština bila je ujedno i izborna te je nakon razrješenja dosadašnje uprave izabrana nova, na čelu koje je kao predsjednik izabran Mario Jurinić Matoš. Novoizabrani predsjednik izrazio je plan i želju da klub i dalje uspješno djeluje, te da u suradnji sa općinom realizira sve najvažnije projekte.

Sjednici je nazočio načelnik općine Krašić koji je zahvalio dosadašnjoj upravi na svemu ostvarenome kroz proteklo razdoblje, te izrazio čestitke i podršku novoizabranima na dužnosti u nogometnome klubu. Najvažniji projekat sanacije sportskih objekata  tokom ove godine trebao bi biti uspješno proveden, jer je sva potrebna dokumentacija za isti od strane općine osigurana.