STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabava

UdrugeDigitalna pristupačnost

u slikama

OBAVIJEST O OČITAVANJU VODOMJERA ZA VRIJEME TRAJANJA PANDEMIJE
Petak, 24 Travanj 2020 16:27

OBAVIJEŠTAVAMO KORISNIKE LOKALNOG VODOVODA OPĆINE KRAŠIĆ KOJI IMAJU VODOMJERE U KUĆAMA, PODRUMIMA I SL. DA SE ZA VRIJEME TRAJANJA PANDEMIJE CORONA VIRUSA VODOMJERI NEĆE OČITAVATI OD STRANE  DJELATNIKA JAVNOG ISPORUČITELJA VODNE USLUGE VODE KRAŠIĆ d.o.o. KORISNICI MOGU DOJAVITI SAMO-OČITANJE VODOMJERA DO SVAKOG 30. DANA PARNOG MJESECA NA E-MAIL ADRESU Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ILI TELEFONOM NA BROJ 01/6270-884 U UREDOVNO VRIJEME UREDA PONEDJELJAK DO PETAK OD 08.00 DO 11.30 H, G.FURDEKU NA BROJ 099/406-7050, PISMENIM - POŠTANSKIM PUTEM ILI OSTAVLJANJEM PORUKE U POŠTANSKOM SANDUČIĆU VODA KRAŠIĆ d.o.o., KRAŠIĆ 96. TOM PRILIKOM TREBA NAVESTI STANJE OČITANOG VODOMJERA, DATUM OČITANJA, IME I PREZIME, TE ADRESU I ŠIFRU KORISNIKA. URED VODA KRAŠIĆ d.o.o. ZA VRIJEME TRAJANJA PANDEMIJE NE PRIMA STRANKE. OVE MJERE SU PRIVREMENE I U CILJU ZAŠTITE ZDRAVLJA.
KORISNICIMA KOJI NE DOSTAVE SAMOOČITANJE VODOMJERA U NAVEDENOM ROKU, BITI ĆE PROCIJENJENO STANJE POTROŠNJE PREMA PROSJEKU POTROŠNJE I GODIŠNJEM DOBU, ODNOSNO PREMA POTROŠNJI U PRETHODNOM OBRAČUNSKOM RAZDOBLJU.
KORISNICIMA KOJI IMAJU VODOMJERE U DOSTUPNOM, VANJSKOM VODOMJERNOM OKNU, BITI ĆE OČITAN VODOMJER OD STRANE DJELATNIKA VODE KRAŠIĆ d.o.o., KAO I DO SADA. MOLIMO OTKLJUČATI ZAKLJUČANA OKNA, RADI OČITANJA.
U NADI NASTAVKA DOBRE SURADNJE I ŠTO SKORIJEM ZAVRŠETKU PANDEMIJE, SRDAČNO VAS POZDRAVLJAMO.