STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAMProračun

Javna nabavau slikama

ZAPOČELA NOVA ŠKOLSKA GODINA 2017./2018.
Ponedjeljak, 04 Rujan 2017 10:25

U ponedjeljak, 04. rujna započela je nova školska godina na cjelokupnom području Republike Hrvatske, te tako i u Osnovnoj školi 'Kardinala Alojzija Stepinca' u Krašiću.

Brojni učenici došli su organiziranim autobusnim prijevozom, a jedan dio osobnim vozilima su dovezli roditelji.

Povodom prvog dana škole od 07:30 sati na prometnici pored škole predstavnici MUP-a, Policijske postaje Jastrebarsko, predstavnici HAK-a, Autokluba Jastrebarsko, predstavnik škole  i načelnik općine Krašić sudionicima u prometu dijelili su letke sa akcijom 'Sigurno u školu sa HAK-om', kako bi se upozorilo sve sudionike u prometu da je započela nova školska godina i da je posebno ispred škola potreban dodatan oprez.

Program preventivnih aktivnosti nastavlja se i iduće subote, 09.09.2017. u vremenu od 10:30 – 11:30 sati, kada će za najmlađe od 3 – 8 godina na središnjem trgu u Krašiću biti organizirana tradicionalna akcija 'SIGURNO I VJEŠTO U PROMETU'.

Pozivamo najmlađe da dođu sa biciklima, rolama i drugim prometnim pomagalima i odvoze dionicu ispita zrelosti, te osiguraju članske iskaznice Autokluba jastrebarsko i MK 'Jaska'.